. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Martina S. (suvla) ID 13393
.
mimibazar.sk/suvla
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.3.2007
Naposledy: 29.3.2017 8:26
Aktualizácia: 19.7.2012 15:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 28
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

TORTY

Krstinová torta podľa JaniS


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

podľa JaniS

POSTUP PRÍPRAVY

Žienky robila som krstinovú tortu, prvý krát poschodovú podľa JaniS( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36628), vrelo odporúčam recept, doplnila som ho o jahody.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.4.2011, 19:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Šalát z cukrovej kukurice - neodolateľný



POTREBNÉ PRÍSADY

3 konzervy kukurice (pevný podiel v konzerve 285g), 300g šunky alebo šunkovej salámy, 1/2 fľaše zaváraných uhoriek, 5 natvrdo uvarených vajec, 4 sterilizované feferónky, veľká cibuľa najlepšie červená, 1 kyslá smotana (250 g), 1 tatárska omáčka (klasická veľkosť - ja používam väčšinou Helmanns), 1 1/2 čajovej lyžičky soli, 5g cukor ( to je asi jedna zarovnaná čajová lyžička)

POSTUP PRÍPRAVY

Prebytočnú vodu z kukurice zlejeme a všetky suroviny spojíme (samozrejme, že uhorky pokrájame, vajíčka taktiež ako aj cibuľku), necháme prejsť všetky chute cca 4 hodiny. Upozornenie!! Pikantnosť šalátu môžeme regulovať množstvom pridaných sterilizovaných feferóniek, ale tento šalát by mal byť mierne pikantný. Naozaj je vynikajúci na Veľkú noc som ho robila 2 x.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu