končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
Krstinová torta podľa JaniSPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podľa JaniS POSTUP PRÍPRAVY Žienky robila som krstinovú tortu, prvý krát poschodovú podľa JaniS( http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36628), vrelo odporúčam recept, doplnila som ho o jahody. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 30.4.2011, 19:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Šalát z cukrovej kukurice - neodolateľnýPOTREBNÉ PRÍSADY 3 konzervy kukurice (pevný podiel v konzerve 285g), 300g šunky alebo šunkovej salámy, 1/2 fľaše zaváraných uhoriek, 5 natvrdo uvarených vajec, 4 sterilizované feferónky, veľká cibuľa najlepšie červená, 1 kyslá smotana (250 g), 1 tatárska omáčka (klasická veľkosť - ja používam väčšinou Helmanns), 1 1/2 čajovej lyžičky soli, 5g cukor ( to je asi jedna zarovnaná čajová lyžička) POSTUP PRÍPRAVY Prebytočnú vodu z kukurice zlejeme a všetky suroviny spojíme (samozrejme, že uhorky pokrájame, vajíčka taktiež ako aj cibuľku), necháme prejsť všetky chute cca 4 hodiny. Upozornenie!! Pikantnosť šalátu môžeme regulovať množstvom pridaných sterilizovaných feferóniek, ale tento šalát by mal byť mierne pikantný. Naozaj je vynikajúci na Veľkú noc som ho robila 2 x. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |