končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIE PRSIA S BAMBINOMPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracích prs * 1 konzerva šampiňonov * 1 BAMBINO *olej * vegeta * voda * soľ POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na kocky a trochu orestujeme na oleji.Pridáme šampiňony a asi 2 káv.lyžičky vegety,radšej menej lebo syr je slaný,takže na koniec môžeme dochutiť. Zalejeme to vodou tak,aby bolo mäsko ponorené.Necháme variť do mäkka.Ked je mäsko mäkké,vytlačíme do toho bambino a prípadne ešte dochutíme solou alebo vegetou.Nakoniec trošku zahustíme zátrepkou,záleží kto má ako rád husté.Ako príloha je výborná ryža alebo tarhoňa a samozrejme nejaký šalátik ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 31.3.2009, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
SALÁMOVÝ ŠALÁTPOTREBNÉ PRÍSADY 40dkg liptovskej salámy (20dkg nakrájanej,20dkg v celku)*,1 cibuľa,*2 sterilizované uhorky,*1-2 fefronky(ja nedavam kôli deťom),*2 pol.lyžice worčesterovej omáčky,*2 PL kečupu,*2 PL oleja,*1,5 PL plnotučnej horčice,*1 káv.lyžička kryštál.cukru,*1 káv.lyž. octu,*1 majonéza( 250ml) POSTUP PRÍPRAVY Cibulku,uhorky,20 dkg salamy vcelku pomelieme na mäsovom mlynčeku,20 dkg nakrájanej salámy pokrájame na malé kocky a pridáme k pomletej mase.Potom si pripravíme nálev z worčesterovej omáčky,kečupu,oleja,horčice,cukru a octu.Tento trochu zohrejeme na sporáku,len aby sa nám to dalo dokopy s tým olejom.Toto vylejeme do salámového základu,pridáme majonézu,dobre premiešame a dáme vychladnúť do chladničky.Je perfektný,ja ho robím pravidelne,hlavne na oslavy do obložených mís.Aj táto foto je z oslavy synčekovho rôčika. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 24.5.2013, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |