Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 hrnček práškového cukru 1 1/2 hrnčeka hladkej múky 1/3 hrnčeka kakaa 1 čajová lyžička sódy bikarbóny 1/2 čajovej lyžičky soli 1/2 hrnčeka oleja 1 hrnček studenej vody 2 čajové lyžičky octu
POSTUP PRÍPRAVY
Veľmi rýchly, jednoduchý a dobrý koláč, má veľmi jemnú konzistenciu a kakaovú chuť, veď vyskúšajte. Radím predohriať trúbu oveľa skôr, ako začnete s prípravou, mne sa nikdy nestihne vyhriať trúba a už mám všetko hotové :) Takže trúbu na 190°C, pripravíme si tortovú formu (len si už nepamätám, či ju treba vymastiť, pretože naposledy som robila iba tretinovú dávku a piekla v ešuse, ktorý som nevymazala :)
Všetky ingrediencie zmiešame (OKREM octu) v miske, až kým sa pekne nespoja a vznikne rovnomerná zmes bez hrudiek (netreba použiť mixér). Potom pridáme ocot a rýchlo miešame, hodíme do predohriatej trúby a pečieme 20-25 minút. Toť vše :)
A aby som nezabudla, nie je na škodu pripraviť si aj šľahačku ,)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (2) posledné: 6.7.2010, 11:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |