. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Daniela Ch. (daniala) ID 12719
.
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.3.2007
Naposledy: 18.10.2011 16:16
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

CHUŤOVKY

Grilovana Feta



POTREBNÉ PRÍSADY

platok Feta, dve koliecka rajciny, oregano, olivovy olej, alobal. Kto ma rad pikantne, moze pridat par koliecok z baranieho rohu

POSTUP PRÍPRAVY

Z alobalu si odstrihneme urcity kus, aby sa nan zmestila feta a dala obalit. na spodok pridame koliecko rajciny, nan dame platok Fety, pridame dalsie koliecko rajciny, kto ma rad pikantne, prida koliecka baranieho rohu, posypeme oreganom a zalejeme olivovym olejom a starostlivo celu fetu zabalime v alobale a vlozime na gril. kludne sa moze nechat aj 10 minut, potom sa vyberie, odbali a vsetko sa dokopy popuci vidličkou. mozeme podavat k masku alebo k morskym plodom, no mozeme to jest aj s cerrstvym chlebikom a salatom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 3.5.2010, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Špagety s krevetami



POTREBNÉ PRÍSADY

3 PL rajčinového pretlaku, 1/5 PL horčice, 1 plátok Feta, šťava z polovice citróna, petržlenová vňať, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté a očistené krevety (čistíme ich na chrbte, kde majú čierne črevo, vyťahujeme to črievko so špáratkom, aspon mne sa tak najlepsie), dame do hrnca a zalejeme vodou, ale nie tak, aby plavali. Moj muž nechce lupane krevety, pretože nelupane maju este stavu, ktora tomu dodava smrnc. Pridame 3 lyzice pretlaku, 1/5 lyzice horcice, petrzlenovu vnat, citronovu stavu. nechame zovriet a potom ochutname, ci sme niecoho nepridali vela, aby sme to mohli este skorigovat. Ku koncu pridame fetu, moc nesolime, pretoze feta je dost slana, sol podavame az ku koncu. varime, kym sa feta nerozpusti. Povytahujeme krevety a uvarene spagety vlozime do omacky a odtial uz naberame na tanier a navrch poukladame krevety. Velmi chutne, no kto nevyskusal tieto velke nemrazene krevety, radsej nech to nerobi, pretoze tieto velke krevety maju inu chut, ako sme na SVK zvyknuti z tych malych mrazenych.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.3.2010, 18:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu