
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Tofu s cuketou a susenymi paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY cukety, tofu, por, konzerva krajanych paradajok, susene paradajky, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, pikantna omacka POSTUP PRÍPRAVY tofu si nakrajame na kocky a zalejeme sojovou omackou a pikantnou omackou. nechame v chladnicke postat. na olivovom oleji si osmazime por, na kocky nakrajanu cuketu, platky cesnaku, nakrajane susene paradajky a zalejeme paradajkami v konzerve. ja pouzivam uz s bylinkami a nakoniec primiesame tofu. nevarime dlho, aby bola cuketa este chrumkava. ja vobec nesolim, nakolko soj. omacka je dost slana, ale pridavam este korenie - cubrica - chodi ho do kauflandu predavat jedna pani. je to cesky vyrobok. podavame s opecenymi bagetkami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 12.10.2013, 11:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Hovadzie masko na vinovej omacke so smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY chude hovadzie maso, sampinony, slahackova smotana, 200 ml bujonu, 150 ml cerveneho vina, konzervu lupanych paradajok, bazalka, maslo, cukor, sol, korenie, olivovy olej, muka POSTUP PRÍPRAVY omacku si pripravime nasledovne: roztopime maslo, pridame muku a zalejeme bujonom a vinkom. pomaly varime 15 minut, potom pridame paradajky, cukor podla chuti (ja som dala 2 PL), nasekanu bazalku a varime pri nizkej teplote dalsich 30 minut. maso naklepeme, nakrajame na tenucke rezanceky a opecime na oleji, pridame sampinony a chvilu opekame. zalejeme rozmixovanou omackou a varime kym masko zmakne. ochutime solou, koreniem a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiesali 1 PL muky. nechame prejst varom a je to hotovo. vhodnou prilohou su cestoviny alebo ryza ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 4.10.2015, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁPOJE, DRINKY |
![]() Osviezujuca bazova malinovkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg krystaloveho cukru, 1 kg citronov, 8-10 hlavok bazoveho kvetu, 10 l vody POSTUP PRÍPRAVY Z 1/2 kg cukru si spravime karamel, vlejeme ho do 10 l studenej vody, prisypeme zvysok cukru, bazove kvety. Dva citrony nakrajame na kolecka a zvysne vyzmykame do vody aj s duzinou. Nechame odstat 24 hodin, precedime, dame vachladit a mozeme podavat. Na zdravie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 21.5.2009, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Mexicka fazula - rychla veceraPOTREBNÉ PRÍSADY olej*** 2 konzervy fazule v paradajkovej omacke, ja davam jednu pikantnu*** 2 dcl paradajkoveho pretlaku*** 2 vacsie cibule*** 3 - 4 struciky cesnaku*** klobasa*** zelene olivy*** 2 zelene papriky*** olej, sojova omacka, 1 KL kari, sol, cierne korenie, tymian*** udeny syr*** vajicka*** POSTUP PRÍPRAVY Na oleji osmazime nadrobno nakrajanu cibulu a cesnak. Pridame na kolieska nakrajanu klobasu, pochvili zalejeme asi 2 dcl pretlaku. Okorenime ciernym korenim, kari a sojovkou. Zalejeme fazulovymi konzervami, pridame nakrajane olivy, papriku a tymian. Varime cca 10 min. Ja ich este zvyknem dochutit chilli pastou. Vajicka mozeme uvarit alebo spravit volske oka a nakoniec posypeme struhanym syrom. Podavame s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Medove rebierkaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava POSTUP PRÍPRAVY 1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min. 2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat: V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka". 3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 31.10.2017, 0:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |