končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
DIA RECEPTY |
Zeleninový šalát s cestovinami a kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 400 gramov cestovín podľa vlastného výberu (pene, mašličky a pod.) 2 väčšie kuracie prsíčka 1 ľadový šalát 4 vajíčka uvarené na tvrdo 4 malé paradajky šalátová uhorka malá plechovka sterilizovanej kukurice mladá cibuľka nastrúhaný syr a tatárska omáčka podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme. Kuracie prsia nakrájame na rezance, prudko orestujeme na horúcom oleji, okoreníme vegetou bez glutamánu sodného, sladkou červenou paprikou a drvenou rascou, môžeme použiť aj zmes byliniek na kurča. Orestované kuracie prsia podlejeme cca 1,5 dcl vody a krátko podusíme. Na hlboké taniere rozložíme ľadový šalát, na ktorý uložíme cestoviny, posypeme nadrobno nakrájaným vajíčkom, nakrájame paradajky na mesiačiky, nastrúhame šalátovú uhorku a posypeme sterilizovanou kukuricou. Na zeleninu uložíme teplé mäso. Povrch šalátu môžme posypať strúhaným syrom a mladou cibuľkou. Na ochutenie šalátu môžme použiť biely jogurt, prípadne tatársku omáčku alebo kečup podľa chuti. Dobrú chuť. Túto večeru dokážete pripraviť za 30 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Brokolica na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 400g brokolice (0,0 Sj) 2 strúčky cesnaku (0,0 Sj) 250 ml kyslej smotany (1,0 Sj) olivový olej (0,0 Sj) soľ (0,0 Sj) Spolu (1,0 Sj) POSTUP PRÍPRAVY . Dáme variť vodu s troškou soli. 2. Očistenú, umytú brokolicu nakrájame. Keď voda začne vrieť ponoríme brokolicu do vody a necháme 5 minút variť. Vyberieme na sitko a necháme odtiecť. 3. Na panvicu si dáme rozohriať olivový olej. Očistený cesnak podrvíme a dáme pražiť na olej. Pár minút miešame a pridáme brokolicu a kyslú smotanu. Ochutíme soľou. 4. Podávame s mäsom na prírodno a zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Nepečená čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík piškót (10,0 Sj) 1 šľahačková smotana (1,0 Sj) 13 dielikov horkej čokolády 74% (1,0 Sj) 500 g odtučneného tvarohu (0,0 Sj) Spolu (12,0 Sj) POSTUP PRÍPRAVY 1. Do tortovej formy rozložíme ½ piškót. 2. Do tvarohu nastrúhame 7 dielikov horkej čokolády a dobre rozmiešame. 3. Šľahačku vyšľaháme a vmiešame do tvarohu. 4. Polovicu tvarohu rozotrieme na piškóty, rozložíme druhú časť piškót a rozotrieme zvyšný tvaroh. 5. Na vrch torty nastrúhame zvyšnú horkú čokoládu. 6. Tortu dáme stuhnúť do chladu na niekoľko hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 16.10.2012, 12:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |