
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ČO DOM DAL |
![]() Petrofkin hemendexPOTREBNÉ PRÍSADY 2-3 rajčiny, 3 vajíčka, saláma alebo šunka, trojuholníkový syreček 3 kúsky (COOP je naj), slanina, 1 cibuľa, bazalka, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Do panvice si rajčiny nakrájame na mesiačiky a uložíme po obvode panvice a nad ne poukladáme nakrájanú cibuľu (keď je nakrájaná na tenučko, lepšie potom chutí). Do stredu nalejeme olej a poukladáme salámu. Na salámu dáme vajíčka, na ne ešte pár krúžkov na kocky nakrájanej salámy, nakrájame syreček a slaninku, posolíme, dáme bazalku (ak nám zostane nedokrájaná rajčina môžeme ju na kocky nakrájať a dať navrch). Zakryjeme pokrievkou. V podstate keď sú vajcia hotové (ako volské oko), je hotový aj hemendex.syr sa krásne roztopí. Celý čas treba mať pokrievkou zakrytú panvicu. Mne sa ešte nikdy nestalo, že by prihorel :) Všetky časti sa pekne spoja dokopy, takže ho stačí len vyšuchnúť na tanier z panvice. Na obrázku chýba slanina. Robievam aj verziu s ananásom, vtedy tam ale nejde rajčina, cibula, slanina. Miesto rajčiny je ananás. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Šunková pomazánkaPOTREBNÉ PRÍSADY 25dkg šunky alebo šunkovej salámy, syr v črievku (Bambino), sladká smotana, 2 strúčky cesnaku, čierne korenie, vegeta, soľ, petržlenová vňať alebo pažítka POSTUP PRÍPRAVY Salámu si nakrájame na drobné kocky, vhodíme do mixéra spolu so syrom a trochou sladkej smotany. Rozmixujeme a podľa toho akú hustú alebo riedku pomazánku chceme prilievame smotanu, nakoniec pridáme nakrájaný cesnak a dokoreníme podľa chuti a ešte premixujeme. Cesnaku môžete použiť koľko chcete, len aby sa nakoniec z toho nestala cesnaková nátierka :) má veľmi výraznú chuť, takže to netreba preháňať. Dáme aspoň na pol hodku do chladničky schladiť. Podávame s bielym pečivom, ja používam bagety z Billy, nakrájam ich na kolieska a natriem nátierku a ozdobím petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.4.2013, 21:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |