
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
![]() Nepečená ovocná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 130 g maslových sušienok 60 g rozpusteného masla 250 g mascarpone 350 g bieleho jogurtu 120 g práškového cukru 60 g malín (rozmixovaných) 100 g ríbezlí 1 a pol balíka želatínového stužovača za studena podlhovasté piškóty maliny, jahody na ozdobenie(môže byť rôzne ovocie, je to na vás)Môže byť aj mrazené ovocie ale treba nechať poriadne odkvapkať. POSTUP PRÍPRAVY Malú tortovú formu vystelieme papierom na pečenie. Keksíky si zomelieme na jemno, primiešame rozpustené maslo a spracujeme rukou. Natlačíme na dno tortovej formy, uložíme do chladničky. Mascarpone si vyšľaháme s jogurtom a cukrom, primiešame 60 g rozmixovaných malín, premiešame spolu. Pridáme aj želatínový stužovač pripravený podľa návodu alebo len tak priamo z balíka prisypeme (fungujú obe možnosti, ja som ho priamo vysypala). Nakoniec do plnky primiešame ríbezle a nalejeme na keksíkový korpus. Uložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Vyberieme z chladničky, mokrým nožom opatrne prejdeme po okrajoch formy a odopneme ju. Obložíme na polovicu nakrájanými podlhovastými piškótami a ozdobíme ovocím. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pudingový koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY 2 čokoládové pudingy, 1 l mlieka, 5 vajec, 250 g polohrubej múky, 250 g práškového cukru, 1 prášok do pečiva, 100 ml oleja, 100 ml vody, 1 vanilkový cukor, na krém: 2 šľahačky v prášku, 300 ml mlieka, 1 PL práškového cukru, 500 ml pochúťkovej smotany, 2 vanilkové cukry, strúhaná čokoláda POSTUP PRÍPRAVY V hrnci zohrejeme liter mlieka a uvaríme čokoládový puding. Z vajec oddelíme bielky a vyšľaháme sneh. Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom a pridáme k nim olej s vodou. Postupne vmiešame múku, prášok do pečiva a jemne zapracujeme sneh z bielkov. Plech vytrieme maslom, vysypeme múkou a vlejeme doň pripravené cesto. Lyžicou naň urobíme kopčeky z pudingu, vložíme do rozohriatej rúry a pečieme pri teplote 200 °C asi 20 až 25 minút. Medzitým v miske rozmiešame pochúťkovú smotanu s vanilkovým cukrom a nakoniec pridáme vyšľahanú šľahačku. Krém natrieme na vychladnutý koláč a posypeme postrúhanou čokoládou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Čokoladovo- banánové browniePOTREBNÉ PRÍSADY 200 g horkej čokolády 70%\\\\r\\\\n 150 g trstinovébo cukru\\\\r\\\\n 150 g mäkkého masla\\\\r\\\\n 100 g hladkej múky\\\\r\\\\n 2 PL kakaa\\\\r\\\\n 1 ČL kypriaceho prášku Dr. \\\\r\\\\n 2 vajíčka\\\\r\\\\n 3 banány POSTUP PRÍPRAVY Horkú čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli. Maslo vymiešame s cukrom, pridáme vajíčka a rozpustenú trošku vychladnutú čokoládu. Banány rozpučíme vidličkou a tiež primiešame do zmesi. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom, poriadne premiešame a cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 25 minút. Nakoniec som na koláčik postrúhala čokoládu z mlynčeka.\\r\\nDobrú chuť! :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 18.11.2016, 16:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |