. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

REACTION s. (handbag) ID 116441
Lukáš Lazarčík a Terézia Sučan
mimibazar.sk/handbag
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0902 813 111
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.10.2009
Naposledy: 27.7.2019 10:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46858717
DIČ SK2023613636
HODNOTENIE 279
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
BLOGY 1
Luxusný nábytok a doplnky
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

DOMÁCA PLNKA (príloha nielen k mäsu ale dá sa papať aj samostatne)



POTREBNÉ PRÍSADY

10 až 12 peciv, 3 až 4 vajcia (podľa veľkosti), vegeta, soľ, čierne korenie, masť alebo 2 lyžice oleja, miska s teplou vodou, jánska misa,

POSTUP PRÍPRAVY

1.)
Každé pečivo si prerežeme napoly a vložíme do misky s teplou vodou (voda nesmie byt ani horuca, ani studena. teplota musi byť taká aby ste si bez problémov namočili ruky) a rožky namáčame (nenechať plávať, len trochu vymočiť a vymačkať rukou).

2.)
Takto namočené rozky vložíme do novej suchej misky, pridáme 3-4 vajicka, trochu soli (podla chuti), trochu cierneho korenia, vegety a masti. Pokiaľ nemáte masť stačí pridať 2 lyžice oleja. Celú túto zmes treba poriadne premiesať rukami, aby neostavali hrudky (trosku hrudiek tam budete mat, ved su to rozky, ale nesmie byť zmes tvrda hrudkovita). Nezabudnut pocas pripravy vzdy tuto zmes ochutnať, ci netreba pridať este trosku soli alebo vegety.. potom už bude neskoro :-).

3.)
Takuto zmes vlozime do vymastenej janskej misy, celu zmes "vyťapkame" po dne misy a dáme do elektrickej trúby piecť na 180 stupnov a cca. 25-35 minut. Po 25minutach zacat kontrolovať, kôrka musi byt chrumkava, opecena, kludne to toho ďobnite vidličkou či je vnútro zmesy nelepivé.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu