
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kuracie stehno vo vajíčkovej penePOTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 3 PL polohrubej múky, soľ, petržlenová vňať, kuracie stehná (na dané množstvo vacej 6 ks) POSTUP PRÍPRAVY V mise vyšľaháme tuhý sneh z bielkov, postupne pridávame po jednom žĺtku. Poriadne vymiešame a pridáme 3 PL polohrubej múky. Ochutíme soľou, prípadne petržlenovou vňatou. Obvarené kuracie stehna obalíme vo vajíčkovej pene a vysmážame do zlatista. Recept mám od mojej svokry a veľmi nám chutí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |