končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
Škoricové klbkáPOTREBNÉ PRÍSADY Recept je z časopisu Dobré jedlo 250 g. hladkej múky , 100 g. práškového cukru , 2 balíčky kakaového pudingu ( ja som dala karamelový ) , 2 balíčky vanilínového cukru , 1 PL mletej škorice , 200 g. čerstvého masla , 1 vajce , farebné cukrárenske ozdoby ( ja som nedávala) POSTUP PRÍPRAVY 1. Múku preosejeme do hlbšej misy. Pridáme cukor,pudingový prášok,vanilínový cukor a mletú škoricu. Sypkú zmes premiešame a potom pridáme zmäknuté maslo a celé vajce. Vymiešané vláčne cesto necháme asi hodinu odležať v chlade. 2. Z vychladeného cesta vytvarujeme rovnaké malé guľôčky. Postupne ich pretláčame lisom na cesnak do tvaru klbka (moje vyzerajú ako tyčinky :-)). Môžme ozdobiť perličkami,ktoré zľahka pritlačíme na klbká. Pečieme asi 8 minút pri teplote 185 stupňov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 11.12.2009, 17:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jablkový hnetený koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 60 dkg polohrubej múky 1 Palmarin 20 dkg praš. cukru 4 žltky 3 lyžice kyslej smotany alebo kyslého mlieka 1 prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY Vypracovať,rozdeliť na 2 časti,vyvaľkať,dať na plech ,do prostriedku jablká, prikriť druhou časťou cesta.cesto popichať vidličkou.Jablká postrúhať,pridať cukor,vanilku(škoricu) trocha povariť,dať na cesto až ked sú studené.(alebo možte aj surove len nastruhane). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 19.10.2009, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |