. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Silvia T. (visna) ID 11362
.
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.2.2007
Naposledy: 13.5.2020 11:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

MÚČNIKY, POHÁRE

Slahackova babovka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 2 pohare (dvojdecove) krystaloveho cukru, 2 pohare hladkej muky, 1 prasok do peciva, 1 slahacka 250 ml, 2-3 lyzice kakaa, trosku mlieka, tuk a struhanka na vymazanie formy

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky vymiesame s cukrom do peny, (v pripade, ze sa vam zda, ze je masa sucha mozete pridat trosku mlieka), pridame muku, prasok do peciva, slahacku a na koniec sneh z bielkov. Do vymastenej fromy nalejeme vacsiu polovicku, do zvysku pridame podla chuti kakao a to vlejeme k bledemu cestu. Pecieme v rozohriatej rure, 190 stupnov, 35-40 minut. Tato babovecka je skvela stavnata, velmi dobra je aj s cokoladovou polevou ale i bez nej. Dobru chut,.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Vyborny kolac z acidofilneho mlieka



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : 25 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 30 dkg polohrubej muky, 2 polievkove lyzice kakaa, 3 cele vajcia, 1/2 litra acidofilneho mlieka, 2 dcl oleja, 1 lyzicka sody bikarbony, dzem podla chuti, orechy, cokoladova na varenie a maslo, pripadne iny tuk.

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky suroviny na cesto vymiesame v jednej nadobe (preto tento kolac milujem, lebo sa rychlo pripravi), nalejeme do vymasteneho a vysypaneho plechu. Pecieme na 175-180 cca 35-40 minut. Po vychladnuti natrieme lekvarom, posypeme nasekanymi orechmi a polejeme cokoladou. Dufam,ze sa vam podari a ze si pochutite..dobru chut....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Zapekane cestoviny s brokolicou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Balenie cestovin- vrtulky, 1 ks brokolice, 1 mala konzerva kukurice, 1 balenie sampinonov, 2 smotany na varenie po 250 ml , 1 bambino, pazitka pripadne ina bylinka, provensalske korenie, 25 dkg eidamu, troska oleja, sol, korenie podla chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarime si cestovinky a aj brokolicu - ale davame pozor, aby sme ju nerozvarili. V druhej miske zmiesame smotanu na varenie, bambino, pazitku, sol, korenie - cierne aj provensalske. Do vymastenej zapekacej misky dame cestoviny s trochou oleja, vmiesame na mensie kusky posekanu brokolicu, kukuricu a smotanovu zmes. Poriadne premiesame a na vrch poukladame na platky nakrajane sampinony a na hrubo postruhany syr. Zapecieme toto cele na cca 20 - 25 minut. Je to skvely obed alebo aj vecera pre tych co maju radi zeleninku. Dobru chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu