
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
CUKROVINKY |
![]() ZMRZLINKYPOTREBNÉ PRÍSADY TORTOVE OBLATKY, PARIZSKA SLAHACKA, OZDOBY POSTUP PRÍPRAVY naparime tortove oblatky a spravime z nich kornutky, vlozime dnu uz kupenu slahacku a ozbobime. Dame na den do chladnicky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 11.2.2012, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() JEZKOVIAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY linecke cesto, cokolada, kokos POSTUP PRÍPRAVY Spravime si obycajne linecke cesto uz v tvare jezka, do vnutra dame 1tablicku cokolady a dame upiect. Potop cast jezka namacame v cokolade a obalujeme kokosom. Dokoncime nostek a ocka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 10.5.2012, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |