
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Pecene zemiaky s cuketou a mrkvouPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, mrkva, cuketa - mnozstvo a pomer podla hladu a chuti olivovy olej, petrzlenova vnat, cesnak, sol Na dresing: kysla smotana, pr. cukor, sol, cesnak, zavarane uhorky (2 ks), horcica plnotucna a dijonska POSTUP PRÍPRAVY Pre ne-masozravcov jeden chutny a rychly receptik: Zemiaky nakrajame na mesiaciky, ja ani nesupem, len dobre umyjem (supka je zdrava) Pokrajame aj mrkvu na mensie a cuketu na vecsie kusky (hrubsie koliecka a pod) Vsetko hodime na plech Pripravime si v mensej miske pokrajanu petrzlenovu vnat, prelisovany cesnak (podla chuti, ja som dala zo 3 struciky), osolime a zalejeme olivovym olejom. Tuto zmes vylejeme na zeleninu a premiesame rukami. Dame piect neprikryte do vyhriatej rury na 180-200 stupnov na cca 40 minut (aj viac ak to chcete mat zapecenejsie). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 21.8.2012, 15:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |