
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nutelové croisantyPOTREBNÉ PRÍSADY • 1 kg polohrubej múky • 1,5 dl oleja • 1 vajce • štipka soli • 4 lyžice kakaa • 120 g strúhaného kokosu • 6 dl mlieka • 4 lyžice práškového cukru • 1 kocka droždia Plnka: nutela (Tip*: lepšie je, ak sa nutela zmieša s postrúhanými orechmi) Na potretie: 1dl vody a 1 dl kryštálového cukru spolu rozpustíme. POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame múku, olej, vajce, práškový cukor, soľ a v mlieku rozpustené droždie. Vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na 2 časti. Do jednej pridáme kakao, do druhej strúhaný kokos. Cestá premiešame a necháme nakysnúť. Po vykysnutí rozdelíme každé cesto na 5 bochníkov. Na pomúčenej doske rozvaľkáme hnedý bochník a doň rozvaľkáme aj biely. Spojíme ich tak, aby naspodku bol hnedý plát cesta. Rozvaľkáme na veľkosť taniera a rozdelíme na 8 častí. Naplníme nutelou, zvinieme a preložíme na plech pokrytý papierom na pečenie. Croisanty pred upečením aj po ňom potrieme sladkou vodou. (Tip*: Croisanty budú mäkšie ak ich po upečení potrieme maslom a nie sladkou vodou. Môžeme ich ešte posypať práškovým cukrom.) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 20.10.2010, 21:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Guľky rafaelPOTREBNÉ PRÍSADY • 20dag práškového cukru • 20dag sušeného mlieka • 1 Hera • 1dl teplej vody • 4 tortové oplátky(veľké) • 15dag kokosovej múčky POSTUP PRÍPRAVY Oplátky rozmrvíme, pridáme práškový cukor, sušené mlieko, teplú vodu a Heru a spolu zmiešame. Z masy formujeme guľky a obaľujeme ich v kokosovej múke alebo granku. Výborné je, ak sa do guľky vloží lieskový oriešok, príp. niečo iné, čo Vám chutí...... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.12.2016, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |