. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Vlasta S. (Vlasta S.) ID 105122
.
Oblasť: Handlová
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.7.2009
Naposledy: 25.1.2017 19:17
Aktualizácia: 6.9.2009 16:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 29
RODINNÉ FOTOGRAFIE 19
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

MÚČNIKY, POHÁRE

Torta "tiramisu"



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g piškót, 500 g mascarpone, 250 ml pochúťkovej smotany, 2 vanilkové cukry, 4 lyžice práškového cukru, 3 bielky, 250 ml silnej kávy, 2 lyžice rumu (likéru), škorica + kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Bielky vyšľaháme s jedným vanilkovým cukrom na tuhý sneh. Mascarpone zmiešame so smotanou, cukrom a druhým vanilkovým cukrom a potom doň vmiešame sneh. Urobíme hladký krém.
Na dno tortovej formy uložíme piškóty namočené do vychladnutej kávy zmiešanej s rumom. Na piškóty natrieme krém a postup ešte dvakrát opakujeme. Vrchnú vrstvu krému uhladíme stierkou. Škoricu a kakao zmiešame cez sitko poprášime povrch torty. Odložíme do chladničky aspoň na 12 hodín.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.10.2009, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Slivkový koláč s posýpkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto - 350 g polohrubej múky, 30 g droždia, 2 žĺtky, 2 lyžice práškového cukru, soľ, 30 g masla,, 250 ml mlieka Plnka - vykôstkované slivky, škoricový cukor Posýpka - 100 g hrubej múky, 100 g práškového cukru, 50 g masla

POSTUP PRÍPRAVY

V troške teplého mlieka s cukrom necháme napučať droždie. Kvások dáme do múky, pridáme ostatné suroviny a vypracujeme vláčne cesto, ktoré necháme vykysnúť. Na vymastený plech roztlačíme cesto rukami namočenými v oleji. Posypeme ho škoricovým cukrom a na celú plochu poukladáme slivky. Urobíme posýpku a rozdelíme ju na celý koláč. Pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov asi 30 až 35 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 25.9.2011, 14:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu