končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäsa 3 cibule, také väčšie paradajkový pretlak hrášok buď mrazený alebo v konzerve hl. múka olej, soľ, MČK POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäsko umyjeme a nekrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Do hrnca /ja používam taký nižší hrniec alebo hlbokú panvicu/ dáme olej a na oleji opečieme cibuľku, keď má už takú správnu farbu a vzhľad tak pridáme mäsko, trochu opražíme pridáme soľ a MČK a paradajkový pretlak, ktorý trochu podusíme v šťave, čo pustilo mäsko, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Keď je gulašík veľmi riedky môžeme ho pred koncom zahustiť zátrepkou /múka s vodou rozmiešaná/. Necháme prevrieť a pridáme zo dve až tri polievkové lyžice hrášku a hotovo. K mexickému gulášiku podávame ryžu uvarenú so zvyšným hráškom z konzervy, ak dávate mrazený tak stačia 2- 3 lyžice hrášku. Servírujeme tak, že do stredu taniera dáme kopčeky ryže a okolo nalejeme guláš. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |