. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

lenka t. (lienka88) ID 105103
mimibazar.sk/lienka88
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.7.2009
Naposledy: 17.12.2023 20:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 84
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

HOVÄDZIE MÄSO

Mexický guláš


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hovädzieho mäsa 3 cibule, také väčšie paradajkový pretlak hrášok buď mrazený alebo v konzerve hl. múka olej, soľ, MČK

POSTUP PRÍPRAVY

Hovädzie mäsko umyjeme a nekrájame na kocky.
Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno.
Do hrnca /ja používam taký nižší hrniec alebo hlbokú panvicu/ dáme olej a na oleji opečieme cibuľku, keď má už takú správnu farbu a vzhľad tak pridáme mäsko, trochu opražíme pridáme soľ a MČK a paradajkový pretlak, ktorý trochu podusíme v šťave, čo pustilo mäsko, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
Keď je gulašík veľmi riedky môžeme ho pred koncom zahustiť zátrepkou /múka s vodou rozmiešaná/.
Necháme prevrieť a pridáme zo dve až tri polievkové lyžice hrášku a hotovo.
K mexickému gulášiku podávame ryžu uvarenú so zvyšným hráškom z konzervy, ak dávate mrazený tak stačia 2- 3 lyžice hrášku.
Servírujeme tak, že do stredu taniera dáme kopčeky ryže a okolo nalejeme guláš.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu