
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 46 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Extra čokoládové muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY na 12 kusov potrebujeme: 250 g hladkej múky, 85 g kryštálového cukru, 25 g kakaa, 2 lyžičky prášku do pečiva, 1/2 lyžičky sódy bikarbóny, 85 g nasekanej horkej čokolády, 85 g mliečnej čokolády, 85 g bielej čokolády, 2 vajcia, 85 g roztopeného masla, 220 ml mlieka (alebo kyslej smotany prípadne jogurtu a trocha mlieka) POSTUP PRÍPRAVY 1. V miskách si zmiešame zvlášť suché a zvlášť mokré suroviny. Sypkú zmes potom pridáme k mokrej a poriadne premiešame. Potom pridáme nasekanú čokoládu a zľahka premiešame. 2. Zmesou naplníme košíčky (asi do 2/3) a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Pečieme 20- 25 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 8.5.2018, 14:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Sud s vínomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rumovo-čokoládová plnka, poťahová hmota K2 + modelovacia čokoláda POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 2.4.2014, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Pomarančové osvieženiePOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 5 vajec, 5 lyžíc práškového cukru, 5 lyžíc polohrubej múky, 3 lyžice horúcej vody, lyžica oleja, polovicu balíčka kypriaceho prášku, oranžové potravinárske farbivo, džem, pomarančový džús plnka: 200 g masla, 100 g práškového cukru, 100 ml mlieka, 100 ml pomarančového džúsu, 2 lyžice hladkej múky, 1 žĺtok, pomarančová aróma, pomarančová kôra poleva: citrónová poleva v prášku, oranžové potravinárske farbivo POSTUP PRÍPRAVY 1. Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme horúcu vodu a olej, pridáme múku s kypriacim práškom a na záver zľahka primiešame sneh z bielkov. 2.Cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme 12-15 minút pri 160 stupňoch. Upečený plát cesta rozdelíme na 3 pláty. 3. Kým sa pečie korpus, pripravíme si plnku. Zmäknuté maslo s cukrom si vymiešame do hladka. Nad parou si uvaríme kašu z mlieka a múky, pridáme džús a po odstavení necháme chvíľku vychladiť a pridáme žĺtky. Miešame kým sa hmota nespojí. 4. Vychladenú hmotu potom pridáme k maslovej plnke, pridáme pomarančovú kôru a arómu a poriadne vymiešame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.4.2013, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohové prekvapeniePOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 4 vajcia,4 lyžice polohrubej múky,4 lyžice práškového cukru,3 lyžice kakaa,1 lyžica oleja,3 lyžice horúcej vody,pol balíčka prášku do pečiva..... plnka č. 1: 400 g mäkkého jemného tvarohu, 200 g masla, 100 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1/2 práškovej šľahačky, 1/2 želatínového stužovača, citrónová kôra... plnka č.2: 200-250 g čerstvých jahôd, cukor podľa chuti, 1/2 želatínového stužovača POSTUP PRÍPRAVY Vymiešame žĺtka s cukrom, pridáme horúcu vodu, olej a kakao. Pridáme múku s kypriacim práškom a na záver pridáme sneh z bielkov. Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme 12-15 minút pri 160 stupňoch. Po upečení zrolujeme, zabalíme do utierky a necháme vychladiť. Tvaroh zmiešame so zmäknutým maslom a cukrom. Pridáme citrónovú kôru a vyšľahanú šľahačku. Na záver pridáme stužovač, ktorý sme si pripravili podľa návodu (celý stužovač na 100ml vody). Plnku necháme vychladiť. Časť plnky a niekoľko jahôd si odložíme na záverečné potretie rolády a ozdobenie. K jahodám pridáme cukor a varíme kým sa nám cukor nerozpustí. Pridáme stužovač a rovnako necháme vychladiť. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 19.4.2013, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() RAINBOW kokosová roláda...pečenáPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 4 vajcia,4 lyžice polohrubej múky,4 lyžice práškového cukru,1 lyžica oleja,3 lyžice horúcej vody,pol balíčka prášku do pečiva, potravinárske farbivo, plnka: 250 masla,100 g práškového cukru, kokos, 1/2 práškovej šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Táto veselá roláda poteší nie len oči ale aj chuťové poháriky. Je jednoduchá, rýchla a chutná a zvládne ju každý. *Vajíčka zmiešame s cukrom, pridáme horúcu vodu, olej a vymiešame do peny. Pridáme múku, kypriaci prášok a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme do 6 misiek a pridáme do každej potravinárske farbivo a dôkladne premiešame. Farebné cesto postupne nanášame pomocou vrecúška na zdobenie na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme pri 160 stupňoch 12- 15 minút. Ešte teplé cesto zrolujeme a zabalíme do utierky. *Medzitým si pripravíme plnku. Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom, pridáme kokos a vyšľahanú šľahačku v prášku. Miešame kým sa všetko nespojí a nevznikne nám jemný krém. *Odložíme si malú časť plnky na potretie rolády a zvyšok nanesieme na plát cesta a zrolujeme. Roláda potrieme plnkou a obalíme v kokose. Dáme stuhnúť a podávame. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 21.7.2013, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Farfalle so špenátom a šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g cestovín, 200 g šampiňónov, 100 g špenátu, olej, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, bazalka, hladká múka, voda/mlieko, soľ a korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento rýchly a jednoduchý recept bude chutiť každému milovníkovi cestovín. A ak nemáme dostatok času pokojne môžeme použiť mrazený špenát a prípravu tak ešte urýchliť. Do osolenej vody si dáme variť cestoviny. Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme ju na oleji. Pridáme cesnak a nakrájané šampiňóny. Necháme podusiť asi 8 minút, zasypeme hladkou múkou, premiešame a pomaly pridáme vodu alebo mlieko aby sa nám vytvorila omáčka. Počkáme kým omáčka zhustne a pridáme nasekaný špenát , bazalku a dochutíme soľou a korením a povaríme ešte niekoľko minút. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame s omáčkou a môžme podávať. Na tanieri môžme dochutiť pridaním strúhaného syra. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() ZáhradaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškóta, ananásová plnka, poťahová hmota K2 POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 23.3.2013, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Kabelka so psíkomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškóta, čokoládová plnka, poťahová hmota K2 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2013, 19:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta pre dvoch...kravata a kabelkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškóta, čokoládová plnka, poťahovacia hmota- Pasta Dama ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Bayern MníchovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškóta, čokoládo-orechovo-rumová náplň, poťahovacia hmota K2 POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.3.2013, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 46 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |