
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 17 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
![]() Linecké kolieska s fondánomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY linecké kúsky, fondán ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 26.7.2012, 7:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() CAKE POP - koláčikové lízatko - NA DETSKÚ PÁRTYPOTREBNÉ PRÍSADY prísady ako na hocijakú tortu podľa chuti vrátane polevy. chcela som niečo iné na oslavu ako mafinky, tak toto je príprava na detskú oslavu. POSTUP PRÍPRAVY upiecť piškotu, pomlieť (rozmixovať) zmiešať s plnkou, z hmoty sa urobia guličky, ktoré sa potom namáčajú v cukrovej poleve, alebo čokoláde detailnejší postup je na mojej malinkej webke www.snirc.eu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 20.12.2012, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Bodkovaná tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobrý domáci punčák, WI a trocha fantázie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 10.5.2012, 16:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Čokoládoví snehuliaci - príprava na zimuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoláda, farba na čokoládu, forma na snehuliakov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 12.9.2011, 11:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Bonboniera bicykel - 113 doma robených bonbónkovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoláda, alkohol, orechy, marcipán, salko, lemon curd a iné (papier, lepidlo, nožnice, drôt, nápad... ) ... POSTUP PRÍPRAVY uviedla som v predchádzajúcom recepte OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 22.10.2011, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Torta z doma robených bonbonkov (150ks/ 10 druhov/1,4kg netto váha/1,8 kg váha aj s krabičkou a stojanom)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoláda, alkohol, orechy, marcipán, salko, lemon curd a iné.... POSTUP PRÍPRAVY Takže recept je voľný a záleží na fantázii. Teraz používam rôzne formy (preto sú to také pekné bonbonky) ale pred 5 rokmi som to robila bez foriem a tak kadejak. Takže ak nedisponujete PVC formami (stoja 25-50€), môžu byť aj silikonové (tie sú cca 5 - 20€ ), pokiaľ nechcete investovať do foriem, použite malé papierové košíčky. Ja používam špeciálnu belgickú čokoládu celebaut, ktorú však treba temperovať, ale bonbonky sa potom netopia tak rýchlo, ale predtým som to robila z várovej čokolády. Čokoládu nechávam tuhnúť pri teplote 10 stupňov a nie v chladničke. V lete ich nerobím, len keď je chladno, prípadne v noci. Keď si pripravíte mištičky (košíčky), tak takéto stuhnuté mištičky plníme plnkou. Na začiatku odporúčam urobiť plnky hustejšie, aby vám ju nevytláčalo, keď budete viečkovať bonbonky. Na plnky používam uvarené sladené salko na karamel (varím 2 hodiny – ale to asi väčšina z vás pozná) a rozpustenú čokoládu v pomere 50:50 a príchuť si urobí te akú máte rada, napr. pomixovaný marcipán, pomleté orechy, likéry (mandľový, jahodový, cherry a pod.). Ja ešte robím citrónové a to základ salko a biela čokoláda v pomere 50:50 a lemon curd (citronová natierka - kúpila som cez internet, alebo to majú aj v potravinovom kútiku Marks - spencer), plnkou naplnte košíčky do 3/4 (ja používam cukrárenský sáčok), ale môžte aj lyžičkou a nechajte zatuhnúť. Potom zalejte čokoládou. keď zatuhne viečko, môžete bonbonky vyklepnúť z PVC formy, vylupnúť zo silikonovej formy, prípadne ich ponechajte v papierových košíčkoch. Ak to bude mať úspech, tak si časom môžte investovať do PVC foriem, internetové adresy poskytnem na želanie. Ak by ste chceli používať čokotransfery (pre tých, ktorí to zatiaľ nemali možnosť vyskúšať a nepoznajú to - tiež sa dajú nakúpiť na internete), urobte si tuhé náplne, marcipanová, citrónová (podľa návodu vyššie – dajte trochu viac čokolády, aby boli pevnejšie, alkohol neodporúčam – skôr nejakú arómu). Keď Vám stuhne plnka, roztlačte ju na podložku, nakrájajte tvary aké sa vám páčia a namáčajte v roztopenej čokoláde. Nechajte stuhnúť na mriežke, alebo mastnom papiery, zdobiť môžete podľa fantázie. Ak sa potrebujete niečo spýtať, nech sa páči napíšte dotaz na môj mail predaj@snirc.eu, prípadne pre inšpiráciu som doplnila aj na mojej mini stránke ďalšie obrázky (aj pre tých čo neveria, že sa to dárobiť dom - sú tam aj testovacie výrobky). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (32) posledné: 28.5.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Ručne robená bonbonierkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Biela, mliečna, horká čokoláda, odliata v srdiečkových formách s čokotransferom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 7.2.2011, 5:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Torta s hojdačkouPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 31.8.2009, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Tortička pre inšpiráciuPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (30) posledné: 11.9.2011, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Chlebíkové inšpiráciePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prišlo mi mailom, nech sa páči... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (13) posledné: 9.7.2009, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 17 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |