
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() LasagnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1x balíček Lasagní 500g Hovädzieho letého mäsa alebo mix hovädzie bravčové 2x plechovky lúpaných paradajok v konzerve 1x mrkvu 1/4 zeleru 1 petržlen 1 mala cibulka čerstvú alebo mrazenú bazalku soľ cukor Bešamel 70g másla 70g hl. múky 500 ml plnotučného mlieka 1/2 čajovej lyžičky soli POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu, zeler, petržlen si nastrúhame na hrubo na strúhadle. Cibulku si nakrájame na drobno. Do hrnca si dame kvapku oleja pridame cibulku a nastruhanu zeleninku. Podusíme asi 15 minut a pridáme paradajky z kozervy ( ja dávam jednu a 4 čerstvé paradajky). Zmes osolime, mozeme aj trosku osladit podla chuti :). Celu zmes povarime asi 30 minut. Medzi tým si opražíme osolené mäsko na panvičke a pripravíme bešamel. Ja osobne bešamel osolím. Chutí mi viac :) Do uvarenej bolognskej omáčky pridame opražene melté mäsko a nakoniec pridáme bazalku. Odporúčam čerstvú alebo mrazenú. (kúpite v Bille značka Findus) Sušená sa moc nehodí, má inú chuť. Pripravíme si plech na lasagne Lasagne dopredu nepredvárame najprv plech potrieme bešamelom na bešamel poukladame prvú vstrvu lasagni potom bolognskú omáčku Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.4.2013, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Masove pirohy s cibulovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY Mlete bravcove/hovadzie maso 4 stredne cibule 2 smotany na slahanie liter plnotucneho mlieka 4 velke zemiaky vajicko polohrubu muku krupicu cierne korenie provenslaske korenie sol cukor ocot alebo citronovu stavu bujon POSTUP PRÍPRAVY Na panvicku si dame trosku oleja a podusime na nom mlete maso, osolime ho a na koniec pridame provensalske korenie a cierne korenie. Do hrnca si dame varit zemiaky v supke a osolime ich. Medzi tym nakrajame cibule na jemno, dame ju do hrnca s troskou oleja, pocukrujeme a osmazime do sklovita. Potom ju zalejeme mliekom, pridame trochu soli, vegety a cierneho korenia...Varime cca 30- 40 minut za staleho miesania...Potom pridame bujon najlepsie zeleninovy, potom obidve smotany...a zahustime podla toho ako to ma kazdy rad...Potom pridame 3 polievkove lyzice cukru a dosolime podla chuti...potom pridame dve pl octu alebo citronovej stavy...ochutname a kto ako chce si dochuti omacku podla svojej chuti...cukru,soli,bujonu a octa mozete dat viac alebo menej ako chcete :) Z varenych zemiakov urobime z muky vajca vody soli a krupice zemiakove cesto tak ako to ma kazdy rad...vyvalkame a vykrojime s hrncekom koliecka ktore naplnime masovou zmesou a prelozime na pol a zamackame vidlickou popripade kto ma na to taky sikovny pristroj tak to spravi s nim...pirozky naplnene uvarime vo vode so solou a olejom....Hotove pirohy prelejeme cibulovou omackou... :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 20.10.2011, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |