. .. .. .. .. .. .
. .

Masove pirohy s cibulovou omackou - RECEPT 42010

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 210747 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Masove pirohy s cibulovou omackou


[ recept č. 42010 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Mlete bravcove/hovadzie maso 4 stredne cibule 2 smotany na slahanie liter plnotucneho mlieka 4 velke zemiaky vajicko polohrubu muku krupicu cierne korenie provenslaske korenie sol cukor ocot alebo citronovu stavu bujon

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvicku si dame trosku oleja a podusime na nom mlete maso, osolime ho a na koniec pridame provensalske korenie a cierne korenie.
Do hrnca si dame varit zemiaky v supke a osolime ich. Medzi tym nakrajame cibule na jemno, dame ju do hrnca s troskou oleja, pocukrujeme a osmazime do sklovita. Potom ju zalejeme mliekom, pridame trochu soli, vegety a cierneho korenia...Varime cca 30- 40 minut za staleho miesania...Potom pridame bujon najlepsie zeleninovy, potom obidve smotany...a zahustime podla toho ako to ma kazdy rad...Potom pridame 3 polievkove lyzice cukru a dosolime podla chuti...potom pridame dve pl octu alebo citronovej stavy...ochutname a kto ako chce si dochuti omacku podla svojej chuti...cukru,soli,bujonu a octa mozete dat viac alebo menej ako chcete :)
Z varenych zemiakov urobime z muky vajca vody soli a krupice zemiakove cesto tak ako to ma kazdy rad...vyvalkame a vykrojime s hrncekom koliecka ktore naplnime masovou zmesou a prelozime na pol a zamackame vidlickou popripade kto ma na to taky sikovny pristroj tak to spravi s nim...pirozky naplnene uvarime vo vode so solou a olejom....Hotove pirohy prelejeme cibulovou omackou... :)
<< Zapečené bravčové mäsko | Masove pirohy s cibulovou omackou | Chceescake >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (20.10.2011, 22:04)
Hmmm, to nemusí byť zlé! :-) Pravdupovediac, po prečítaní receptu som si tvoje jedielko vizualizovala a tak ma prepadla chuť naň (jidlo) ... stále to mám pred očami. No a keby si sem ty bola dala fotku, tak tu máš bezpečne nátresk zvedavých kuchtičiek ,-) Asi niekedy vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu