končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 891-900) | << predošlé 1,.,85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
Slniečko...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY darček odo mňa pre deti v MŠ ku dňu detí... POSTUP PRÍPRAVY váha 3 kg... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 7.6.2013, 11:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kávovo čokoládové rezy...POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 vajec, 6 PL práškového cukru, 7 PL polohrubej múky, 40 g postrúhanej čokolády, 3 ČL mletej kávy,1/2 balíčka kypriaceho prášku... KRÉM: 400ml mlieka, 2 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový puding, 3 ČL instantnej kávy, 6 - 8 PL práškového cukru, 350g masla ...OKREM TOHO: 120g piškót, 3 banány, ľubovoľný džem, káva s umom alebo ovocná šťava alebo mlieko na namáčanie piškót...čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY CESTO: žĺtky oddelíme od bielkov, vyšľaháme s cukrom, bielky vyšľaháme dotuha, múku zmiešame s kypriacim práškom, čokoládou a kávou...Do žĺtkovej hmoty si nastriedavo zľahka vmiešame múčnu zmes a sneh z bielkov. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu /alebo si ho vystelieme papierom na pečenie/ a pečieme na 180 °C asi 15 minút. Necháme vychladnúť. KRÉM: 2/3 mlieka a 2PL kryštálového cukru si dáme variť, vo zvyšnej 1/3 mlieka si rozmiešame puding a vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme puding, do horúceho vmiešame instantnú kávu a za občasného miešania necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a vmiešame vychladnutý puding. ZÁVER: korpus natrieme džemom /ja som teraz použila višňový/, poukladáme namočené piškóty /namáčala som vo višňovom sirupe/ - nemajú byť tesne vedľa seba, zatrieme 2/3 krému tak, aby sa dostal aj do medzierok medzi piškótami, poukladáme banány nakrájané na kolieska - znova nemajú byť nahusto, a zatrieme 1/3 krému - vrstva má byť medzi banánmi a len trochu na povrchu a zalejeme čokoládou...Necháme dobre stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 25.8.2013, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Opité zrná...POTREBNÉ PRÍSADY 120g piškót, 140g masla, 50g práškového cukru, 100g mletých vlašských orechov, 100g nasekaných hrozienok, 1 ČL mletej škorice, 4 PL umu, 4 PL kakaa, čokoládová poleva... POSTUP PRÍPRAVY Piškóty nastrúhame alebo najemno podrvíme, primiešame ostatné prísady a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré odložíme na niekoľko hodín do chladničky. Ak máme formu na kávové zrná, jemne ju poprášime práškovým cukrom, natlačíme hmotu a vyklopíme, pokiaľ ju nevlastníme, z hmoty vytvarujeme valček, v strede pomocou varešky alebo príborového noža urobíme ryhu a následne "kávové zrná" namáčame do čokolády...Necháme stuhnúť a môžeme podávať /osobám nad 18 rokov :-) /. Pre nedostatok času som tentoraz robila z formičky väčšie zrná a vyšlo mi 25 kúskov. Menších vyjde 40 kúskov... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.1.2017, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre poľovníka /2./...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY ručne maľovaný motív... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2013, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
"Oblíž prst"...podľa mojej krstnej mamy.POTREBNÉ PRÍSADY Receptov na tento skvostný zákusok je tu síce dosť, ale ako ho robieva moja krstná...taký tu ešte nie je a tak ho pridávam. Je to snáď najobľúbenejší koláčik môjho manžela...♥♥♥♥♥ Na korpus potrebujeme : 7 vajec, 7 kopcovitých PL polohrubej múky, 7 kopcovitých PL práškového cukru, 1 kypriaci prášok, 2 PL kakaa /najlepšie je holandské/, 2 PL oleja ♥♥♥♥♥ Krém: 5 žĺtkov, 4 mierne kopcovité PL hladkej múky, 1 vanilínový cukor, 500ml mlieka, 250 g masla alebo Hery, 250g práškového cukru. ♥♥♥♥♥ Na sneh: 5 bielkov, 300g kryštálového cukru, šťava z jedného citróna...♥♥♥♥♥ na čokoládovú polevu potrebujeme: 100g varovej čokolády a 80 ml oleja - potom je poleva vláčna, nepraská a pritom stuhne... POSTUP PRÍPRAVY Plech si vystelieme papierom na pečenie, rúru predhrejeme na 180 °C...múku zmiešame s kakaom a kypriacim práškom...bielky vyšľaháme dotuha, žĺtky s práškovým cukrom do peny, pridáme k nim olej, prešľaháme a potom nastriedačku k žĺtkovej zmesi zľahka vmiešame sneh z bielkov a pripravenú múčnu zmes. Hotové cesto vylejeme na pripravený plech, zarovnáme a pečieme na teplote 180°C, 15- 20 minút. Potom korpus necháme vychladnúť /ja si ho po vychladnutí preklopím na tácku a stiahnem papier/ a natrieme krémom, necháme v chlade schladiť asi na 20- 30 minút a natrieme bielkový sneh...Znovu je dobré aspoň na 30 minút nechať schladiť, polejeme polevou a po miernom stuhnutí si pokrájame na rezy /najlepšie nožom ponoreným v horúcej vode/. ♥♥♥♥♥ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 26.1.2017, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na PSP pre Olivera...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,5kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, lesné ovocie, pribináčik krém... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 21.5.2013, 15:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kabelka Louis Vuitton s Yorkshirom...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha spolu 7,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, poťah čokoládové MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 22.7.2013, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kávové zrná s prekvapením....POTREBNÉ PRÍSADY Keďže som sa konečne odhodlala ku kúpe formičky na "kávové zrná" , neodolala som čím skôr ich vyskúšať. Na internete som si našla receptík, ktorý ma hneď upútal prepojením viacerých chutí... POSTUP PRÍPRAVY Takže budeme potrebovať: 50g masla /alebo margarínu/, 1 PL práškového cukru, 1 PL kávy /mletej zrnkovej/, 1 Čl umu,12 ks piškót, ktoré si zomelieme alebo podrvíme... okrem toho si pripravíme asi 300g marcipánu alebo fondantu /môže byť dr. Oetker marcipán, alebo fondant domáci mliečny, varna a pod. - dobré je vybrať si z tých "mäkších"/ a čokoláda na povrch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 16.5.2014, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na PSP pre Máriu...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,3 kg... POSTUP PRÍPRAVY Doboška potiahnutá MMF. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (18) posledné: 18.5.2013, 17:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Broskyňové svieže kocky...POTREBNÉ PRÍSADY Veľmi dobre známy koláčik...chutí hlavne počas horúcich dní a dobre vychladený...♠♠♠♠♠ Na cesto potrebujeme: 4 vajcia, 200g práškového cukru, 200g polohrubej múky, 100ml oleja, 100ml mlieka, 1 kypriaci prášok ♠♠♠♠♠ Krém: 1 l mlieka, 3 balíčky Zlatého klasu, 6 PL kryštálového cukru, 500 ml kyslej smotany ♠♠♠♠♠ okrem toho marhuľový alebo broskyňový džem, 1 broskyňový kompót, 2 balíčky čírej tortovej želatíny POSTUP PRÍPRAVY Piškóta: žĺtky vyšľaháme do peny spolu s práškovým cukrom, múku zmiešame s kypriacim práškom, z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. K žĺtkovej zmesi primiešame olej, mlieko, múku zmiešanú s kypriacim práškom, a nakoniec tuhý sneh....pečieme na 180 °C asi 15 minút, na vymastenom a múkou vysypanom plechu. Necháme vychladnúť, natrieme lekvárom, krémom, poukladáme plátky broskýň a zalejeme tortovou želatínou. ♠♠♠♠♠ Broskyne si scedíme a šťavu zachytíme - použijeme ju na prípravu želé... Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 24.7.2014, 15:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 891-900) | << predošlé 1,.,85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95,.,115 ďalšie >> |