. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 891-900)<< predošlé 1,.,85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95,.,115 ďalšie >>

TORTY

Slniečko...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

darček odo mňa pre deti v MŠ ku dňu detí...

POSTUP PRÍPRAVY

váha 3 kg...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 7.6.2013, 11:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Kávovo čokoládové rezy...



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 6 vajec, 6 PL práškového cukru, 7 PL polohrubej múky, 40 g postrúhanej čokolády, 3 ČL mletej kávy,1/2 balíčka kypriaceho prášku... KRÉM: 400ml mlieka, 2 PL kryštálového cukru, 1 vanilkový puding, 3 ČL instantnej kávy, 6 - 8 PL práškového cukru, 350g masla ...OKREM TOHO: 120g piškót, 3 banány, ľubovoľný džem, káva s umom alebo ovocná šťava alebo mlieko na namáčanie piškót...čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

CESTO: žĺtky oddelíme od bielkov, vyšľaháme s cukrom, bielky vyšľaháme dotuha, múku zmiešame s kypriacim práškom, čokoládou a kávou...Do žĺtkovej hmoty si nastriedavo zľahka vmiešame múčnu zmes a sneh z bielkov. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu /alebo si ho vystelieme papierom na pečenie/ a pečieme na 180 °C asi 15 minút. Necháme vychladnúť.


KRÉM: 2/3 mlieka a 2PL kryštálového cukru si dáme variť, vo zvyšnej 1/3 mlieka si rozmiešame puding a vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme puding, do horúceho vmiešame instantnú kávu a za občasného miešania necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a vmiešame vychladnutý puding.



ZÁVER: korpus natrieme džemom /ja som teraz použila višňový/, poukladáme namočené piškóty /namáčala som vo višňovom sirupe/ - nemajú byť tesne vedľa seba, zatrieme 2/3 krému tak, aby sa dostal aj do medzierok medzi piškótami, poukladáme banány nakrájané na kolieska - znova nemajú byť nahusto, a zatrieme 1/3 krému - vrstva má byť medzi banánmi a len trochu na povrchu a zalejeme čokoládou...Necháme dobre stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 25.8.2013, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Opité zrná...



POTREBNÉ PRÍSADY

120g piškót, 140g masla, 50g práškového cukru, 100g mletých vlašských orechov, 100g nasekaných hrozienok, 1 ČL mletej škorice, 4 PL umu, 4 PL kakaa, čokoládová poleva...

POSTUP PRÍPRAVY

Piškóty nastrúhame alebo najemno podrvíme, primiešame ostatné prísady a vypracujeme polotuhé cesto, ktoré odložíme na niekoľko hodín do chladničky.


Ak máme formu na kávové zrná, jemne ju poprášime práškovým cukrom, natlačíme hmotu a vyklopíme, pokiaľ ju nevlastníme, z hmoty vytvarujeme valček, v strede pomocou varešky alebo príborového noža urobíme ryhu a následne "kávové zrná" namáčame do čokolády...Necháme stuhnúť a môžeme podávať /osobám nad 18 rokov :-) /.


Pre nedostatok času som tentoraz robila z formičky väčšie zrná a vyšlo mi 25 kúskov. Menších vyjde 40 kúskov...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 26.1.2017, 13:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre poľovníka /2./...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,6 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

ručne maľovaný motív...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2013, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

"Oblíž prst"...podľa mojej krstnej mamy.



POTREBNÉ PRÍSADY

Receptov na tento skvostný zákusok je tu síce dosť, ale ako ho robieva moja krstná...taký tu ešte nie je a tak ho pridávam. Je to snáď najobľúbenejší koláčik môjho manžela...♥♥♥♥♥ Na korpus potrebujeme : 7 vajec, 7 kopcovitých PL polohrubej múky, 7 kopcovitých PL práškového cukru, 1 kypriaci prášok, 2 PL kakaa /najlepšie je holandské/, 2 PL oleja ♥♥♥♥♥ Krém: 5 žĺtkov, 4 mierne kopcovité PL hladkej múky, 1 vanilínový cukor, 500ml mlieka, 250 g masla alebo Hery, 250g práškového cukru. ♥♥♥♥♥ Na sneh: 5 bielkov, 300g kryštálového cukru, šťava z jedného citróna...♥♥♥♥♥ na čokoládovú polevu potrebujeme: 100g varovej čokolády a 80 ml oleja - potom je poleva vláčna, nepraská a pritom stuhne...

POSTUP PRÍPRAVY

Plech si vystelieme papierom na pečenie, rúru predhrejeme na 180 °C...múku zmiešame s kakaom a kypriacim práškom...bielky vyšľaháme dotuha, žĺtky s práškovým cukrom do peny, pridáme k nim olej, prešľaháme a potom nastriedačku k žĺtkovej zmesi zľahka vmiešame sneh z bielkov a pripravenú múčnu zmes. Hotové cesto vylejeme na pripravený plech, zarovnáme a pečieme na teplote 180°C, 15- 20 minút. Potom korpus necháme vychladnúť /ja si ho po vychladnutí preklopím na tácku a stiahnem papier/ a natrieme krémom, necháme v chlade schladiť asi na 20- 30 minút a natrieme bielkový sneh...Znovu je dobré aspoň na 30 minút nechať schladiť, polejeme polevou a po miernom stuhnutí si pokrájame na rezy /najlepšie nožom ponoreným v horúcej vode/.



♥♥♥♥♥



Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 26.1.2017, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Na PSP pre Olivera...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,5kg...

POSTUP PRÍPRAVY

piškóta, jahodový džem, lesné ovocie, pribináčik krém...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.5.2013, 15:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Kabelka Louis Vuitton s Yorkshirom...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha spolu 7,5 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

čokoládový korpus, višňový džem, falošný parížsky krém, poťah čokoládové MMF...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 22.7.2013, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Kávové zrná s prekvapením....



POTREBNÉ PRÍSADY

Keďže som sa konečne odhodlala ku kúpe formičky na "kávové zrná" , neodolala som čím skôr ich vyskúšať. Na internete som si našla receptík, ktorý ma hneď upútal prepojením viacerých chutí...

POSTUP PRÍPRAVY

Takže budeme potrebovať: 50g masla /alebo margarínu/, 1 PL práškového cukru, 1 PL kávy /mletej zrnkovej/, 1 Čl umu,12 ks piškót, ktoré si zomelieme alebo podrvíme... okrem toho si pripravíme asi 300g marcipánu alebo fondantu /môže byť dr. Oetker marcipán, alebo fondant domáci mliečny, varna a pod. - dobré je vybrať si z tých "mäkších"/ a čokoláda na povrch.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.5.2014, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Na PSP pre Máriu...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

váha 3,3 kg...

POSTUP PRÍPRAVY

Doboška potiahnutá MMF.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (18) posledné: 18.5.2013, 17:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Broskyňové svieže kocky...



POTREBNÉ PRÍSADY

Veľmi dobre známy koláčik...chutí hlavne počas horúcich dní a dobre vychladený...♠♠♠♠♠ Na cesto potrebujeme: 4 vajcia, 200g práškového cukru, 200g polohrubej múky, 100ml oleja, 100ml mlieka, 1 kypriaci prášok ♠♠♠♠♠ Krém: 1 l mlieka, 3 balíčky Zlatého klasu, 6 PL kryštálového cukru, 500 ml kyslej smotany ♠♠♠♠♠ okrem toho marhuľový alebo broskyňový džem, 1 broskyňový kompót, 2 balíčky čírej tortovej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Piškóta: žĺtky vyšľaháme do peny spolu s práškovým cukrom, múku zmiešame s kypriacim práškom, z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. K žĺtkovej zmesi primiešame olej, mlieko, múku zmiešanú s kypriacim práškom, a nakoniec tuhý sneh....pečieme na 180 °C asi 15 minút, na vymastenom a múkou vysypanom plechu. Necháme vychladnúť, natrieme lekvárom, krémom, poukladáme plátky broskýň a zalejeme tortovou želatínou.


♠♠♠♠♠



Broskyne si scedíme a šťavu zachytíme - použijeme ju na prípravu želé...

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (24) posledné: 24.7.2014, 15:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 891-900)<< predošlé 1,.,85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95,.,115 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu