končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 101 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |
HUBY |
Hríbový paprikášPOTREBNÉ PRÍSADY Šampiňóny, cibuľa, fazuľa v paradajkovej omáčke, ovsené vločky, paradajková omáčka v krabičke, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kristína P. (Kitty26) ID 3488 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.3.2008, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Plnene bedle.POTREBNÉ PRÍSADY Bedle jedlé,tvrdy syr,šunka. POSTUP PRÍPRAVY Bedle ošupeme a umyjeme,očistene obalíme v trojobale.Do vnútornej strany huby dáme nastrúhany tvrdy syr spolu so šunkou,ktorú nakrájame na malé kocky,prikryjeme druhou bedlou a dame nie na velmi rozpáleny olej a pomaly vysmažíme,aby sme mali obydve huby prepečené.Podávame zo zemiakmi,alebo dla chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | ANNA P. (andula1964) ID 77481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 6.12.2009, 17:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Zapečene šampiňóny so syromPOTREBNÉ PRÍSADY šampiňóny, syr, cibula, vajíčka, sol .korenie POSTUP PRÍPRAVY šampiňóny si umyjeme a vyberieme nožičky, nakrajame cibulu a orestujeme na oleji pridame nakr.nožičky môžme pridať aj kusok slaninky alebo klobásky, pridame vajíčka a urobime si praženicu s ktorou plnime hlavičky.Poukladame si ich na menší pekáč a na vrch kladieme plátky syra podlejeme vodou a zapekame cca 15 min. tento recept som objavila na mmb.cz a je vážne výborný a jednoduchý a hlavne rýchly OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 31.3.2010, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Šampiňóny plnené syromPOTREBNÉ PRÍSADY 10 šampiňónov 2 lyžice oleja 1 menšia cibuľa trošku kmínu 2 vajcia 100 g eidamu hrsť petržlenu štipka soli a korenia POSTUP PRÍPRAVY 1.Šampiňóny premyjeme,oddelíme nožičky od hlavičiek a nakrájame na kocôčky.Cibuľu nakrájame nadrobno,osmažíme na oleji a potom k nej pridáme šampiňónové nožičky a kmín. 2. Krátko orestujeme,pridáme vajcia,petržlenovú vňať a spravíme na spôsob praženice.Nakoniec dosolíme a dokoreníme.Zmesou plníme šampiňónové hlavičky a posypeme nastrúhaným syrom. 3. Takto pripravené šampiňóny krátko zapečieme v rúre.Syr musí zhnednúť. 4. Podávame s čerstvou zeleninou alebo pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katka P. (katrinecka) ID 19295 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2011, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Hlivovy perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY 30 dkg hub\r\n2 velke cibule (priemer 5 cm)\r\n1,5 dcl oleja\r\nkorenie\r\n2-5dcl smotana sladka na varenie\r\n2 polievkové lyzice hladkej muky\r\n2-5dcl mlieka POSTUP PRÍPRAVY 1. huby umyjeme a pokrajame na velkost podla svojho gusta (1x1 cm) dáme variť do dvoch litrov vody, osolime varime 20-30 min.\r\n\r\n2. V druhom hrnci:\r\n2 veľke cibule pokrajame na drobno a zalejeme 1,5 dcl olejom - spolu poprazime a stale miesame asi tri minuty do sklovita.\r\ncedidlom vyberieme uvarene huby a dame ich na cibulu. Pražime asi tri minuty a odstavime. Pridavame korenie: VEGETU, RASCU, MČK, MLETU PAPRIKU, GULASOVE KORENIE, OREGANO, MAJORANKU, 2-3 bobkove LISTY. Spolu opät premiesame a na ohni poprazime asi 1 minutu a podlejeme vodou, v ktorej sme varili huby ale len cca 1 naberacku, postupne pridavame a povarime asi 5-10 min..\r\n\r\n3. Pripravime si 2 dcl-5 dcl sladku smotanu na varenie, v nej rozhabarkujeme 2 polievkove lyzice hladkej muky, pridame aj 2 dcl mlieka (aby to nebolo huste) a precedime cez cedidlo do hubovej zmesi. Za staleho miesania varime az kym nezavrie - odstavime o mozeme dochutit magy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alena P. (saska) ID 3921 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.4.2017, 23:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Zapekanka zo šampiňonov ako z fast fooduPOTREBNÉ PRÍSADY 200g šampiňónov, 200g tvrdého syra, cibuľa, maslo, 10 žemlí POSTUP PRÍPRAVY Šampiňóny aj syr postrúhame na jemnom strúhadle, cibuľku na drobno pokrájame. Všetko dobre rukou premiešame. Žemle prekrojíme na polovičky a vydlabeme z nich stred. Okraje každej polky potreme maslom a do stredu porozdelujeme plnku. Uložíme na suchý plech a upečieme v predhriatej rúre kým nie sú okraje chrumkavé. Výborne chutí s kečupom a j tatarskou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana G. (173) ID 69808 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Hubová paštétaPOTREBNÉ PRÍSADY pre 6 osôb Potrebujeme: • 200 g čerstvých šampiňónov • 150 g lesných húb (aj mrazených) • 150 g uvarených kuracích pŕs • 1 väčšiu cibuľu • 70 g uvarenej ryže • 80 g prerastenej údenej slaniny • 2 vajcia • mleté čierne korenie • soľ • sušený tymian • lístky čerstvého tymianu • lístky poľného šalátu • 4 plátky anglickej slaniny • olej POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Na mäsovom mlynčeku pomelieme 160 g šampiňónov, lesné huby a vychladnuté kuracie prsia. 2. Zvyšnú časť šampiňónov pokrájame na plátky, ktoré ores¬tujeme v panvici na oleji. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji spolu s nakrájanou slaninou. Po vychladnutí všetko spolu s ry¬žou a vajciami pridáme k pomletej mase. Vmiešame orestované plátky šampiňónov, podľa chuti posolíme, ochutíme mletým čiernym korením, sušeným tymianom a spolu premiešame. 3. Okrúhlu paštétovú formu vyložíme plátkami slaniny. Naplníme plnkou a vo vodnom kúpeli varíme 90 minút. Vychladnutú paštétu vyklopíme, nakrájame, ozdobíme lístkami čerstvého tymianu a poľného šalátu. Podávame s celozrnným pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva J. (babulka2512) ID 48979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
*♥*Hlivovo-fazuľový paprikáš*♥*POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg hlivy (môže byť samozrejme i viac), veľká cibuľa, 1 konzerva fazule v tomate, troška chilli papriky, pol čL drvenej rasce, červená mletá paprika podľa chuti, 2 čL majoránu, trocha vegety, soľ, 4 strúčiky cesnaku, vňať z jarnej cibuľky (alebo iná zelená), kečup, cca 4 - 5 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme pokrájanú, umytú hlivu, chvíľu miešame a potom prihodíme koreniny a soľ. Trocha podlejeme vodou a prikryté dusíme asi tak 20 minút (závisí od toho, akú máme hlivu; keď je tuhšia, musíme dusiť dlhšie). Keď je hliva mäkká, pridáme celú konzervu tomatovej fazule a necháme spolu podusiť ešte chvíľu, aby sa chute prepojili. Po odstavení z platne pridáme prelisovaný cesnak a pokrájanú vňať. Dochutíme kečupom, vegetou. Podávame s bagetou (ale môžu byť aj zemiaky alebo ryža) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Hlivové melencePOTREBNÉ PRÍSADY Hliva, cibula, 2 mrkve, 1 petrzlen, 1 celer menší aj s vňaťou, 2 zemiaky (nemusia byť)koreniny, cestovinové melence-mrvenička, hubový bujon alebo vegera POSTUP PRÍPRAVY Osmažíme vačšiu cibulu, hlivu nakrájame na kúsky a tiež osmažíme, pridáme soľ, čierne korenie, sladkú papriku, zalejeme vodou tak aby sme to zakryli, pridáme bujon prípadne vegetu,ak chceme so zemiakmi tak teraz šup tam s nimi, podusíme cca 10 min., zeleninu nakrájame na menšie kolieska, pridáme do vývaru, varíme dokedy zelenina nezmäkne, pred dovarením pridáme cca dve hrste melenčekov-mrveničky (ja kupujem nerobím), navrch pridáme celerovú vňať, dochutíme soľ korenie. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alena N. (alena18) ID 61080 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Šampiňónové prekvapenie na ihlePOTREBNÉ PRÍSADY Rozhodla som sa podeliť s vami o ďalší môj obľúbený recept. Je strašne jednoduchý a veľmi chutný. Môžete si ho spraviť v ktoromkoľvek ročnom období. Čo potrebujete: malé čerstvé šampiňóny, 20dg hydinovej šunky vkuse, 20dg tvrdého syra vkuse, 2 vajíčka, hladká múka, soľ, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Hydinovú šunku pokrájajte na kocky o veľkosti približne 2×2x1cm. Rovnako pripravte aj tvrdý syr. Šampiňóny umyte. Spolu so šunkou a syrom striedavo napichujte na ihly na ražničí alebo na dlhé špajdle. Z vajíčok, hladkej múky, soli a trošky vody si pripravte stredne husté cestíčko. Ihly do cestíčka namáčajte a hneď vyprážajte v horúcom oleji. Podávajte so zemiakmi a zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 101 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |