končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |
OVOCIE |
*Pyre z rebarbory*POTREBNÉ PRÍSADY cca 500g rebarbory (asi 1 liter nakrajanej) * 4 dl vody * 1 dl cukru krystal * 3 lyzice solamylu POSTUP PRÍPRAVY Ak mate rebarboru a neviete, co s nou, mozno vam tento recept pride vhod. U nas je to velmi oblubena pochutka..Postup v obrazkoch :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.7.2009, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Čučoriedková zmrlinaPOTREBNÉ PRÍSADY 450 ml jogurt, 150g tvaroh, 3PL medu, čučoriedky, košíčky a formu na maffiny POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 17.8.2008, 14:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Hroznový sirupPOTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY Chcela by som tento rok urobiť sirup z tmavého hrozna. Bola by som povďačná keby niekto prispel dobrým receptom. Na mmb som nenašla. Ďakujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena B. (hela2) ID 37749 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.9.2008, 6:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Hroznový sirupPOTREBNÉ PRÍSADY Hrozno,cukor,kyselina citronová POSTUP PRÍPRAVY Hrozno umyjeme,poriadne rozmačkáme.Drť scedíme a zbytok vylisujeme.šťavu necháme odstáť niekoľko hodín,aby sa nám usadil kal,lebo šťava na prípravu sirupu musí byť číra.Stiahneme pomocou hadičky, bez usadenín.Musíme dať pozor,aby nám šťava nekvasila.Zohrejeme na bod varu a pridáme na 1L šťavy 1,6kg cukru a 8-12g kyseliny citronovej.Rozpustíme a nalejeme do fliaš. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 9.9.2008, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Čo so slivkami?POTREBNÉ PRÍSADY Dievcata, poradite mi ako zaujimavo spracovat slivky pre deti? Dzemu uz mam kopu, mozno nejaka zaujimava vyziva alebo tak... POSTUP PRÍPRAVY : ) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Slavka H. (hoska) ID 31567 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 6.10.2008, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Ledová mísaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 umělohmotné misky, 4 kolíčky, ovoce, voda- jsou pěkné i lístky z růží zamražené, ale to až v létě POSTUP PRÍPRAVY do obou misek vodu a dát do sebe, bastrany kolíčky, aby byli stejně silné stěny. Na mráz ven, potom nalít teplou vodu a vyklopit, dát ovoce a hlavně postavit na hluboký talíř OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
griotkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g visni, 200g cukru, rum POSTUP PRÍPRAVY Do zavaraninoveho pohara som dala na dno dva klinceky, kusok skorice nato visne, ktore som presypala cukrom a zaliala rumom tak, aby boli visne zakryte. Uzavrela som pohar vekom a dala do komory. Uvidime co z toho bude;o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina B. (zivoth) ID 35807 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Jahodová dreňPOTREBNÉ PRÍSADY Jahody,kryštáľový cukor...nádobky na mrazenie POSTUP PRÍPRAVY Rozpučíme,alebo pomixujeme jahody,pridáme cukor...nie veľa,nech to má prirodzenú chuť jahodiek a nie cukru,naložíme do nádob,dáme zmraziť.Vynikajúca pochúťka na leto.Keď sa nespapká a vydrží do zimy...použijeme do krémov na zákusky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Bozena M. (bombiska) ID 79911 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Darujte jablčka v karameliPOTREBNÉ PRÍSADY 6 menšich jablčok,kusok masla,200 g cukru,2 -3 PL vody,štipka kukur.škrobu,drevene špilky POSTUP PRÍPRAVY Jablčka si umyjeme a dobre vysušime a napichneme na ne špilku.Do hrnca dame cukor,vodu a na miernom ohni varime kym sa cukor nerozpustí.Pridame kusok masla a škrob a premiešame.Pomaličky varime kym zmes neskaramelizuje.Odstavime a počkame kym bublinky zmiznu.Jablčka chytime za špilky a ponorime do karamelu,nechame stuhnut.Zabalime a deti ich mozu pekne ozdobit alebo vyrobit menovky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 28.10.2009, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Lekvár z kôstkového ovociaPOTREBNÉ PRÍSADY Rozpočet na 4 fľaše po 450 g 1 kg ovocia 1 kg želírovacieho cukru 1/4 vanilkového struku 1/4 tyčinky škorice vcelku 3 klinčeky POSTUP PRÍPRAVY 1. Ovocie umyjeme, osušíme, odkôstkujeme a nakrájame na asi centimetrové kúsky. 2. Cukor a koreniny zmiešame s ovocím a prikryté necháme hodinu odpočívať, aby cukor vytiahol z ovocia čo najviac šťavy. Zmes môžeme nechať odstáť do nasledujúceho dňa. 3. Prevaríme pri miernej teplote za stáleho miešania. necháme 4 minúty mierne bublať. Vyberieme koreniace prísady. 4. Lekvár plníme do horúcich prepláchnutých fliaš a hneď uzatvárame sterilizovaným viečkom. Iný spôsob je nechať ho vychladnúť, kým sa napovrchu neutvorí kôrka a potom uzatvárať celofánovou fóliou (tú pred použitím namočíme do pálenky). Skladujeme na suchoma chladnom mieste, napr. v pivnici alebo v komôrke. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína B. (kava4) ID 47637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |