. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > OVOCIE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 106 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>

OVOCIE

*Pyre z rebarbory*



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 500g rebarbory (asi 1 liter nakrajanej) * 4 dl vody * 1 dl cukru krystal * 3 lyzice solamylu

POSTUP PRÍPRAVY

Ak mate rebarboru a neviete, co s nou, mozno vam tento recept pride vhod. U nas je to velmi oblubena pochutka..Postup v obrazkoch :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 18.7.2009, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Čučoriedková zmrlina



POTREBNÉ PRÍSADY

450 ml jogurt, 150g tvaroh, 3PL medu, čučoriedky, košíčky a formu na maffiny

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.8.2008, 14:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Hroznový sirup



POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

Chcela by som tento rok urobiť sirup z tmavého hrozna. Bola by som povďačná keby niekto prispel dobrým receptom. Na mmb som nenašla.
Ďakujem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Helena B. (hela2) ID 37749 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.9.2008, 6:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Hroznový sirup



POTREBNÉ PRÍSADY

Hrozno,cukor,kyselina citronová

POSTUP PRÍPRAVY

Hrozno umyjeme,poriadne rozmačkáme.Drť scedíme a zbytok vylisujeme.šťavu necháme odstáť niekoľko hodín,aby sa nám usadil kal,lebo šťava na prípravu sirupu musí byť číra.Stiahneme pomocou hadičky, bez usadenín.Musíme dať pozor,aby nám šťava nekvasila.Zohrejeme na bod varu a pridáme na 1L šťavy 1,6kg cukru a 8-12g kyseliny citronovej.Rozpustíme a nalejeme do fliaš.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.9.2008, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Čo so slivkami?



POTREBNÉ PRÍSADY

Dievcata, poradite mi ako zaujimavo spracovat slivky pre deti? Dzemu uz mam kopu, mozno nejaka zaujimava vyziva alebo tak...

POSTUP PRÍPRAVY

: )

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Slavka H. (hoska) ID 31567 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 6.10.2008, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Ledová mísa



POTREBNÉ PRÍSADY

2 umělohmotné misky, 4 kolíčky, ovoce, voda- jsou pěkné i lístky z růží zamražené, ale to až v létě

POSTUP PRÍPRAVY

do obou misek vodu a dát do sebe, bastrany kolíčky, aby byli stejně silné stěny.
Na mráz ven, potom nalít teplou vodu a vyklopit, dát ovoce a hlavně postavit na hluboký talíř

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

griotka



POTREBNÉ PRÍSADY

500g visni, 200g cukru, rum

POSTUP PRÍPRAVY

Do zavaraninoveho pohara som dala na dno dva klinceky, kusok skorice nato visne, ktore som presypala cukrom a zaliala rumom tak, aby boli visne zakryte.
Uzavrela som pohar vekom a dala do komory.
Uvidime co z toho bude;o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarina B. (zivoth) ID 35807 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Jahodová dreň



POTREBNÉ PRÍSADY

Jahody,kryštáľový cukor...nádobky na mrazenie

POSTUP PRÍPRAVY

Rozpučíme,alebo pomixujeme jahody,pridáme cukor...nie veľa,nech to má prirodzenú chuť jahodiek a nie cukru,naložíme do nádob,dáme zmraziť.Vynikajúca pochúťka na leto.Keď sa nespapká a vydrží do zimy...použijeme do krémov na zákusky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Bozena M. (bombiska) ID 79911 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Darujte jablčka v karameli



POTREBNÉ PRÍSADY

6 menšich jablčok,kusok masla,200 g cukru,2 -3 PL vody,štipka kukur.škrobu,drevene špilky

POSTUP PRÍPRAVY

Jablčka si umyjeme a dobre vysušime a napichneme na ne špilku.Do hrnca dame cukor,vodu a na miernom ohni varime kym sa cukor nerozpustí.Pridame kusok masla a škrob a premiešame.Pomaličky varime kym zmes neskaramelizuje.Odstavime a počkame kym bublinky zmiznu.Jablčka chytime za špilky a ponorime do karamelu,nechame stuhnut.Zabalime a deti ich mozu pekne ozdobit alebo vyrobit menovky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 28.10.2009, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Lekvár z kôstkového ovocia



POTREBNÉ PRÍSADY

Rozpočet na 4 fľaše po 450 g 1 kg ovocia 1 kg želírovacieho cukru 1/4 vanilkového struku 1/4 tyčinky škorice vcelku 3 klinčeky

POSTUP PRÍPRAVY

1. Ovocie umyjeme, osušíme, odkôstkujeme a nakrájame na asi centimetrové kúsky.

2. Cukor a koreniny zmiešame s ovocím a prikryté necháme hodinu odpočívať, aby cukor vytiahol z ovocia čo najviac šťavy. Zmes môžeme nechať odstáť do nasledujúceho dňa.

3. Prevaríme pri miernej teplote za stáleho miešania. necháme 4 minúty mierne bublať. Vyberieme koreniace prísady.

4. Lekvár plníme do horúcich prepláchnutých fliaš a hneď uzatvárame sterilizovaným viečkom. Iný spôsob je nechať ho vychladnúť, kým sa napovrchu neutvorí kôrka a potom uzatvárať celofánovou fóliou (tú pred použitím namočíme do pálenky). Skladujeme na suchoma chladnom mieste, napr. v pivnici alebo v komôrke.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína B. (kava4) ID 47637 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 106 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu