končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
koko rezy po domackyPOTREBNÉ PRÍSADY kokos (cca. 200g), 1 salko, cokoladova poleva POSTUP PRÍPRAVY vid fotopostup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (31) posledné: 2.4.2014, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Trojfarebné košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na krém - 1 uvarené sladené Salko, 250g masla, várová čokoláda, 100% stužený tuk (Cera, Lando) alebo kokosový tuk, biela čokoláda (dala som bielu polevu Carla), ozdoby POSTUP PRÍPRAVY Ďalšia košíčková inšpirácia z netu. Biela čokoláda sa mi podľa receptu nepodarila, tak som to vyriešila bielou polevou Carla, ale myslím, že na chuti to neubralo, skôr naopak, len musím teraz porozmýšľať, čo s tou nevydarenou bielou čokoládou, žeby guľky? Zdroj: www.cukrovi.kvalitne.cz/ukazka_ mych_ vyrobku2.htm Postup viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (78) posledné: 1.12.2011, 21:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nugát (pre výrobu praliniek, guliek,...)POTREBNÉ PRÍSADY 200g lieskových orieškov * 250g kryštálového cukru * 6-10 polievkových lyžíc sladkej šľahačkovej smotany * 5 polievkových lyžíc vody * 125g horkej čokolády (nie varovej!) POSTUP PRÍPRAVY Nugát je neoddeliteľná súčasť všetkých praliniek. Keďže viem, že na Slovensku je dodnes takmer nemožné kúpiť nugátovú masu, prispievam receptíkom ako si ho svojpomocne vyrobiť doma. Ja som použila na výrobu lieskovce, ale rovnako je možné namiesto nich použiť aj mandle a získate mandľový nugát. Samozrejme doma vyrobený nugát nie je úplne totožný s chuťou toho kupovaného ani s chuťou nugátových plniek v čokoládach, nakoľko tam je to už záležitosťou továrenskeho spracovanie - rôznych stabilizátorov, farbív, aróm, a pod. Doma vyrobený nugát však veľmi príjemne a prirodzene chutí aj vonia po pražených orieškoch a čokoláde a vždy bude mať taký status, že ste ho vyrobili vlastnými rukami, čo vždy veľmi ocenia ľudia, pre ktorých pralinky z neho vytvoríte... Postup: nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 44 návštěvníkov) Eva K. (evekei) ID 31604 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 4.12.2012, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čokoládové guľky s vráskamiPOTREBNÉ PRÍSADY * 220g horká čokoláda * 50g maslo * 1/2 P kr.cukor * 2 vajíčka * 1 vanilka * 1 1/2 P hl.múka * štipka soli * 1 ML PDP * ..........* pr.cukor na obaľovanie * ................ 1P = 250ml pohár POSTUP PRÍPRAVY - vrásky možme aj zjesť : - v podobe čokolády a možno to padne aj na úrodnú podu :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 44 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (52) posledné: 11.12.2016, 11:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
MedovníkyPOTREBNÉ PRÍSADY 800 g hladkej múky, 340 g práškového cukru, 110 g masla, 3 väčšie vajcia, 2 PL sódy bikarbony, 6 PL tekutého medu, 3/4 sáčku perníkového korenia, Vajíčka na potieranie POSTUP PRÍPRAVY Snažíme sa použiť ingrediencie izbovej teploty. Múku aj práškový cukor dvakrát prosejeme. Cesto vypracujeme do hladka a môžeme hneď piecť. Nie je nutné odkladať ho na odležanie. Medovníčky pečieme na cca 180 stupňov len do SVETLOHNEDA, treba sledovať! Každá rúra je iná. Ak budú výlučne hnedé, už budú tvrdé. Keď sú upečené, ihneď po vybratí potrieme vajíčkom, môžeme aj dve vrstvy. Perníčky krásne chytia farbu a sú ako lakované. Poleva: práškový cukor + bielka (pozor, bez "putka" !! ) + trošku solamylu. A zdobíme. :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) Zuzana Herichová (zuzana246) ID 71766 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 6.12.2012, 9:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kokosové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 8 bielkov vyšľaháme s 300g práškového cukru, pridáme 180g kokosovej múčky, 6 PL hrubej múky a PDP. Krém: 8 žĺtkov vymiešame nad parou s 200g práškového cukru, 2 PL kakaa a 1 ČL instatnej kávy. Po vychladnutí vyšľaháme s 1 Herou. Na dozdobenie polejeme čokoládovou polevou. POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov) Zuzana A. (adamatosimi) ID 97178 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 21.12.2013, 18:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Chrumkavá čokoládaPOTREBNÉ PRÍSADY 300g cokolady na varenie, 125g masla, maslove sušienky, penove cukriky POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 1.9.2008, 20:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kokosové rohlíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g práškového cukru * 125 g masla * 120 g kokosu * 100 g polohrubej múky * 1 ČL prášku do pečiva * čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Zo všetkých prísad urobíme cesto, dáme ho na hodinu odležať a plníme formičky. Formičky ani nemastíme, ani nevysypávame múkou, vložíme do nich po troške cesta – pri pečení sa pekne nafúknu a budú duté. Z formičiek sa ľahúčko vyklepávajú. Pečieme ich pri teplote 200 stupňov, necháme vychladnúť, vyklopíme, a namáčame v čokoládovej poleve. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 23.12.2012, 7:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Lahodné nekysnuté koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 maslo 250g, skusila som aj heru a moze byt.... 250-300g hladkej múky, 3 žľtka, 3 PL bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Tieto uzasne kolaciky som uz robila asi trikrat a vzdy sa po nich zaprasi, tak vam ho davam do pozornosti. Recept je z ceskeho MMB a s laskavym dovolenim pani Blanky B.(Bubalka) ID 38457 vam ho predstavujem. Su perfektne na oslavy a posedenia, pretoze vobec neosychaju, po upeceni su krehke a na druhy den , alebo po vychladnuti zvlacneju. Z tejto davky vyjde zhruba 30 takychto plnenyh kolacikov, zalezi na velkosti, ale doporucena velkost je tych 4-5cm v priemere. Toto cesto sa da aj vyvalkat a nasledne vykrajovat ako linecke a po upeceni obalovat v praskovom cukre ako vanilkove rohlicky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 22.9.2008, 21:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nebeské rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:200 g múka polohrubá, 200 g cukor práškový ,4 vajce, 10 PL olej ,10 PL horúca voda ,1/2 prášok do pečiva , džem. Krém: 7,5 dcl mlieko ,3 ks puding vanilkový, 200 g cukor práškový, 3 x 250 ml smotana kyslá, 1 1/2 balíčka piškóty , kávu , um. POSTUP PRÍPRAVY Cesto: žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, vodu, múku s práškom do pečiva a vmiešame sneh z bielkov. Pečieme na vymastenom plechu s vyšším okrajom pri 180 stupňoch asi 20 minút. Upečené vychladnuté cesto najskôr potrieme džemom ( ja som použila čučoriedkový ) a polovicou pudingového krému. Na krém poukladáme piškóty namočené v silnej káve s umom. Na piškóty dáme zvyšok krému a necháme stuhnúť. Krém: v mlieku uvaríme vanilkové pudingy s cukrom. Po vychladnutí postupne vmiešame kyslé smotany. Na vrch dáme šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou alebo kakaom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Martina M. (matahari1974) ID 178038 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 25.6.2014, 8:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,187 ďalšie >> |