RECEPTY
Jaroslava Z. (jazavka) ID 80567 |
|
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.2.2009 |
Naposledy: 24.4.2024 3:05 |
Aktualizácia: 8.4.2011 20:18 |
|
|
|
Celkom: 78 (zobrazuje sa 71-78) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8 |
POTREBNÉ PRÍSADY
piskotove cesto
šľahačkový krém, banány, čokoládová poleva
POSTUP PRÍPRAVY
klasicka piškota rozdelená na tri časti a naplnená šľahačkovou plnkou a banánmi
2 šľahačkové smotany, 240 g krystálový cukor, 1 zlatý klas, 3 polievkové lyžice kakaa, uvarit, nechať vychladiť - najlepšie do druhého dňa a potom do toho zašľahať jednu Heru
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (2) posledné: 2.3.2009, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
pre priatelku, ktora vzdy nezistne pomoze
POSTUP PRÍPRAVY
...kedze mi ostalo vela modrych ozdôb - tak znova bielo modra...
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (3) posledné: 24.3.2009, 17:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Ingredience: 400 ml polotučného mlieka, 1 a 1/2 lyžičky soli, 600 g polohrubé múky, 50 g sušeného mlieka, 50 g Palmarínu, 50 g práškového cukru (i více, podle chuti), 1 balíček sušeného droždí (7 g) (ja som dala 30g čerstvého.)
POSTUP PRÍPRAVY
Všetko dáme do domácej pekárničky, ja som piekla v moulinexke na programe1, je vynikajúci
Recept som nasla niekde na internete, tak nech sa autorka nehneva
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 13.4.2009, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Recept je urobeny podla KatarinyD ID 10237, ja som pridala cucoriedkovy kompot a cokoladu z vianocnych ozdob, pre mna boli trosku prisladke
POSTUP PRÍPRAVY
Muffiny pre lenivé maminy[20.8.2007]
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 8 polievkových lyžíc oleja, 1 väčšie vajce, 150g smotany(resp. mlieka, cmaru bieleho jogurtu) a drobné ovocie ( ja dávam alternatívne posekanú študentskú pečať, včera som robila s nasekanými broskyňami)
Zobraz viac ...
POSTUP PŘÍPRAVY
tak ideme na to: vyšľaháme 1 celé vajce potom pridáme práškový cukor a vanilkový cukor, olej a smotanu a spolu premiešame následne pridáme múku a prášok do pečiva a opäť zamiešame nakoniec nasypeme pripravené na drobno nasekané ovocie, alebo cokoládu, oriešky, horzienka....na čo máte teda chuť..:-) pripravíme si košíčky na muffinky ja používam ako perfektný zlepšovák hlinikove nádobky z malých paštét, hoci mám aj silikónové formy, toto sa mi osvedčilo a upečú sa nádherne muffins - také jednohubky..:-) takže do nádobiek dáme po 1 košíčku. pripravené cesto dávame tak do 2/3 košíčka.. Nahrejeme si rúru na 180 stupnov (teplovzdušnú na 160) a pečieme cca 20-25 minút no a nakoniec keď vychladnú, povyberáme ich z nádobiek a pocukrujeme..:-) a nakoniec DEGUSTUJEME..:-)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 25.9.2009, 12:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
...je to jeden obrovsky kolacisko...komu sataci mensi...nech ho urobi z polovicnej davky, ale je vyborny...ja ho milujem...je ovela menej sladky ako vianocka...ale jemnulinky ako pavucinka...nie je to moj recept nasla som ho na internete...
POSTUP PRÍPRAVY
Zemplínsky biely koláč
Ingredience:
1,25 kg muky 2 vajcia 2 cajove lyzicky soli Zobraz viac ...
drozdie mlieko podla potreby (cca 6-7 dcl) 120 gr prachoveho cukru 120 gr masla 120 gr suseneho mlieka 1 prasok do peciva 1 balicek vanilkovy cukor 2 PL lyzice oleja hrozienka Příprava: Muku preosejeme, osolime, pridame cukor ,prasok do peciva, vanilku, susene mlieko a premiesame, pridame nakysnute drozdie ( v troche tepleho mlieka so stipkou cukru - nechame nakysnut ) vajicka a miesime postupnym pridavanim tepleho mlieka ( nesmie byt horuce ! ) , postupne pridavame roztopene vlazne maslo a olej , nakoniec hrozienka. Zamiesime nie velmi tuhe cesto , ktore nechame prikryte na teplom mieste vykysnut. Vykysnute rozdelime na dva diely, (z ktorych bud upletieme vianocku - to sa u nas nerobi casto ) ktore vyvalkame na obdlznik( nie na tenko - tych dva cm ) a kazdy jemne a lahko zatocime do rolady. Dame do primeranej formy ( obdlznikove hladke formy podobne ako na biskupsky chlebicek ), ak nemame do formy ako na bochnik ( ale vyssie okraje, podla formy cesto aj vyvalkame a tvarujeme ), nechame znovu dobre podkysnut, potrieme mliekom alebo vyslahanym zltkom a upecieme do zlatava. Na vychode sa to vola Kolac biely a pripravuje sa na vsetky prilezitosti , ku sviatkam, na svatbu, na kar, na hostiny, na svatby aj ku studenym misam a to preto, lebo pri vsetkych tychto prilezitostiach sa vari fantasticka plnena kapusta a kolac je k nej neodmyslitelny...
Ja som to piekla na jednom velkom plechu...cele spolu
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 7.4.2012, 17:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
Broskyne sú urobene podla pani Lucie U ID 15616
Medový krémeš podľa pani Jany A ID 54349
Viedensky zákusok - podla mojej dobrej priateľky MARIKY
Myšky
POSTUP PRÍPRAVY
Amarettové potvorky - Myšky
Vložil(a) meggie, 29. Január 2009 - 18:41 • Iné Porcie 0 Čas prípravy 1 hod. Zobraz viac ...
Popis Malé myšičky. Obrázok mám v galérii Ingrediencie • 200g piškót • 80g cukru • 4pl vody • 3pl amaretta • 60g marmelády • 5og mletých orechov • 50g hrozienok • plátky mandlí, biela a tmavá čokoládová poleva Inštrukcie V menšom hrnci si zmiešame cukor s vodou a necháme rozpustiť na slabom ohni. Potom pridáme teplotu a povaríme 4 minútky. Do misy si dáme pomleté piškóty, ktoré prelejeme vareným cukrom, pridáme marmeládu, hrozienka namočené v amarette, orechy a premiešame. Pokiaľ to bude riedke, tak pridáme piškóty, Z hmoty vytvarujeme myšičky. Na ušká použijeme plátky mandlí. Takto ih namáčame v bielej čokoláde a dozdobíme tmavou(oči, ušká a chvostík).
Viedenský zákusok
Viedenský zákusok
Cesto: 250 g práškového cukru 4 vajcia 1 vanilínový cukor 1,25 dl oleja 1,25 dl mlieka 300 g polohrubej múky ½ balíčka prášku do pečiva
Vajcia, cukor a vanilínový cukor vyšľaháme, Pridáme olej, mlieko a múku s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na vymastený, pomúčený hlbší plech a upečieme.
Plnka: 0,8 l pomarančového džúsu 2 krémové prášky Zlatý klas 6 PL cukor kryštál
Krém uvaríme z džúsu, krémových práškov a cukru. Teplý krém vylejeme na vychladnuté cesto a dáme do chladu.
Na ozdobu: 2,5 dl džúsu Rum 5 dl šľahačkovej smotany 2 stužovače šľahačky 2 – 3 balíčky dlhých piškót Čokoláda
Potom naň natrieme dotuha vyšľahané šľahačky so stužovačom. Piškóty namáčame v džúse s rumom a ukladáme ich tesne vedľa seba na šľahačku. Vrch ozdobíme roztopenou čokoládou. Rezy krájame pomedzi piškóty.
Ja som robila cesto z 5 vajec a na normálny plech (veď si videla).
Prajem Vám dobrú chuť!
Ospravedlnujem sa za oneskorene vlozenie receptov - nakolko ma zmohla chripka Vsetkym vam dakujem za pripevky a uzasne receptiky s ktorymi sa delite.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (15) posledné: 14.2.2009, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
...piekla som si ju sama sebe, bola bo moja 4 torta v zivote...vyplakala som sa pri nej, vynervovala...lebo sa mi vobec nedarilo...ale chutovo bola vyborna
POSTUP PRÍPRAVY
...mozno niekomu pre inspiraciu
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (24) posledné: 12.11.2009, 23:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POTREBNÉ PRÍSADY
...recept je podla pani meggie...je uvedeny na strane ...torty od mamy...dufam, ze sa pani meggie neurazi, ze som pouzila a vlozila jej recept....
POSTUP PRÍPRAVY
Amarettové potvorky Vložil(a) meggie, 29. Január 2009 - 18:41 • Iné Porcie 0 Čas prípravy 1 hod. Popis Zobraz viac ...
Malé myšičky. Obrázok mám v galérii Ingrediencie • 200g piškót • 80g cukru • 4pl vody • 3pl amaretta • 60g marmelády • 5og mletých orechov • 50g hrozienok • plátky mandlí, biela a tmavá čokoládová poleva Inštrukcie V menšom hrnci si zmiešame cukor s vodou a necháme rozpustiť na slabom ohni. Potom pridáme teplotu a povaríme 4 minútky. Do misy si dáme pomleté piškóty, ktoré prelejeme vareným cukrom, pridáme marmeládu, hrozienka namočené v amarette, orechy a premiešame. Pokiaľ to bude riedke, tak pridáme piškóty, Z hmoty vytvarujeme myšičky. Na ušká použijeme plátky mandlí. Takto ih namáčame v bielej čokoláde a dozdobíme tmavou(oči, ušká a chvostík).
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (8) posledné: 26.7.2011, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 78 (zobrazuje sa 71-78) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8 |
VEĽKOSTI OBLEČENIA
32,
34,
36,
38,
40,
42,
44,
46,
48,
50,
52,
54,
56,
58,
60,
62,
64,
66,
68,
70,
74,
80,
86,
92,
98,
102,
104,
110,
116,
122,
128,
134,
140,
146,
152,
158,
164,
170,
176,
182,
XXS,
XS,
S,
M,
L,
XL,
XXL,
XXXL,
4XL,
5XL,
6XL,
7XL VEĽKOSTI OBUVI
15,
16,
17,
18,
19,
20,
21,
22,
23,
24,
24.5,
25,
26,
27,
28,
29,
29.5,
30,
31,
32,
33,
33.5,
34,
35,
35.5,
36,
36.5,
37,
37.5,
38,
38.5,
39,
39.5,
40,
40.5,
41,
41.5,
42,
42.5,
43,
43.5,
44,
44.5,
45,
45.5,
46,
46.5,
47,
47.5,
48,
49,
50,
51,
52
© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu