končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
Slnečnice + fotopostupPOTREBNÉ PRÍSADY wi (alebo iná modelovacia hmota) , kostice,vykrajovátko v tvare lístku, gelovky, malé nožničky POSTUP PRÍPRAVY môj zjednodušený postup ako na slnečnicu, aby vyzerala prirodzene... viac v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (43) posledné: 21.8.2011, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja úplne prvá prvotinkaPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán a super kamoška luliky ID 9334 POSTUP PRÍPRAVY vo štvrtok sme si upiekli korpus, uvarili krémik a vypracovali marcipán. v piatok sme vyšlahali krém, naplnili ním korpus a potiahli marcipánom a ozdobili a v sobotu sme oslavovali a všetko zjedli :-)))) KORPUS: 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao FALOŠNÝ MARCIPÁN: 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov) Ivana N. (imogen) ID 14068 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (46) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S vitrážouPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 4vajcia,160g cukru,160g múky /1/2hladkej a 1/2polohrubej/, 3PL oleja,3PL horúcej vody. Plnka: 3dcl mlieka,1 jahodový puding, 1 HERA. citrónový džem,jahody. POSTUP PRÍPRAVY Z uvedených prísad upečieme piškótu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Iveta K. (ivetka001) ID 90150 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 27.8.2010, 7:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svatební postelPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, nugátový krém, mléčný marcipán, fondant a perník na čelo postele POSTUP PRÍPRAVY viz obrázkový OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (46) posledné: 7.9.2008, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
**PROFITEROLES**POTREBNÉ PRÍSADY Cesto na spodny korpus:10vajec,370g cukru,370g hladkej muky,150ml oleja,150ml vody,150g cokolady,1 a pol balicka prasku do peciva*** Cesto na stredny a vrchny korpus:10vajec,370g cukru,370g hladkej muky,150ml oleja,150ml vody,150g cokolady,1 a pol balicka prasku do peciva*** Cesto na profiteroles:(pohar200ml) 2 pohare vody,2 pohare hladkej muky, pol pohara oleja ,stipka soli,6vajec*** Krem na spodny korpus:1 a pol litra mlieka,4 a pol balicka cokoladoveho pudingu,240gcukru,300g masla,300g cokolady*** Krem na stredny a vrchny korpus: vsetko ako na spodny korpus*** Cokoladova poleva:500ml slahacky,250g cokolady POSTUP PRÍPRAVY .Formu vymazeme a vysypeme mukou. Bielka si vyslahame a odlozime bokom. V druhej miske vyslahame zltka s cukrom.Pridame rozpustenu cokoladu,olej ,vodu.Potom muku a pdp.Vsetko slahame mixerom. Na koniec varechou primiesame vyslahane bielka.Pecieme vo vyhriatej rure na 50-55min na 180st. Postup taky isty ako pri spodnom ceste.Cesto si rozdelime do foriem.Pecieme asi 40min. Mne sa do rury zmestili obe formy naraz.*** Krem:Vo vacsom hrnci uvarime puding.Nechame vychladnut.V mikrovlnke si na minime rozpustime cokoladu,nechame trochu vychladnut.V miske si vyslahame maslo ,pridame cokoladu a po lyziciach postupne vychladnuty puding. Vznikne nam krasny krem. Toto je krem na spodny korpus.Cele to zopakujeme,to bude krem na stredne a vrchne cesto.*** Krem do profiteroles:Z mlieka a pudinkov si uvarime puding.Nechame vychladnut.Do pudingu prilejeme tekutu slahacku a vyslahame.Profiteroles si nakrojime a lyzickou plnime.*** Cokoladova poleva:V slahacke si uvarime cokolady do bodu varu a odstavime.Nechame vychladnut a polievame....mmhh ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 30.12.2010, 23:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
***ORIESKOVY SEN-torta***POTREBNÉ PRÍSADY ***CESTO***4 vajcia***125g cukru***0,5dcl oleja***0.5dcl vody***125g hladkej muky***polku PDP***1 P.L. kakaa ***PLKA***0,5 L mlieka***1 zlaty klas***2 P.L. hladkej muky***100g cukru***1 vanil.cukor***100g masla***100g lieskovych orieskov ***OZDOBA*** slahacka, toping POSTUP PRÍPRAVY Toto je najoblubenejsia torta mojho zatka :) Je to mensia verzia mojho receptu na ***ORIESKOVY SEN*** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (41) posledné: 27.10.2012, 0:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Môj druhý pokus - Tortička pre Nicolku - BarbiePOTREBNÉ PRÍSADY Po vydarenom prvom pokuse som sa odhodlala upiecť i tortičku pre Nicole k 6. narodeninkám. A čo najviac poteší moju princezničku? Barbie. Ešte ju nevidela, zajtra to bude veeeeľké prekvapkanie. POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao Nechala som sa inspirovať Dadkou, podrobný postup nájdete u nej http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2904. *** KRÉM: V dolnej tortičke je čokoládový - parížsky krém, taktiež inšpirácia z MBB, bohužiaľ si ale nespomínam, kde som ho našla, takže nevkladám odkaz. Ak viete, napíšte. Rada by som ho vložila. Krém bol vynikajúci!!! Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (45) posledné: 6.1.2013, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová - snehová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:Na 10 bielkov 700 g jemného kryštálového-krupicového cukru. Plnka: 10 žĺtkov, 300 g práškového cukru, 150 várovej čokolády, 1/2 - 3/4 dcl čiernej kávy, 1 kvalitné kakao a 400-5oo g masla. K tomu: papier na pečenie, pár kvapiek oleja na potretie papiera, cukrárske vrecko, mixér a véééľa času a trpezlivosti POSTUP PRÍPRAVY Moja prvá penovka. Dlho som váhala, ale jej príprava je oveľa jednoduchšia ako som myslela. Niet na nej čo pokaziť.Korpus nepadne, krém sa nezrazí.Len časovo trošku náročná. V chladničke vydrží aj 7-8 dní ak sa nezje. Bez tých ružičiek ma suroviny stáli4,5€ Bola výýýborná, krém fantastický, čokoládovýýý... Všetci si moc pochvalovali. Ja som robila robila ovál zo 7.vajec, aby sa mi na plech zmestili dva pláty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov) Judita V. (judita1) ID 11942 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (39) posledné: 19.1.2018, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MOJA PRVÁ POSCHODOVÁ A HNEĎ AJ SVADOBNÁ :-)POTREBNÉ PRÍSADY dlhé hodiny na stránkach MMB, týmto ďakujem všetkým maminkám aj nemaminkám, ktoré sú ochotné podeliť sa o svoje skúsenosti a za ich trpezlivosť pri fotení postupov... POSTUP PRÍPRAVY všetko robené vlastnoručne- fondant, ozdoby aj poťah z neho... spodný korpus: mramorový s ružovou, jahodové želé a jahodový nastavovaný krém stredný korpus: mramorový s kakaom, čoko krém, vanilkový krémn s rumom horný korpus: orechový, čoko krém, banány, šľahačkový krém z bielej čokolády OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | alena č. (alustek) ID 39585 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 2.7.2009, 17:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KARAMELOVÉ srdiečko s výbornou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, karamelová plnka, marhuľový džem, káva, čokoládová poleva. POSTUP PRÍPRAVY Pre nás ku kávičke namiesto bábovky... :-))). Takže na želanie dopĺňam aj recept: Mramorový korpus: 4 vajcia, 130g kryšt.cukru (podľa chuti môže byť viac, my nemáme radi príliš sladké...), 200g polohr.múky, 3/4 dl oleja, 3/4 dl mlieka, 3/4 balíčka prášku do pečiva, 1 vanilk.cukor, 1 PL kakaa. Karamelová plnka: 80g kryšt.cukru upáliť na karamel, vyliať na alobal a vychladnuté rozdrviť tĺčikom na mäso. Nad parou vyšľahať 3 vajcia a 70g kryšt.cukru, postupne pridávať rozdrvený karamel a šľahať (stále nad parou) pokým sa úplne nerozpustí. Plnku nechať vychladnúť a potom do nej vmiešať 220g masla. Z 2 dl mlieka, 2 PL cukru a 1 karamelového pudingu uvariť krém a studený (resp. obe časti plnky by mali mať rovnakú teplotu, aby sa krém nezrazil...) vmiešať do vaječnej zmesi. Korpus bol rozrezaný na 4 časti, každá vrstva poliata silnou kávou, potretá plnkou, v strednej časti natretý ešte marhuľový džem a celá poliata čokoládovou polevou (čokoláda na varenie, 1 plátok Cery a 2-3 plátky Palmarínu). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (39) posledné: 30.1.2011, 10:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,190 ďalšie >> |