. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,190 ďalšie >>

TORTY

Slnečnice + fotopostup



POTREBNÉ PRÍSADY

wi (alebo iná modelovacia hmota) , kostice,vykrajovátko v tvare lístku, gelovky, malé nožničky

POSTUP PRÍPRAVY

môj zjednodušený postup ako na slnečnicu, aby vyzerala prirodzene...
viac v obrázkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (43) posledné: 21.8.2011, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja úplne prvá prvotinka



POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, parížsky čokoládový krém, falošný marcipán a super kamoška luliky ID 9334

POSTUP PRÍPRAVY

vo štvrtok sme si upiekli korpus, uvarili krémik a vypracovali marcipán. v piatok sme vyšlahali krém, naplnili ním korpus a potiahli marcipánom a ozdobili a v sobotu sme oslavovali a všetko zjedli :-))))

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao

FALOŠNÝ MARCIPÁN:
6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov)

Ivana N. (imogen) ID 14068 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (46) posledné: 4.9.2014, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

S vitrážou



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 4vajcia,160g cukru,160g múky /1/2hladkej a 1/2polohrubej/, 3PL oleja,3PL horúcej vody. Plnka: 3dcl mlieka,1 jahodový puding, 1 HERA. citrónový džem,jahody.

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených prísad upečieme piškótu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

Iveta K. (ivetka001) ID 90150 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (42) posledné: 27.8.2010, 7:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svatební postel



POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus, nugátový krém, mléčný marcipán, fondant a perník na čelo postele

POSTUP PRÍPRAVY

viz obrázkový

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (46) posledné: 7.9.2008, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

**PROFITEROLES**



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto na spodny korpus:10vajec,370g cukru,370g hladkej muky,150ml oleja,150ml vody,150g cokolady,1 a pol balicka prasku do peciva*** Cesto na stredny a vrchny korpus:10vajec,370g cukru,370g hladkej muky,150ml oleja,150ml vody,150g cokolady,1 a pol balicka prasku do peciva*** Cesto na profiteroles:(pohar200ml) 2 pohare vody,2 pohare hladkej muky, pol pohara oleja ,stipka soli,6vajec*** Krem na spodny korpus:1 a pol litra mlieka,4 a pol balicka cokoladoveho pudingu,240gcukru,300g masla,300g cokolady*** Krem na stredny a vrchny korpus: vsetko ako na spodny korpus*** Cokoladova poleva:500ml slahacky,250g cokolady

POSTUP PRÍPRAVY

.Formu vymazeme a vysypeme mukou.
Bielka si vyslahame a odlozime bokom. V druhej miske vyslahame zltka s cukrom.Pridame rozpustenu cokoladu,olej ,vodu.Potom muku a pdp.Vsetko slahame mixerom. Na koniec varechou primiesame vyslahane bielka.Pecieme vo vyhriatej rure na 50-55min na 180st.
Postup taky isty ako pri spodnom ceste.Cesto si rozdelime do foriem.Pecieme asi 40min. Mne sa do rury zmestili obe formy naraz.***
Krem:Vo vacsom hrnci uvarime puding.Nechame vychladnut.V mikrovlnke si na minime rozpustime cokoladu,nechame trochu vychladnut.V miske si vyslahame maslo ,pridame cokoladu a po lyziciach postupne vychladnuty puding. Vznikne nam krasny krem. Toto je krem na spodny korpus.Cele to zopakujeme,to bude krem na stredne a vrchne cesto.***
Krem do profiteroles:Z mlieka a pudinkov si uvarime puding.Nechame vychladnut.Do pudingu prilejeme tekutu slahacku a vyslahame.Profiteroles si nakrojime a lyzickou plnime.***
Cokoladova poleva:V slahacke si uvarime cokolady do bodu varu a odstavime.Nechame vychladnut a polievame....mmhh

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (42) posledné: 30.12.2010, 23:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

***ORIESKOVY SEN-torta***



POTREBNÉ PRÍSADY

***CESTO***4 vajcia***125g cukru***0,5dcl oleja***0.5dcl vody***125g hladkej muky***polku PDP***1 P.L. kakaa ***PLKA***0,5 L mlieka***1 zlaty klas***2 P.L. hladkej muky***100g cukru***1 vanil.cukor***100g masla***100g lieskovych orieskov ***OZDOBA*** slahacka, toping

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je najoblubenejsia torta mojho zatka :) Je to mensia verzia mojho receptu na ***ORIESKOVY SEN***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (41) posledné: 27.10.2012, 0:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Môj druhý pokus - Tortička pre Nicolku - Barbie



POTREBNÉ PRÍSADY

Po vydarenom prvom pokuse som sa odhodlala upiecť i tortičku pre Nicole k 6. narodeninkám. A čo najviac poteší moju princezničku? Barbie. Ešte ju nevidela, zajtra to bude veeeeľké prekvapkanie.

POSTUP PRÍPRAVY

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao
Nechala som sa inspirovať Dadkou, podrobný postup nájdete u nej http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2904.

***

KRÉM:
V dolnej tortičke je čokoládový - parížsky krém, taktiež inšpirácia z MBB, bohužiaľ si ale nespomínam, kde som ho našla, takže nevkladám odkaz. Ak viete, napíšte. Rada by som ho vložila. Krém bol vynikajúci!!!

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (45) posledné: 6.1.2013, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Penová - snehová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus:Na 10 bielkov 700 g jemného kryštálového-krupicového cukru. Plnka: 10 žĺtkov, 300 g práškového cukru, 150 várovej čokolády, 1/2 - 3/4 dcl čiernej kávy, 1 kvalitné kakao a 400-5oo g masla. K tomu: papier na pečenie, pár kvapiek oleja na potretie papiera, cukrárske vrecko, mixér a véééľa času a trpezlivosti

POSTUP PRÍPRAVY

Moja prvá penovka. Dlho som váhala, ale jej príprava je oveľa jednoduchšia ako som myslela. Niet na nej čo pokaziť.Korpus nepadne, krém sa nezrazí.Len časovo trošku náročná. V chladničke vydrží aj 7-8 dní ak sa nezje. Bez tých ružičiek ma suroviny stáli4,5€
Bola výýýborná, krém fantastický, čokoládovýýý... Všetci si moc pochvalovali.
Ja som robila robila ovál zo 7.vajec, aby sa mi na plech zmestili dva pláty.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov)

Judita V. (judita1) ID 11942 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (39) posledné: 19.1.2018, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

MOJA PRVÁ POSCHODOVÁ A HNEĎ AJ SVADOBNÁ :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

dlhé hodiny na stránkach MMB, týmto ďakujem všetkým maminkám aj nemaminkám, ktoré sú ochotné podeliť sa o svoje skúsenosti a za ich trpezlivosť pri fotení postupov...

POSTUP PRÍPRAVY

všetko robené vlastnoručne- fondant, ozdoby aj poťah z neho...
spodný korpus: mramorový s ružovou, jahodové želé a jahodový nastavovaný krém
stredný korpus: mramorový s kakaom, čoko krém, vanilkový krémn s rumom
horný korpus: orechový, čoko krém, banány, šľahačkový krém z bielej čokolády

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

alena č. (alustek) ID 39585 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (42) posledné: 2.7.2009, 17:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

KARAMELOVÉ srdiečko s výbornou plnkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus, karamelová plnka, marhuľový džem, káva, čokoládová poleva.

POSTUP PRÍPRAVY

Pre nás ku kávičke namiesto bábovky... :-))).

Takže na želanie dopĺňam aj recept:
Mramorový korpus: 4 vajcia, 130g kryšt.cukru (podľa chuti môže byť viac, my nemáme radi príliš sladké...), 200g polohr.múky, 3/4 dl oleja, 3/4 dl mlieka, 3/4 balíčka prášku do pečiva, 1 vanilk.cukor, 1 PL kakaa.

Karamelová plnka: 80g kryšt.cukru upáliť na karamel, vyliať na alobal a vychladnuté rozdrviť tĺčikom na mäso. Nad parou vyšľahať 3 vajcia a 70g kryšt.cukru, postupne pridávať rozdrvený karamel a šľahať (stále nad parou) pokým sa úplne nerozpustí. Plnku nechať vychladnúť a potom do nej vmiešať 220g masla. Z 2 dl mlieka, 2 PL cukru a 1 karamelového pudingu uvariť krém a studený (resp. obe časti plnky by mali mať rovnakú teplotu, aby sa krém nezrazil...) vmiešať do vaječnej zmesi.

Korpus bol rozrezaný na 4 časti, každá vrstva poliata silnou kávou, potretá plnkou, v strednej časti natretý ešte marhuľový džem a celá poliata čokoládovou polevou (čokoláda na varenie, 1 plátok Cery a 2-3 plátky Palmarínu).

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (39) posledné: 30.1.2011, 10:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,190 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu