. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SÚŤAŽ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 74 (zobrazuje sa 71-74)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8

SÚŤAŽ

Špagetová bábovka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balík špagiet, 100 g bratislavskej salámy, 1 cibuľa, olej, 100 g tvrdého syra, 100 g nivy, kečup, 4 vajcia, mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Špagety uvaríme. Na oleji opečieme cibuľu a salámu pokrájanú na drobné kocky. Do vymastenej bábovkovej formy dáme trocha špagiet, na ne opečenú salámu a trocha kečupu, opôť špagety, strúhanú nivu, kečup, špagety, postrúhaný syr, kečuo a zasa končíme špagetami. Vajcia rozšľaháme s mliekom, zalejeme a upečieme. DOBRÚ CHUŤ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana Retišáková (asfodelah) ID 20881 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

zapekane kuracie prsia



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, biely jogurt alebo poch. smotana, sol,korenie, struhanka, tvrdy syr, olej, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie prsia osolime, okorenime,zalejeme poch.smotanou alebo bielym jogurtom a nechame 24 hodin stat.do struhanky nastruhame tvrdy syr, jogurtove prsia obalime v struhanke v ktorej mame nastruhany syr. na pekac dame trochu oleja,poukladame naň rezne obalene v syrovej struhanke, na vrch este dame platky masla. zapekame pol hodinu. ak sa nam budu zdat suche este pred dopecenim podlejeme trochou vody. 0,5 dcl dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

alena r. (esli) ID 12108 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Bravčové na borovičke



POTREBNÉ PRÍSADY

Keď som po prvý raz ochutnala tento recept tak som sa čudovala aká výborná je kombinácia borovičky, červeného vína a ostatných ingrediencií. Recept ktorý sa výborne hodí na chatu spriateľmi pretože množstvo je postačujúce pre veľa hladových krkov a príprava zaberie maximálne polhodinku. Potrebujeme:1,5 kg bravčového pliecka (mäsa môžete použiť aj kľudne viac, marinády je dostatok aj pre 2kgmäsa)2 dcl borovičkypol litra červeného vína3 lyžice horčicepol litra jemného kečupunecelá lyžica solišplech sójovej omáčkyšplech worcester omáčky7 strúčikov cesnaku2-3 cibulepár plátkov slaniny

POSTUP PRÍPRAVY

1.Mäso očistíme a nakrájame na centimeter hrubé medajlónky
2.Poriadne naklepeme do rezňovej hrúbky. Do velkej misy nalejeme kečup, borovičku, horčicu, víno,soľ, sójovú a worcester omáčku zamiešame, ochutnáme, poprípade dochutíme a pridáme mäso.
3.
Prikryjeme alobalom a necháme v chladničke uležať minimálne 1 a pol dňa. Odležané mäsovyberieme, rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Plátky slaniny prekrojíme na polovicu, cibuľu pokrájame na rezance. Z alobalu si odtrhneme 3 dostatočne veľké štvorce do ktorých budemeukladať mäso spoločne s cibuľou a slaninou a to spôsobom na alobal dáme cibuľu, slaninu, plátkymäsa a navrch znova cibuľu a plátky slaninky.
4.Trochu ešte pokvapkáme šťavou z marinády a poriadne zabalíme aby nám pri pečení neunikalašťava. Balíčky by mali byť zabalené tak aby sa v nich nenachádzalo viac ako 6ks mäsa, mohlo by sastať že by sa Vám neprepiekli. Mäso uložíme na mriežku a pečieme približne 2 hodiny.
5.Ako príloha sa k tomu najlepšie hodia pečené zemiaky ale aj s chlebom je to pochúťka pretože vbalíčkoch sa nachádza dostatok šťavy. Takže dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Martina F. (Falkona) ID 9152 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Kuracie prsia na kari s baklažánom



POTREBNÉ PRÍSADY

Ingrediencie: asi ¾ kg kuracích pŕs 1 stredný baklažán ( lilek ) 4 veľké mäsité paradajky 2 väčšie cibule 2 ČL kari 1 - 1 ½ kelímku kyslej smotany ( alebo bieleho jogurtu ) 2 kocky slepačieho vývaru Maggi ( alebo trocha polievky ) 4 PL sójovej omáčky

POSTUP PRÍPRAVY

recept je určený pre 4 osob(y)\r\ndoba prípravy je cca 1/2 - 3/4 hodiny\r\n\r\nsoľ\r\nPríprava:\r\nUmytý baklažán pokrájame na plátky, posolíme a necháme odstáť 20 – 30 minút ( aby sme ho zbavili horkosti ). Potom plátky umyjeme, usušíme a nakrájame na kocky. \r\nNa oleji zpeníme cibuľu nakrájanú na kocky, pridáme kari a za stáleho miešania restujeme. Pridáme prsia nakrájané na slížiky a opečieme zo všetkých strán. Potom vložíme nakrájaný baklažán a olúpané, na kocky nakrájané paradajky. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme kyslú smotanu ( jogurt ), sójovú omáčku a už len prehrejeme – nevaríme. Podávame s varenou ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Monika V. (monvin) ID 33965 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 74 (zobrazuje sa 71-74)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu