. .. .. .. .. .. .
. .

Bravčové na borovičke - RECEPT 22303

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SÚŤAŽ

ID 9152 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Bravčové na borovičke


[ recept č. 22303 zo dňa  ]


Bravčové na borovičke


POTREBNÉ PRÍSADY

Keď som po prvý raz ochutnala tento recept tak som sa čudovala aká výborná je kombinácia borovičky, červeného vína a ostatných ingrediencií. Recept ktorý sa výborne hodí na chatu spriateľmi pretože množstvo je postačujúce pre veľa hladových krkov a príprava zaberie maximálne polhodinku. Potrebujeme:1,5 kg bravčového pliecka (mäsa môžete použiť aj kľudne viac, marinády je dostatok aj pre 2kgmäsa)2 dcl borovičkypol litra červeného vína3 lyžice horčicepol litra jemného kečupunecelá lyžica solišplech sójovej omáčkyšplech worcester omáčky7 strúčikov cesnaku2-3 cibulepár plátkov slaniny

POSTUP PRÍPRAVY

1.Mäso očistíme a nakrájame na centimeter hrubé medajlónky
2.Poriadne naklepeme do rezňovej hrúbky. Do velkej misy nalejeme kečup, borovičku, horčicu, víno,soľ, sójovú a worcester omáčku zamiešame, ochutnáme, poprípade dochutíme a pridáme mäso.
3.
Prikryjeme alobalom a necháme v chladničke uležať minimálne 1 a pol dňa. Odležané mäsovyberieme, rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Plátky slaniny prekrojíme na polovicu, cibuľu pokrájame na rezance. Z alobalu si odtrhneme 3 dostatočne veľké štvorce do ktorých budemeukladať mäso spoločne s cibuľou a slaninou a to spôsobom na alobal dáme cibuľu, slaninu, plátkymäsa a navrch znova cibuľu a plátky slaninky.
4.Trochu ešte pokvapkáme šťavou z marinády a poriadne zabalíme aby nám pri pečení neunikalašťava. Balíčky by mali byť zabalené tak aby sa v nich nenachádzalo viac ako 6ks mäsa, mohlo by sastať že by sa Vám neprepiekli. Mäso uložíme na mriežku a pečieme približne 2 hodiny.
5.Ako príloha sa k tomu najlepšie hodia pečené zemiaky ale aj s chlebom je to pochúťka pretože vbalíčkoch sa nachádza dostatok šťavy. Takže dobrú chuť :)
<< Bábätko na torty | Bravčové na borovičke | 50 syrových špecialít >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu