končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 721-728) | << predošlé 1,.,68, 69, 70, 71, 72, 73 |
RYŽA A CESTOVINY |
Alexandrina špecialita...!!!???,,,POTREBNÉ PRÍSADY Na prípravu potrebujeme:1 baliček špagiet, kyslu pochutkuvu smotanu, POSTUP PRÍPRAVY gvd ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra K. (alexandra9) ID 4748 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 29.4.2008, 8:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Špagety s nivouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie špagiet, slaninu, 100 g syra s modrou plesňou, 4 šampiňóny, oregano, mleté čierne korenie, 1 sladkú smotanu, 200 g šunkovej salámy, pažítku, olivový olej, parmezán. POSTUP PRÍPRAVY Zo šampiňónov stiahneme šupku, pokrájame ich na malé kúsky a osmažíme na oleji. Osobitne opražíme slaninu pokrájanú na malé kocky, zalejeme smotanou, pridáme postrúhaný syr. Pridáme aj osmažené šampiňóny, korenie a oregano. Zmes prehrejeme a dáme na uvarené špagety. Porcie posypeme strúhaným parmezánom a na kocky pokrájanou šunkovou salámou. Ozdobíme pažítkou, alebo posekanou petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny so smotanovou omáčkou - výborné!!!POTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček cestovín, 2 trojuholníky taveného syru, 250 ml šľahačkovej smotany, hydinový bujón, 350 ml mlieka, PL hladkej múky, maslo, 15 dkg šunkovej alebo diétnej salámy, bazalka POSTUP PRÍPRAVY Na masle opražíme na pásiky pokrájanú salámu. Prilejeme šľahačkovú smotanu rozmiešanú s bujónom, 2 tavené syry, 250 ml mlieka a miešame, kým sa syry nerozpustia, potom necháme ešte prevrieť. 100 ml mlieka rozmiešame s hladkou múkou a cez sitko ho prilejeme do omáčky a necháme opäť prevrieť a pridáme bazalku. Nalejeme na uvarené cestoviny, ktoré sme varili so soľou a lyžicou oleja. Tento recept je úplne jednoduchý a veľmi, veľmi chutný. Keď to zjedli aj tí moji mäsožravci ( a aj si niekoľkokrát pridali ), zje to asi každý:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marcela Z. (tevion) ID 5572 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 15.11.2012, 11:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny so zeleninovým raguPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g cestovín, 2 šampiňóny, 2 paradajky, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 paprika, parmezán, olivový olej, soľ, biele korenie, bazalka petržlenová vňať, 2 PL paradajkového pretlaku POSTUP PRÍPRAVY Nakrájané šampiňóny vložíme do vody s citrónovou šťavou, aby nesčerneli. Na oleji opražíme nadrobno nasekaný cesnak a po chvíli pridáme na kocky nakrájanú cibuľu. Medzitým si dáme variť cestoviny. Papriku rozkrojíme na polovicu a nasucho ugrilujeme. Paradajky nakrájame na štvrtiny a pridáme k cesnaku a cibuli. Chvíľu povaríme a podlejeme paradajkovým pretlakom. Ugrilovanú papriku nakrájame na kocky a pridáme k omáčke. Do omáčky pridáme šampiňóny, dochutíme soľou, korením a necháme dusiť 5 – 10 min. Potom pridáme nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, premiešame a pridáme k cestovinám. Servírujeme posypané parmezánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny so špenátovo-syrovo-mäsovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g bravčového stehna, 120 g čerstvých šampiňónov, 120 g syra s modrou plesňou, 300 g mrazeného špenátu, 2 dl šľahačkovej smotany, 1 cibuľa cestoviny, soľ, mleté čierne korenie, sušená koreňová zelenina POSTUP PRÍPRAVY K uvareným cestovinám pridáme olivový olej a prikryjeme tanierom. Mäso pokrájame na drobné kúsky, opražíme a okoreníme. Zalejeme ho vodou tak, aby bolo celé ponorené, pridáme sušenú koreňovú zeleninu a približne po 30 min. pridáme mrazený špenát. Všetko dobre prehrejeme, pridáme na kocky nakrájaný syr s modrou plesňou, smotanu a necháme zovrieť. Na masle speníme cibuľku, orestujeme šampiňóny a posolíme. Zmiešame s omáčkou, ktorou prelejeme cestoviny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.9.2006, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny so syrovo-huvovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY balik cestovin podla zelania (400g) 250ml sladkej smotany 250 - 300 g sampinonov (cerstvych) 1 bambino syr 1 vacsia cibula (alebo 2 mensie - podla chuti) sol POSTUP PRÍPRAVY Je to velmi jednoduche. Cestoviny uvarime vo vode so solou a troskou oleja. Ked su uvarene, preplachneme ich a dame do nadoby. Potom ich este pokropime troskou rastlinneho oleja a zlahka premiesame. Na panvici na oleji oprazime cibulku do sklovita (aby sa nepripiekla, tak ju posolime) pridame nakrajane (na pasiky aj s nozickami) sampinony, trosku poprazime, aby pustili stavu (v pripade potreby pridame trosinku - ani nie deci vody, prikrijeme pokrievkou a trosku podusime. Asi po 5 minutach dusenia pridame smotanu a bambino syr a rozmiesame, aby sa syr uplne roztopil a z masy nam vznikne vyborna poleva, ktoru vylejeme na cestoviny a Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jana Snopková (j@nula) ID 1067 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.7.2006, 17:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Tuniakovo-cestovinová panvica (4 porcie)POTREBNÉ PRÍSADY SUROVINY 20 g cestovín z tvrdej pšenice, 1 šálka posekanej cibuľky, 1 šálka na kocky pokrájaného zeleru, 1 šálka na drobné kúsky pokrájaných šampiňónov, ½ šálky konzervovanej kukurice, 20 dg tuniaka nakladaného vo vlastnej šťave (nie oleji) scedeného, ½ šálky netučného mlieka, čerstvé bylinky nakrájané na drobno (bazalka, oregano, petržlenová vňaťka), 1 polievková lyžica nastrúhaného parmezánu, 2 stredne veľké paradajky, netukový sprej na vymastenie formy POSTUP PRÍPRAVY POSTUP V mierne osolenej vode uvarte do polomäkka cestoviny. Panvicu vystriekajte sprejom na pečenie. Pridajte do nej zeler a cibuľku a chvíľku opečte. Pridajte pokrájané šampiňóny a kukuricu a pripravujte ďalších päť minút. Pridajte lososa pokrájaného na kúsky a cestoviny, premiešajte a zalejte mliekom, do ktorého ste zamiešali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánom a zapekajte 14–20 minút. Pred podávaním ozdobte pokrájanými paradajkami. 1 porcia obsahuje: 324 kalórií, 22 g bielkovín, 50 g sacharidov, 4 g tuku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika F. (Monika12) ID 2563 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny ala AdrienaPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5kg cestovýn/vrtule/, 300g brokolice, 300g šampiónov, 200g nivy, 200g tvrdého syra/ eidam/, 1 kyslá smotana,rôzna zelenina, cibiľa, cesnak, čierne korenie, vegeta, soľ, gyros korenie a provensálske korenie. POSTUP PRÍPRAVY SMOTANOVÁ OMÁČKA : smotana, č. kor.,vegeta-vymiešame a zriedime vodou,aby to nebolo veľmi husté POSTUP PRI UKLADANÍ DO PEKÁČA :osolené uvarené cestoviny,cibuľa, zelenina ,brokolica, osoliť, gyros a nalieť 1/2 omáčky ,šampióny-osoliť,ochtiť a niva, Druhá vrstva : cesoviny,cibiľa, zelenina,brokolica,gyros,soľ,zaliať druhou 1/2 omáčky,šampióny,vegeta,soľ,gyros,korenie,eidam, prov.korenie.Zakryjeme alobalom a pečieme pri 180st. cca 30-40min. /zeleninu a brokolicu uvaríme/DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 721-728) | << predošlé 1,.,68, 69, 70, 71, 72, 73 |