končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Renata T. (Rencsa) ID 4948 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Cestoviny so špenátovo-syrovo-mäsovou omáčkou[ recept č. 227 zo dňa 17.7.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250 g bravčového stehna, 120 g čerstvých šampiňónov, 120 g syra s modrou plesňou, 300 g mrazeného špenátu, 2 dl šľahačkovej smotany, 1 cibuľa cestoviny, soľ, mleté čierne korenie, sušená koreňová zelenina POSTUP PRÍPRAVY K uvareným cestovinám pridáme olivový olej a prikryjeme tanierom. Mäso pokrájame na drobné kúsky, opražíme a okoreníme. Zalejeme ho vodou tak, aby bolo celé ponorené, pridáme sušenú koreňovú zeleninu a približne po 30 min. pridáme mrazený špenát. Všetko dobre prehrejeme, pridáme na kocky nakrájaný syr s modrou plesňou, smotanu a necháme zovrieť. Na masle speníme cibuľku, orestujeme šampiňóny a posolíme. Zmiešame s omáčkou, ktorou prelejeme cestoviny. |
Renata T. (Rencsa) ID 4948, mimibazar.sk/rencsa (28.9.2006, 11:46) | |
som rada, že chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
katarína H. (hanzelovak) ID 752 (2.9.2006, 21:01) |
prave sme dojedli, bolo to vynikajuce, aj nasa dcerka si dala a to bol v podstate prvy pokus o dospelacku stravu - bude mat rok no a nevedela sa toho dopapat. MNAM! |
ODPOVEDAŤ |