končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 80 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Francuzske bagetyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY I ja som vyskusala recept od Mata74 ID 9033, vrelo doporucujem, su vynikajuce, chrumkave, urcite dlho vydrzia - len ked u nas sme to nezistili, pretoze sa po nich len tak zaprasilo...:-D POSTUP PRÍPRAVY Nabuduce si dam na plech iba tri, pretoze sa mi kysnutim prilepili jedna o druhu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Dlho cerstvy a chrumkavy chlebik 1500gPOTREBNÉ PRÍSADY 750ml vody 1PL krystaloveho cukru 3KL soli 3PL sojoveho suseneho mlieka 3PL oleja 750g muky T650 3 hrste ovsenych vlociek 2 hrste otrub 1/4 kocky drozdia POSTUP PRÍPRAVY Vsetky prisady davame postupne ako som ich napisala do piecky. Pecieme ako zakladny chlebik, stupen korky najtmavsi. Toto je mnozstvo na 1500g chlebik - pekaren XXL. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 31.3.2009, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cornflakesove chrumkavucke kuracie reznePOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia kysla smotana sojova omacka susena petrzlenova vnatka cesnak korenie paprika med sol cornflakesy POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 7.4.2010, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
KokoskyPOTREBNÉ PRÍSADY Linecke kolieska: 400g hladkej muky 200 g Palmarinu 120g praskoveho cukru 1 vajce kora z citronu Kokosky: 300 g praskoveho cukru 6 bielkov 250g struhaneho kokosu Krem: 200ml mlieka 50g krystaloveho cukru 1 zltok 1 zlaty klas 250g masla 1 PL kakaa cokoladova poleva, marhulovy dzem POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.12.2008, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Ipelske tortickyPOTREBNÉ PRÍSADY 400g hladkej muky 200 g Palmarinu 120g praskoveho cukru 1 vajce kora z citronu Plnka: 200 ml mlieka 50 krystaloveho cukru 1 zltok 1 zlaty klas 250g masla 1 PL kakaa ribezlovy lekvar cokoladova poleva POSTUP PRÍPRAVY Viac v obrazkovom postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 27.12.2009, 23:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Skvarkove zlepovanePOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej muky special 200 g praskoveho cukru 300g pomletych skvariek 1 PL rumovej esencie 1 vajce 200g hery ribezlovy dzem POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny rukou zmiesime na cesto, ktore nechame najlepsie cez noc odpocivat v chladnicke. Potom cesto rozvalkame asi na hrubku 0,4 cm, a formickami vykrajujeme. Ja som naspodok davala koliesko bez dierky, navrch s dierkou. Pecieme pri teplote cca 180C 20 minut (v teplovzdusnej rure). Po vychladnuti zlepujeme vzdy dve a dve spolu dzemom. Na konecnu upravu som zvolila obalovanie v praskovom cukre s vanilkou. Je to zvlastne vyborny recept - ta chut skvariek nasladko je supeeer! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Uzasne chutne kuracie stvrtePOTREBNÉ PRÍSADY kuracie stvrte 6 velkych cibul kecup slaninka syr nakrajany na hrubsie platky sol POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stvrte umyjeme a osolime. Na dno pekaca/plechu si dame alobal. Dno vystelieme cibulou nakrajanou na kolieska a pooblievame hojne kecupom. Naukladame stehna vedla seba a odokryte dame piect na cca 35 min. na 200C. Po tomto case dobre nakecupujeme stehna/stvrte, na kazde polozime platok syra - napr. ja som davala kolibu, aj banovecky a platok prerastenej slaninky. Dame este na 30 min. do rury dopiect. Podavame s ryzou, alebo tarhonou. Je to delikatesa! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 11.1.2009, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gulky z odrezkovPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Tak som oprasila recept zo svojich mladych a najma detskych cias. Uprostred je visna zavarena v rume.. Chutili fantasticky, asi preto, ze mi tak veeelmi pomahala moja dvojrocna dcerka... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 23.11.2008, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Domaca krtkova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 gulaty kakaovy korpus 4 banany 2 slahacky 33% 2 stuzovace 600ml mlieka 4 slahacky v prasku POSTUP PRÍPRAVY V obrazkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.11.2008, 21:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Puncova torta pre nasu malu konickarku k 2. narodeninamPOTREBNÉ PRÍSADY NA JEDEN PLAT: 5 vajec 20 dkg krystaloveho cukru 20dkg polohrubej muky 1/2 prasku do peciva *cervene potravinarske farbivo marhulovy dzem PUNCOVY SIRUP: 3/4 litra pomarancoveho dzusu 100% 1 dcl rumu 1 vanilkovy cukor 1 dcl vody. POSTUP PRÍPRAVY Vajcia si vyslahame do penista, pridame cukor, potom polohrubu muky a praskovy cukor. Vylejeme na plech s papierom na pecenie. Upecieme do ruzova, este z horuceho stiahneme papier. Ja som na tuto tortu pouzila dva platy biele bez farbiva a dva ruzove s farbivom. Mnozstvo platov necham na vas, kludne stacia aj tri - uprostred farebny, regulujte si pocet podla potrebnej velkosti torty, poctu hosti... Dzus zmiesame s vodou, vanilkou a rumom. Zmes si rozdelime na tolko casti, kolko mame upecenych platov. Kazdy plat potom polejeme castou sirupu, natrieme marhulovym dzemom. Najvrchnejsi plat uz dzemom nenatierame, len polejeme sirupom. Na vrch mozeme pouzit bud falosny marcipan, alebo cukrovu polevu (pouzijeme aj vtedy,ak chceme urobit iba puncovy rez a nie tortu). Cukrovu polevu ja robim takto. 1/2kg praskoveho cukru, kvapka oleja, citronova stava, farbivo a horuca voda cca 2 poliev. lyzice - vyslahame na zmes, ktora sa nam nebude ani liat, ale nebude ani prilis husta - tak aby sa nam dala krasne nozom rozotriet na vrch kolaca. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 29.1.2009, 16:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 80 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |