končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Uzasne chutne kuracie stvrte[ recept č. 8554 zo dňa 9.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stvrte 6 velkych cibul kecup slaninka syr nakrajany na hrubsie platky sol POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stvrte umyjeme a osolime. Na dno pekaca/plechu si dame alobal. Dno vystelieme cibulou nakrajanou na kolieska a pooblievame hojne kecupom. Naukladame stehna vedla seba a odokryte dame piect na cca 35 min. na 200C. Po tomto case dobre nakecupujeme stehna/stvrte, na kazde polozime platok syra - napr. ja som davala kolibu, aj banovecky a platok prerastenej slaninky. Dame este na 30 min. do rury dopiect. Podavame s ryzou, alebo tarhonou. Je to delikatesa! |
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (10.1.2009, 16:20) |
Zajtra by som chcela robit tento dobre vyzerajuci receptik k obedu. To kura vodou vobec nepodlievame?Staci iba kecup? Andrea |
ODPOVEDAŤ |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (10.1.2009, 19:23) | ||
Ano staci iba kecup, ono to pusti taku stavicku... ak vsak date ale 0,5 dcl, nic sa nepokazi.... dufam, ze budu chutit | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (11.1.2009, 14:27) | ||
dakujem za odpoved, bolo to vynikajuce... , vsetkym velmi chutilo... Andrea |
||
ODPOVEDAŤ |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (11.1.2009, 18:30) | ||||
To som rada | ||||
ODPOVEDAŤ |
Hana S. (corinne22) ID 2822, mimibazar.sk/corinne22 (22.12.2008, 21:18) | |
ďakujeme za receptík, je to fakt super... | |
ODPOVEDAŤ |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (23.12.2008, 9:32) | ||
to som naozaj rada, ze chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |
Helena B. (hela2) ID 37749 (10.11.2008, 6:54) | |
môže to byť dobré papaníčko. Ja by som však slaninku dala hneď pod cibuľku aby sa krásne prepiekla | |
ODPOVEDAŤ |