končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400 g predného hovädzieho mäsa, 100 g ementálu, 50 g masti, 150 g sterilizovaného (môže byť i čerstvý) hrášku, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 30 g hl. múky, mleté čierne korenie, soľ, trošku cukru POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame na kocky nakrájané mäso, opražíme a podlejeme teplou vodou. Udusíme do mäkka, potom primiešame nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak, trošku cukru a hrášok. Necháme ešte prevrieť a môžme podávať. Ako príloha je dobrá ryža ale i cestoviny. Do každej porcie nastrúhame trochu syra.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Slavka M. (slavkasiska) ID 220450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.8.2015, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Vklepané rezne /alebo mäso v cestíčku /POTREBNÉ PRÍSADY mäso - najlepšie hovädzina, sol, korenie, strúhanka, vajcia, kečup, horčica, cibuľa, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na plátky, osolíme , obalíme v strúhanke a vyklepeme. V tanieri vyšľaháme vajíčka 2-3 , podľa toho koľko máme mäska. Namočíme mäsko a sprudka opečieme. Na oleji opražime cibuľku, zalejeme vodou a povkladáme mäsko. Dusíme.............dusíme................kým nebude mäkké. Počas varenia pridáme korenie, ja dávam čierne korenie, bobkový list, pridáme asi 3 lyžičky horčice, 5 lyžičiek kečupu. Nakoniec pridáme pretlačený cesnak, a zahustíme hladkou múkou. Vhodná príloha je zemiaková kaša. Prajem dobrú chuť !!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) claudia o. (claudi) ID 9131 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 12.11.2009, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Soté StroganovPOTREBNÉ PRÍSADY 3/4 kg hov. roštenky, alebo falošnej sviečkovej, veľká cibuľa, olej, soľ, MČK, worcesterová omáčka, horčica plnotučná, kyslé uhorky cca 5 ks, čerstvé šampiňóny 200-250 g, veľká kyslá smotana, prípadne aj cca 0,5 litra hovädzieho vývaru ( ale netreba, môže sa podlievať aj vodou ), trocha hladkej múky na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Večer pred prípravou si hov. mäsko umyjeme, odblaníme, nakrájame na tenké rezance, ktoré premiešame s troškou oleja a cca 2 lyžicami worcesterovej omáčky. Dáme odležať do chladu do druhého dňa. Na druhý deň si na oleji podusíme cibuľu, pridáme mäso, pokoreníme MČK, necháme trochu opiecť a keď je mäsko už mierne "zatiahnuté", osolíme a zalejeme vodou, alebo hov. vývarom ( v tom prípade mäsko osolíme samozrejme menej ). Pridáme dobré 2 lyžice plnotučnej horčice a dusíme pol hodinku. Potom pridáme na plátky pokrájané ČERSTVÉ šapiňóny.Semtam premiešame. Dusíme podľa druha mäsa aj hodinku - hodinku a pol. Keď je mäso už takmer mäkké, pokrájame si kyslé uhorky na tenké plátky a pridáme k mäsu. Uhorky ešte dusíme cca 15-20 minút. Nakoniec pridáme rozhabarkovanú kyslú smotanu ( tú najväčšiu RAJO - neviem, má asi 400 ? gramov...). Ak treba, odložíme si trocha smotany nabok, rozmiešame v nej hladkú múku a omáčku aj s mäskom zahustíme. Je to óbr mňamka, kto nemá rád hovädzinu, dá sa urobiť aj z bravčového. Výborne to chutí s knedľou hocijakého druhu, prípadne aj ryžou a môžu byť aj cestoviny. Ja to robím najradšej s hrnčekovou knedľou podľa EMKY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=192 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 25.10.2011, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie mäsko s mrkvou a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho mäso, 1 väčšia cibuľa, 1 pohár mrkva s hráškom ( môžme pridať aj kukuricu), olej, soľ, červená paprika, mleté čierne korenie, celá rasca POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme, prudko opečieme s každej strany a odložíme bokom. Speníme si cibuľu a mäsko vrátime naspäť do hrnca. Pridáme podľa chuti červenú papriku, soľ, korenie, rascu. Podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec pridáme mrkvu s hráškom a zahustíme solamylom alebo múkou. Ako prílohu môžeme použiť zemiaky, ryžu aj tarhoňu. Pri servírovaní môžme mäsko posypať strúhaným syrom je to mňa, mňa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 6.1.2011, 12:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Guinnes PiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-stefana-totha.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 4.9.2015, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie maso s mrkvou a žemľovou knedľou - pečeňová a žlčníková diéta (bez tuku a bez žĺtka)POTREBNÉ PRÍSADY Hovadzie chudé zadné 500 g (uvarené z polievky), na dusenú mrkvu: 2 veľké mrkvy, 1 PL hladkej múky, 1/4 malej cibule, soľ, na knedľu: 1 starší vodový rožok, 200 ml nízkotučného mlieka, 200 g hrubej múky, 1/2 kávovej lyžičky prášku do pečiva, 2 bielky, soľ, maslo na vymastenie, šálky. POSTUP PRÍPRAVY Vhodné pri diéte bez tukov (povolené minimum masla resp. oleja pridať do hotového pokrmu a nevariť) a bez žĺtka (bielok sa neobmedzuje). Hovadzie maso si uvarím vopred, pridám zeleninu, soľ a mám zároveň polievku. Mrkvu očistíme a nakrájame na kocky alebo postrúhame na hrubom strúhadle, vložime do suchého hrnca a opražíme. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a poprášime lyžicou múky. Ešte chvíľu opražíme a keď sa začne múka lepiť na hrniec zalejeme vodou, tak aby bola mrkva ponorená. Osolíme, prikryjeme a dusíme do makka. Suchý rožok si pokrájame na malé kocky a dáme do misky s mliekom, múkou a práškom do pečiva a spracujeme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a pridáme k cestu. Šálky vymastíme kúskom masla naplníme do 3/4 cestom, vložíme do hrnca s vriacou vodou a varíme prikryté cca 30-35 minút. Po uvarení vyklopíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miriam D. (Tili) ID 6544 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.8.2017, 15:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie Stroganov / Jamie Oliver / ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY červená cibuľa * zavárané uhorky malé * petržlenová vňať * čerstvé huby * cesnak * 1 KL červenej papriky * biely jogurt *........2 plátky hovädzej sviečkovice *....soľ * olivový olej * POSTUP PRÍPRAVY Všetko sa pripravuje na jednej panvici. Jedlo je hotové za 15 - 20 minút a je skvelé. Vyskúšajte. Inšpirácia z relácie TV PAPRIKA. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.1.2017, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPOTREBNÉ PRÍSADY Chcela by som poprosiť, keby ste mi mohli napísať nejaký výborný recept na tento guláš, ak máte... Ďakujem... POSTUP PRÍPRAVY :o)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lucia Urminská (maadness) ID 15616 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 26.7.2011, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Moja prvá sviečková hlavne podľa Moniky K. ID(9133)POTREBNÉ PRÍSADY Všetko na sviečkovú POSTUP PRÍPRAVY na prvý pokus vyšla super :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika B. (hranolka2) ID 9337 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 4.3.2008, 21:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Maďarský TokáňPOTREBNÉ PRÍSADY Pro 4 osoby: 500g předního hovězího,1 větší cibule,5 stroužků česneku, 1 rajský protlak nebo 150ml kečupu, 150ml bílého vína, sůl,pepř,sádlo nebo olej/popřípadě hladká mouka na zahuštění. POSTUP PRÍPRAVY Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme, na sádle či oleji restujeme. Přidáme maso pokrájené na nudličky. Až maso změní barvu,přidáme všechno ostatní.Promícháme a necháme pod pokličkou dusit 2 hodiny. Pokud se nám bude zdát omáčka řídká, zahustíme lžící hladké mouky (rozmíchat v 50-70ml teplé vody).Podáváme s těstovinami nebo knedlíky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.4.2019, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,21 ďalšie >> |