končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
strapate kur. rezne so sampinonami (aj do 90DD)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=828 POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=828 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 12.5.2010, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Plnený baklažán s kuracím mäsomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptik podla - Andrea P. (panda1977) ID 115385 POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.6.2010, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ZAPEČENÉ KUŘECÍ ŘÍZKY (opravdu vynikající)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kuřecí řizky, kečup, slanina, 2 cibule, 20 dkg strohaného sýra, 20dkg majonézy, sůl, pepř. POSTUP PRÍPRAVY Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Opečené naskládáme do pekáčku a pokapeme kečupem. Potom na každé maso dáme plátek slaniny, posypeme cibulí, nakrájenou na kolečka. Posypeme strouhaným sýrem a nakonec pomažeme povrch majonézou. Zapékáme při 200°C asi půl hodiny do zlatohněda. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Yvona H. (homolka5) ID 174235 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 6.12.2010, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Šampiónovo, kuracia plnkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2ks kuracích pŕs, 2 párky, 5 rožkov, 3 vajíčka, hrášok, svieže šampióny 8ks, mladá jarná cibuľka 2ks, veľká cibuľa, cca 150ml mlieka, rasca, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 1 strúčik cesnaku, olej POSTUP PRÍPRAVY Rožky pokrájame na kocky a zalejeme vlažným mliekom, ale nie moc. Kuracie prsia a párky si nakrájame na kúsky a orestujeme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, šapióny, hrášok a spolu podusíme. Takto hotovú zmes pridáme k rožkom, následne 3 žĺtky, nakrájanú mladú jarnú cibuľku, osolíme, okoreníme, pridáme trošku rasce, petržlenovú vňať a prelisovaný cesnak, môžete aj trošku majoránu a nakoniec z troch bielkov tuhý sneh. Takto hotovú plnku si preložíme do maslom vymastenej ohňovzdornej misy a dáme už len zapiecť cca na 170 stupňov asi 40 minút. Super príloha k pečenému kuriatku, alebo aj na studeno. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Lívia Č. (cicka76) ID 56030 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.3.2011, 21:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Gyros v žemliPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, gyros korenie, olej, žemle (Tesco), kapustový šalát s mrkvou (Terno), tatárska omáčka POSTUP PRÍPRAVY Tento recept píšem pre inšpiráciu . . . my s manželom máme strááášne radi gyros - kebab, tak som si ho prispôsobila pre moju kuchyňu a super to chutí aj na chalupe: Kuracie prsia nakrájame na pásiky, ale menšie kúsky, zmiešame s asi 2 polievkovými lyžicami oleja a pridáme gyros korenie, korenie dávam podľa množstva kuracieho mäsa, tak asi na 1kg mäsa 3/4 sáčku asi. Zmiešame a necháme postáť aspoň 2 hodiny. Ja robím na 2x, robím z väčšej dávky, takže polovicu urobím v jeden deň a druhú polovicu nechám v miske do druhého dňa, takže sa mäsko marinuje dlhšie. Marinované kur. mäso dáme na úplne rozpálený olej a rýchle premiešame, aby sa nám opieklo a nepustilo šťavu, pražíme tak cca 5-10 minút, podľa farby mäska, ale nie dlho, potom tie kúsky nie sú také mäkké, keď sa to praží dlho a veľmi do hneda. Opečené vyberieme a dáme na misu. Pripravíme si na stôl kapustový šalát s mrkvou, ja tento šalát kupujem u nás v Terne, asi tak 0,5 kg minimálne potrebujete na 1kg mäsa, je to super, kúpite a máte pokoj, žiadne strúhanie a podobne a tatársku omáčku. Žemle si buď prekrojíte a vnútro stlačíte, alebo odkrojíte trochu vršok a vydlabete žemlu, popr. môžete plniť aj do arabského chleba, ale tento je taký tvrdší, lepšie sú žemle. A keď to máme pripravené začíname plniť, najlepšie je plniť to ešte, keď je mäso horúce, takže do vydlabanej žemle dáme ako prvý kapustový šalát, také 2 lyžičky a vtlačíme, na šalát mäsko, také 2-3 kúsky (to závisí podľa toho aké sú veľké nakrájané a to už každý bude vedieť, podľa veľkosti žemle, koľko má dať surovím, aby to bolo navrstvené) a dáme asi 1-2 lyžičky tatárskej omáčky a zas ďalej na toto šalát, mäsko, tatárska a pokračujeme, kým nezaplníme žemlu. Mne do tejto žemle z Tesca vyšli 2 vrstvy, končiť sa má kapustovým šalátom, ten to pekne zakryje. Je to super rýchlovka, super to chutí a máte aj na 2 dni a vždy čerstvé. Jedine čo máte robotu, tak s tým krájaním mäsa a marinovaním a ešte opekaním, ale ináč fakt rýchlovka a fajnotka :-))) K tomu my papkáme zeleninový šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Denisa K. (zurka) ID 23860 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.8.2008, 9:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Sladká čili omáčkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čili papričky 8 ks(pre extra silnú chuť-no môže byť menej)!!!!!! velmi palive !!!!,ocot,sol,cukor,zázvor POSTUP PRÍPRAVY Postup:_čili papričky si dáme variť spolu s 2 litramy vody,pridáme na drobno nasekany a narezany zázvor,do hrnca ihned dáme 1 šialku octu, kilo cukru,deci želírovacieho cukru ,sol asi 3 lyžice polievkové-dáme variť -ak je čili paprička nameklá precedíme,rozmixujeme a dáme s5 variť-asi na hodinku ,počas toho skúšame na taniery či je to už dosť husténalejeme do poharkou,prekotíme hore dnom asi na 5 minút.. obratime s5,a zakrijeme dekou do vychladnutia-POZOR !!!PRILIS SILNE!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Michaela s. (misela34) ID 265367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.4.2014, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracia roláda...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Za tento receptík dakujem maminke-ID-170532.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) JANA S. (BEZKA) ID 23482 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2012, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Jednoduché zelené kariPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pre 2-3 osoby: pol kg kuracieho mäsa, cibuľa, cesnak, 1PL zelenej kari pasty, 400ml kokosového mlieka, soľ, korenie, 1PL rímskej racse, zelenina,.. POSTUP PRÍPRAVY Celú rascu popučíme nožom a na suchej panvici na osuch na chvíľku opražíme, uvoľní sa tam jej vôňa, pridáme na drobno pokrájanú cibuľu, cesnak a trocha oliv.oleja, kari pastu a orestujeme. Pridáme pokrájané kuracie mäso, poopekáme kým sa nezatiahne, dokoreníme a necháme chvíľku dusiť pod pokrievkou. prilejeme kokosové mlieko a dusíme do mäkka. nakoniec pridáme zeleninu (ak je mrazená- napr thajska zmes, ak čerstvá, tak skôr), hodia sa aj mandľové lupienky. podávame s obľúbenou prílohou. kari pasta vyzerá napr aj takto: http://eshop.vivacomex.cz/cs/produkt/223-kari-pasta-zelena-1kg/ samozrejme, dostať aj menšie balenia a odporúčam použiť rímsku rascu, je iná než naša klasická ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.4.2013, 21:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie placky s cibuľkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 0,6 kg kuracích pŕs, 3 celé vajcia, 2 cibule, olej, polievkové korenie, sójovka, čierne korenie, korenie na pečené kura, soľ, solamyl ( 4 PL ) POSTUP PRÍPRAVY Maso pomelieme alebo nakrájamé na malilinké kúsky, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, vajcia, olej, solamyl a koreniny. Zmes si necháme odstáť ( 24 hodín ) a potom vyprážamé ako malé placky na panvici s trochou oleja. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.11.2009, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsíčkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, platkovy syr alebo vcelku syr, olivovy olej, vegeta alebo sol, kari korenie, cesnak v prasku alebo struciky cesnaku, na ozdobu pouzity petrzlen a kapia POSTUP PRÍPRAVY vianočné menu pre mňa kedže ja šaláty nepapám a vyprážané tiež nemusím, upozornujem je to suche ale zasa dietne masko ak chcete stavnatejsie vymente kuracie prsia za bravcove kare takisto to bude fajnove kuracie prsia si umyjeme a poukladame na pekac, posypeme kari korenie (cca 1/2 KL) cesnakom v prasku alebo poukladame rozkrojene struciky cesnaku, pokvapkame olivovym olejom, vegetou pomedzi prsty a hlavne rovnomerne. podlejeme vodou. zapecieme z oboch stran v rure na cca na 250 °C takych 30-40 minut dokopy. predtym ako odstavime poukladame na masko platky syra a nechame este take 3 minutky dopiect. syr sa rozpusti. do rozpusteneho syrceka jemne napichame po kusku petrzlena a jemne vlozime kusok kapie alebo hocico co je farebne a lahodi ociam. priloha sa hodi ryza. odporucam ryzu s kukuricou! a ovocny spic. klasicky si ponapichovat na spilky kusky ovocia (banan, broskyna, kiwi...) dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lenka J. (ladybirdka) ID 6432 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.12.2008, 15:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,17 ďalšie >> |