končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 541 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,55 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Malinova pochutkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Keksy(ja davam 2ks kakao venceky+par piskot),mozu byt aj susienky Bebe stvorcove...mlete vl.orechy,maslo,cukor(davam vanilin)rum.. Slahacka 33%-1ks,stuzovac-1ks,tvaroh cca 500g-jemny,2ks vanilin.cukru,cokolada horka z lidla 200g+ladove kastany Cucor.dzem,maliny.. POSTUP PRÍPRAVY Keksy s piskotami popucime nadrobno,pridame orechy,maslo(cca 100g),cukor,trosku rumu a premiesime..ked je masa homogenna,prelozime ju do vystlanej(papier na pecenie) tort.formy a utlacime..Nie kmoc,potom by to bolo tvrde..Dame zapiect do rury na cca 5-8min.na 200st... Vymiesame si slahacku so stuzovacom,pridame vanilk.cukor a postupne zaslahavame tvaroh..Nehcame si rozpustit cokoladu s kastanmi a po vychladnuti postupne vmiesame asi polku do plnky.. Korpus potrieme cucor.dzemom(NECHAME FORMU V CELKU,NEOTVARAME) a dame cca 1/3plnky,na to nasypem maliny(davam mrazene a posypem ich vanilinom) a na ne navrstvime zbytok plnky.Snazime sa vyrovnat povrch a navrch nalejeme zbytok cokolady.(pozor,nie hrubu vrstvu,nebude sa dobre krajat)..Nechame CHVILU odstat v chladnicke:)..je to prudko jedle:)..Dobru chut.. FOTKA SA CHUTI NEVYROVNA,PREPACTE:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Martina M. (jazminLM) ID 21089 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 29.1.2013, 20:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Linecké kolieska s orechovou penou - vynikajúce!!!!!!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík od Adriky S. - Id 34442 - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20449 Sú vynikajúúúúúúúce, až sa rozplývajú na jazyku ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 19.12.2013, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
GrilážPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Typicke vianocne Grilazky s vlasskymi orechami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana M. (Zush) ID 145478 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Triclate ®PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Trojnasobna, nepecena, cokoladova torta k narodeninam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana M. (Zush) ID 145478 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 25.2.2013, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
JežkoviaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Linecké cesto: 350 g hladkej múky, 200 g palmarín, 50 g práškový cukor, 1 vajce. Ďalej: čokoládová poleva, kokosová múčka,polovičky orechov asi 70 ks. POSTUP PRÍPRAVY Cesto spracujeme z uvedených surovín a vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 2-3 cm. Okrúhlym vykrajovačom vykrajujeme cesto na kolieska, do ktorých dáme polovičku vlašského orecha, zabalíme do cesta a vytvarujeme telíčko ježka. V mieste očiek urobíme napr. zápalkou jamky. Pečieme pri nízkej teplote 10-15 min. Necháme vychladnúť. Namáčame do čokoládovej polevy a obalíme v kokosovej múčke. Potom pomocou paličky, alebo zase zápalky urobíme z čokoládovej polevy očká a ňufáčik. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Gabriela P. (Sely5) ID 40357 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2014, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Častkovské rožtekyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... tak dnes som prvýkrát zalovila do R zo Ž 22, o ktoré sa s nami rada podelila jedna naša kolegynka z tohto fóra a môj PRVY PRISPEVOK je tu ... a výsledok: vydarili sa ... dľa chuti si myslím, že sú vhodné aj na vianočný sviatky ... prísady a postup = str. 120, R zo Ž 22 ... a podotýkam, že foto nie je žiadny plagiát ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Andrea M. (andrejina74) ID 174295 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 22.6.2012, 21:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Osie hniezda(Ulky)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 20dg praskov.cukru,20dg pomletych orechov, 1 cele vajicko. Krem:1/8 mlieka,2dg solamylu,5dg praskov.cukru,1 žltok. 6dg masla, 6dg smetolu(moze byt aj Hera,Stella),6dg prask.cukru detske piškoty POSTUP PRÍPRAVY Mlieko,solamyl,praskov.cukor,zltok miesame v horucej lazni dokial nam nevznikne husta kaša.Nechame ju vychladnut.Maslo,smetol a praskovy cukro utrieme a postupne do toho pridavame kašu.Tak a krem mame hotovy:-). Formičku na osie hniezdo posypeme praskovym cukrom aby sa nam cesto nelepilo.Tvarujeme kuličky,dame to do formičky a prstom tam urobime dieru,potom uz iba vyklopime.Ked to nejde vyklopit,tak formičku musite poriadne posypat tym cukrom.Ked mame osie hniezda hotove, už iba plnime kremom a dole naspod davame piškoty.Je to dobrotka.:-)Cesto mozeme nechat aj den,dva postat a az potom naplnit kremom.Je to iba na vas:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana Z. (utka04) ID 44561 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 14.12.2008, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
ORECHOVO-KAVOVY ZAKUSOKPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptik z MMB, ID 26238 POSTUP PRÍPRAVY zakusok je velmi rychly, aj pre menej sikovne gazdinky, podobne mne, zakusok je super, len ja neviem spravit taku peknu finalnu podobu, mozno nevyzera krasne, no chuti supeeer.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Terézia P. (emka a adamko) ID 62196 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 13.6.2009, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Veterníky a iné......PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cestíčko: 3dcl vody, 1dcl oleja, 150g hl. múky, štipla soli, 5 vajec Žltková šľahačka: 1 ks smotany na šľahanie, stužovač šľahačky, 1/4 l mlieka, 1 Zlatý klas, 1 vanilkový cukor, 1 žĺtok, 30g kr. cukru Karamelová: 1 ks smotana na šľahanie, stužovač šľahačky, 4 pl kr. cukru, smotana na varenie (podľa potreby) POSTUP PRÍPRAVY PÁLENÁ HMOTA: V hrnci si zohrejeme vodu s olejom a soľou a do horúceho pridáme múku. Restujeme, až kým to nieje celé orestované:) a musí riadne "smrdiet" opečená múka. Ešte teplé to šlaháme na najnižších obrátkach a postupne pridávame vajíčka. Poriadne vyšlaháme až kým z toho nieje hustáá hmota. Nastriekat na vymastený alebo vyolejovaný plech(v žiadnom prípade nie na papieri). Pečieme na 240C kým sa zodvihný a trošku zapečú, potom stiahneme teplotu asi na 170C a dopečieme do zlatožlta. Hneď ako ich budeme moct tak ich poprekrajujeme. Žltková šľahačka: z mlieka, cukru, žltka a Zlatého klasu uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Šľahačku vyšlaháme so stužovačom do tuha a postupne pridávame vychladenú kašu. Karamelová šľahačka: Z cukru upálime karamel,a postupne po lyžiciach pridávame smotanu na varenie a necháme karamel uplne rozpustit, aby nám vznikla hmota takej konzistencie ako bola dovarená žltková kaša. (Obidve kaše ešte pri chladnutí trošku zhustnú. ) Ešte teplou možeme ponatierať vrchné diely veterníkov. Zvyšok necháme uplne vychladnúť. Vyšlaháme šlahačku so stužovačom a do hustej pridáme vychladnutý karamelový krémik. Pridávať postupne kým to nemáme pekne vyšlahané. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Silvia C. (sindus) ID 89582 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 25.11.2009, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
šáločky, štafetkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Šáločky - Piškóty, puding+káva+mlieko+cukor, čokoláda, marcipán, cera Štafetky - 5bielkov, 130gcukru, 55g hl. múky a 55g arašidov Ak niečo chýba, nájdete to v iných receptoch prípadne na www.tortyodmamy.sk. POSTUP PRÍPRAVY Šáločky - zloženie je : piškóta, kávový krém, čokoládový krém, čokoláda a okolo marcipán Piškóta - dostať kúpiť v Tescu veľké okrúhle piškóty (alebo vlastná domáca ale treba toho málo tak z 2 vajíčok a potom vykrojiť požadovaný tvar) Tú treba obtočiť marcipánom do výšky max3cm! Kávový a čokoládový krém - vanilkový puding s lyžičkou kávy a polovičným množstvom mlieka!+250gmasla - tým naplním štafetky aj šáločky a do zvyšku krému prišľahám asi 50g roztopenej čokolády a doplním do šáločiek. Potom zalejem čokoládou. Štafetky - vyšľahať sneh, pridať cukor, došľahať a pridať múku a mleté arašidy - natrieť na 2plechy na tenko na mastný papier, piecť pri 220C do ružova (krátko!!!) - korpus potrieť natenko džemom a tenkou vrstvou kávového krému, prerezať na polovicu a urobiť 4 rolády, nakrájať po stuhnutí a namočiť konce do čokolády. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Slavomíra M. (SISIA27) ID 37167 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 6.3.2009, 18:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 541 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,55 ďalšie >> |