končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 671-680) | << predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVCOVE REBIERKO_PLNENE SUNKOU A KAPUSTOU*****POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé s kosťou,kyslá kapusta,šunka,masť alebo olej,soľ,mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Bravčové karé si dáme u mäsiara nasekať na hrubšie pláty.Spravíme si do nich ostrým nožom kapsu,naplníme zmesou kyslej kapusty a šunky,okoreníme,osolíme a špajdľou uzatvoríme.Prudko opečieme na masti z oboch strán a potom podlejeme troškou horúcej vody alebo vývaru a prikryté dusíme.Podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 5.2.2014, 19:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené medajlónkyPOTREBNÉ PRÍSADY masko ( podľa chuti ,bravčová,kuracie ),oravskú slaninku ,horčicu,cibuľu, šampiony(zemiaky,majorán,soľ,vajíčko,hl.múku,cibuľa,cesnak, - cesto na placky ) POSTUP PRÍPRAVY 1. masko naklepeme ,dochutíme solou a korením 2. natrtieme horčicou 3. vložíme tam plátky slaninky a nakoliečka nakrájanú cibuľu,šampióniky,môžu byť aj s konzervy nakrájané. 4. preložime ,poprípade zašparátkujeme 5. obalíme v cestíčku na placky a vysmážame. 6. k tomu sa super hodia zemiaky opekané,nejaká tá príloha a tatarka. 7. PRAJEM VŠETKÝM DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika G. (monika81) ID 12428 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tekvicový Eintopf - originálny receptPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového mäsa, 1 mladá tekvica (asi 1 kg), 5 PL oleja, 1 stredná cibuľa, 1 KL mletej papriky, čierne korenie, 250 ml kyslej smotany, 2 PL hladkej múky, kôpor čerstvý, sterilizovaný alebo sušený, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Na drobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme papriku a na kocky pokrájané mäso. Posolíme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Tekvicu očistíme a postrúhame sa hrubšom strúhadle. Pridáme k mäsu a prilejeme toľko vody, aby bola tekvica ponorená. Dusíme chvíľu, kým nie je tekvica „ na skus“. Na chvíľu odstavíme z ohňa. V smotane rozšľaháme múku a primiešame k tekvici. Prichutíme kôprom a necháme ešte chviľku povariť. Ak je treba, možeme pokrm ešte zriediť vývarom alebo len vodou. Podávame s varenými zemiakmi alebo s chlebom. Malá rada: mäkké, nezrelé vnútro tekvičky nevyhodíme, ale pokrájané na kocky pridáme do obyčajného leča z paprík a paradajok, čím vylepšíme chuť hotového jedla. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta P. (Oldlady) ID 23050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medailónky s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové /kuracie,morčacie/medailónky,maslo,1 konzerva mandarínok,kompótové višne,sparené ošúpané mandle/nemusia byť/,ml.čier.korenie,šalvia/veľmi dôležitá,nešetriť/,soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso vyklepeme,nakrájame na menšie medailónky,ochutíme ml.čier.kor. a šalviou.Prudko opečieme na masle z oboch strán a vyberieme na tanier.Posekané mandle,višne/vykôstkované/,a mandarínky vložíme do výpeku a krátko podusíme.Mäso vrátime do omáčky a prehrejeme.Podávame s ryžou a hranolkami. Je to supéér. Dobrú chuť vám želá Daniela ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | daniela j. (danulka) ID 26134 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Krakonošův oheňPOTREBNÉ PRÍSADY 150g vepřové kýty, 1 lžíce na drobno nakrájené cibule, 2 lžíce neslazeného kondenzovaného mléka (TATRA), sůl, pepř, olej, POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, opepříme a opečeme na zpěněné cibuli nakrájené na drobno. Když maso změkne zalijeme jej kondenzovaným mlékem a krátce povaříme. Hotové maso podáváme s bramboráky připravených klasickým způsobem ze strouhaných brambor, vejce, česneku, majoránky, soli a mouky. Dobrou chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Irena L. (irena49) ID 27700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantná zmesPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového pliecka, 50 g tuku, 100 g cibule, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, 4 PL kečupu, 200 g leča, 4 feferóny, vegeta, cibuľa, petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na väčšie rezance. Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a speníme na masti. Pridáme nakrájané mäso a prudko opečieme so všetkých strán. Ochutíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme a ešte podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, lečo, posekané feferóny, posypeme vegetou a ešte chvíľu povaríme. Zmes ozdobíme krúžkami surovej cibule a posekanou petržlenovou vňaťou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pečeň na cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 40 g oleja, 1 cibuľa, 300 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, lyžica hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji alebo masle opražíme pokrájanú cibuľu do zlata, pridáme na kocky pokrájanú okorenenú pečeň a pomaly dusíme vo vlastnej šťave. Hotovú pečeň preložíme na misku, šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou, osolíme a ešte povaríme. Šťavu nalejeme na pečeň a podusíme. Podávame so zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tomas M. (Romerko) ID 71414 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Utopenci????????????????POTREBNÉ PRÍSADY ako na ne?????? POSTUP PRÍPRAVY Kočky moj muž chce robit utopencov.Ako na to???Poradte ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucia K. (lucicici1) ID 15191 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 4.9.2008, 22:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčova rolada so špena tomPOTREBNÉ PRÍSADY 1,2 kg vykostenej krkovičky., soľ.,korenie., ½ KL sušeného majoránu., 2 KL stredne štipľavej horčice., veľká cibuľa., 4 dl zeleninového vývaru., 1/8 l bieleho vína., 2 PL kyslej smotany., 1 – 2 KL horčice., soľ., korenie., asi 2 KL maizeny Plnka: 300 g mrazeného špenátu., strúčik cesnaku., cibuľa., 20 g rastlinného tuku., 150 g rajčiakov., 75 g ovčieho syra., 2 PL strúhaného parmezánu., soľ., korenie POSTUP PRÍPRAVY myté a osušené mäso rozkrojíme tak, aby vznikol veľký plátok. Ten osolíme, okoreníme, posypeme majoránom a potrieme horčicou. Do roztopeného špenátu pridáme na rastlinnom tuku orestovanú nakrájanú cibuľu a cesnak, ošúpané a nakrájané rajčiaky a ovčí syr. Zmes ochutíme, pridáme parmezán, zmiešame a natrieme na mäso, ktoré potom zrolujeme, zviažeme kuchynskou niťou a zo všetkých strán opečieme na oleji spolu s na jemno nakrájanou cibuľou. Roládu zalejeme zeleninovým vývarom a bielym vínom a asi 1 ½ hodiny dusíme pod pokrievkou. Potom mäso vyberieme a do šťavy pridáme smotanu s maizenou a korenie. Roládu môžeme po vychladnutí dôkladne zabalenú uchovať až 2 mesiace v mrazničke. Potom ju voľne rozmrazíme a napokon prehrejeme v horúcej rúre. Omáčku pripravujeme vždy čerstvú. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | františek r. (trisestri) ID 30284 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.4.2008, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsovo-ananásové ihlyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho alebo bravčového mäsa, 1 konzerva ananásu, 1 strúčik cesnaku, 50 ml sójovej omáčky, nastrúhaný čerstvý zázvor, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie kocky, prelejeme marinádou z cesnaku, oleja, nastrúhaného zázvoru, sójovej omáčky a soli a necháme odstáť v chlade asi 1 hod. Jednotlivé kocky mäsa napichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu a vyprážame na oleji, kým sa mäso neprepečie. Servírujeme s plátkom ananásu a zajedáme čerstvým chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 671-680) | << predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |