. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 672 (zobrazuje sa 671-672)<< predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68

RYŽA A CESTOVINY

Tuniakovo-cestovinová panvica (4 porcie)



POTREBNÉ PRÍSADY

SUROVINY
20 g cestovín z tvrdej pšenice, 1 šálka posekanej cibuľky, 1 šálka na kocky pokrájaného zeleru, 1 šálka na drobné kúsky pokrájaných šampiňónov, ½ šálky konzervovanej kukurice, 20 dg tuniaka nakladaného vo vlastnej šťave (nie oleji) scedeného, ½ šálky netučného mlieka, čerstvé bylinky nakrájané na drobno (bazalka, oregano, petržlenová vňaťka), 1 polievková lyžica nastrúhaného parmezánu, 2 stredne veľké paradajky, netukový sprej na vymastenie formy

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP
V mierne osolenej vode uvarte do polomäkka cestoviny. Panvicu vystriekajte sprejom na pečenie. Pridajte do nej zeler a cibuľku a chvíľku opečte. Pridajte pokrájané šampiňóny a kukuricu a pripravujte ďalších päť minút. Pridajte lososa pokrájaného na kúsky a cestoviny, premiešajte a zalejte mliekom, do ktorého ste zamiešali pokrájané bylinky. Zasypte parmezánom a zapekajte 14–20 minút. Pred podávaním ozdobte pokrájanými paradajkami.
1 porcia obsahuje: 324 kalórií, 22 g bielkovín, 50 g sacharidov, 4 g tuku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika F. (Monika12) ID 2563 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny ala Adriena



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5kg cestovýn/vrtule/, 300g brokolice, 300g šampiónov, 200g nivy, 200g tvrdého syra/ eidam/, 1 kyslá smotana,rôzna zelenina, cibiľa, cesnak, čierne korenie, vegeta, soľ, gyros korenie a provensálske korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

SMOTANOVÁ OMÁČKA : smotana, č. kor.,vegeta-vymiešame a zriedime vodou,aby to nebolo veľmi husté POSTUP PRI UKLADANÍ DO PEKÁČA :osolené uvarené cestoviny,cibuľa, zelenina ,brokolica, osoliť, gyros a nalieť 1/2 omáčky ,šampióny-osoliť,ochtiť a niva, Druhá vrstva : cesoviny,cibiľa, zelenina,brokolica,gyros,soľ,zaliať druhou 1/2 omáčky,šampióny,vegeta,soľ,gyros,korenie,eidam, prov.korenie.Zakryjeme alobalom a pečieme pri 180st. cca 30-40min. /zeleninu a brokolicu uvaríme/DOBRÚ CHUŤ!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 672 (zobrazuje sa 671-672)<< predošlé 1,.,63, 64, 65, 66, 67, 68
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu