končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 110 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Gaštanové klbkáPOTREBNÉ PRÍSADY * 250g hladkej múky * 100g práškového cukru * 40g vanilkového cukru * 1 vanilkový puding * 100g mrazenej gaštanovej hmoty * 1 vajce * 200g masla * perličky na zdobenie POSTUP PRÍPRAVY * zo surovín spracujeme lepkavé cesto, ktoré dáme aspoň na 2 hodinky do chladničky * vychladnuté cesto potom pretláčame cez lis na cesnak rovno na plech * ozdobíme perličkami a pečieme v rúre predhriatej na 180º C asi 8,5 minúty ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 17.12.2013, 9:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanovo - čokoládové kalíškyPOTREBNÉ PRÍSADY na 6 kaliskov s objemom 125ml: 175 g kvalitnej tmavej cokolady * 125 ml smotany na slahanie * 125 ml plnotucneho mlieka * 1 vajce * 250 g sladeneho gastanoveho pyre * POSTUP PRÍPRAVY Tento receptik je podľa Nigelly,čo je zárukou toho ,že je hriešne dobrý,a všetci čokoholici si prídu zaručene na svoje:)a ešte k tomu tak ľahko a jednoducho!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (78) posledné: 10.12.2010, 0:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanovo - orechové guľky v marcipánePOTREBNÉ PRÍSADY NA GUĽKY - 100g masla, 2 ks gaštanové pyré, 200-210g mletých orechov, 4 PL nutely, 100g pomletých piškót alebo keksov, NEPRAVÝ MARCIPÁN - 300g preosiateho práškového cukru, 300g sušeného mlieka (Laktino - zelená krabica), 90g masla, 2-3 PL medu, 2-3 bielka, trošku mandľovej príchute alebo Amaretta, ČOKOLÁDOVÁ POLEVA - 200g várovej čokolády, kokosový tuk alebo cera POSTUP PRÍPRAVY Už dávno som chcela vyskúšať výrobu nepravého marcipánu, ale nemala som na to príležitosť a torty som ozdobila radšej čokoládou. Ale obaliť ním guľky ma veľmi lákolo a tak som sa do neho včera pustila a podaril sa na prvý šup (takže aj na tortu raz dôjde). A keďže som nechcela robiť tie isté gaštanové guľky, vymyslela som si túto, mimochodom veľmi chutnú variáciu. Opäť trošku viac práce, ale výsledok fakt stojí za to. Postup v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 66 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (165) posledné: 5.5.2012, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové tiramisuPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kocka gaštanového pyré, 2 PL cukru, 1 grécky jogurt s medom / dostať v TESCU /, 2 bal. SMETA fixu, šľahačka na šľahanie, van.cukor, kakaové i obyčajné piškoty, uvarená káva - cca 2dl, 2 PL rumu, 2 PL cukru , na posyp kakao POSTUP PRÍPRAVY Do ľubovoľnej formy ukladáme piškoty namočené v káve s rumom a cukrom, v mise si rozmiešame šľahačom gaštanové pyré s gréckym jogurtom, cukrom a Smetou, hmotu navrstvíme na piškoty, opäť ukladáme vrstvu piškotov kakaových namočených v káve, povrch potrieme vyšľahanou šľahačkou s vanilkovým cukrom a Smetou, posypeme čistým kakaovým práškom cez sítko a dáme vychladiť. Tento receptík som si zaimprovizovala z viacerých, ktoré som našla na nete a myslím, že sa podaril- chuť je fajnovučko jemná, tak si odskúšajte aj vy, prajem dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marie K. (marie333) ID 16804 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.11.2010, 17:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanové guľky v kokosovom kabátePOTREBNÉ PRÍSADY GUĽKY - 2ks gaštanové pyré (1 ks - 250g), 150g pomletých piškótov, 2 balenia vanilkového cukru, 125g masla, KOKOSOVÝ KABÁTIK - 200g kokosovej múčky, 160g práškového cukru, 200g sušeného mlieka (Laktino v zelenej krabici), 130g masla, 3 bielka, môže byť aj trošku umu alebo amareta či mandľovej príchute, ČOKOLÁDOVÁ POLEVA - cca 100g čokolády na varenie, cera podľa potreby alebo kokosový tuk, na OZDOBU - biela čokoláda, perličky, kokosové plátky, mandle - čo nájdeme POSTUP PRÍPRAVY Pôvodne som išla robiť úplne iné guľky, ale keďže sa mi nepodarila náplň, musela som zaimprovizovať a vznikol tento recept, možno ešte lepší ako pôvodný. Môj syn má zajtra meniny, tak som ho chcela prekvapiť niečím novým a neobvyklým. Je s nimi síce trošku viac práce, ale výsledok stojí za to. Viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (120) posledné: 19.12.2011, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové mesiačiky - jednoduchý a rýchly dezertPOTREBNÉ PRÍSADY upečený biskvit, gaštanové pyré, 100 g masla, 1 PL cukru, 2 PL rumu (alebo 1 PL ovocného sirupu - podľa Aliky najlepší je malinový:)), čokoláda na varenie, 2 PL masla, 2 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY ...koláčik je naozaj rýchlovečka a vyzerá celkom pekne (aj tie moje by vyzerali krajšie, keby som mala plechovú vykrajovačku, s touto umelou to moc dobre nešlo). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (42) posledné: 2.12.2017, 6:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Krémová polievka z pečených gaštanovPOTREBNÉ PRÍSADY 50 g masla * 1 salotka al.mala cibula * 50 g zeleru * kusok cerstveho zazvoru * 200 g pecenych gastanov * 1 L kuracieho vyvaru * 50 ml vyslahanej slahacky * 1 jablcko POSTUP PRÍPRAVY Ak by mala nejaká polievka stelesňovať jeseň,tak by som ten "titul" udelila práve téjto polievočke:)pre nás bola dokonale jesenná!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 24.10.2010, 18:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY KAKAOVÁ PIŠKÓTA - 6 vajec, 5 PL polohrubej múky, 2 PL kakaa, 6 PL kryštálového cukru, 2 KL PDP, 1 PL oleja, GAŠTANOVÁ PLNKA - 2 balenia gaštanového pyré, 150g detských piškót, 2 ks vanilkový cukor, 125g masla, POLEVA - biela alebo hnedá čokoláda, Cera podľa potreby, ľubovoľný lekvár POSTUP PRÍPRAVY Orezky sa pomaly, ale isto míňajú a nové v dohľadnej dobe ani nebudú, tak som rozmýšľala, ako urobiť gaštanovú plnku bez orezkov a napadlo ma použiť recept na gaštanové guľky, ktorý je tu na MMB. Akurát som tam nedala cukor, ktorý tam bol písaný, lebo sa mi to zdalo sladké až-až. Teraz som dávala bielu polevu, pretože som mala tmavé ozdoby, ale budem robievať v klasickej tmavej čokoláde a ozdoby si urobím biele. Postup viď nižšie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (76) posledné: 28.10.2012, 22:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 5 vajec, 180 g práškového cukru, 1 van. cukor, 250 g polohr. múky, 100 ml oleja, 100 ml vody, 1 prášok do pečiva, 2 lyžice kakaa Plnka: 0,5 l mlieka alebo sójovej náhrady mlieka, 1 zlatý klas, 1 vanilkový pudingový prášok, 2 lyžice kryš. cukru , 1 van. cukor, 250 g hery, 2 lyžice práš. cukru i viac treba ochutnať ako je sladké pyré, 250 g gaštanového pyré, 1 lyžička rumu POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka oddeliť od bielkov. Z bielok vyšľahať tuhý sneh, žĺtka vymiešať mixérom s cukrom, postupne pridať olej, vodu a varechou vmiešať múku s kakaom a pdp. Piecť asi 15-20 min pri 175 °C. Cesto je na menší plech nie na klasický. Ak dáte na klasický rezy nerobte len natrite plnku na korpus a posypte strúhanou čokoládou. Zvariť mlieko a ZK, puding. prášok, cukor a van cukor na hustý puding. Heru vymiešať s cukrom a pomaly vmiešať šľahačom vychladnutý puding, rum a gaštanové pyré. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika D. (monikaskorica) ID 116840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 16.4.2017, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta "MOBIL" s broskyňami s krémom z ľadových gašťanov - poťah z falošného marcipánu /pre môjho drahého k narodeninám/POTREBNÉ PRÍSADY Šachovnicový korpus: 4 vajíčka, 200 g práškový cukor, 250 g hladká múka, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 1 PDP a 4 ČL /kopcovité/ .. Krém z ľadových gašťanov :na 1 250 ml/ šľahačku 33ˇ% som dala 1 čokoládu ľadové gaštany a 1 smetafix-.2 až 3 násobná dávka..kto má rád hrubšiu vrstvu krému, tak odporúčam 3násobnú dávku...falošný marcipán: 7 PL sušené mlieko, 9 PL práškový cukor , 1 PL kukuričný sirup /ja som dala med/, 1 PL mandľová aróma, trocha vody....to bol pôvodný recetp - ja som pridala cez 300 či 450 g .práškového cukru...pekne to salo a potom sa už krásne formovalo amodelovalo....podsypávame prášk. cukrom či solamylom, treba mať stále pod fóliou POSTUP PRÍPRAVY Ako so slúbila,ďalší podrobný fotopostup pre maminy, ktoré by potrebovali spojiť príjemné s užitočným a nemusia hodiny hľadať všetky hmoty a postupy na nete...ako vravím najlepšie všetko "pod jednou strechou" .....verím, že opäť nejaké mamaičky poteším alebo inšpirujem :o)). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 14.3.2012, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 110 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |