končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené karéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík som vymýšľala sama ale inšpirovala som sa plnenou kačicou, ale my nemusíme moc masné mäsko, preto som použila karé,,, Dá sa robiť s husou, kačkou, kurčaťom, karé, krkovica no čo vás napadne :) Potrebujeme : mäso, väčší kúsok v celku bez kosti, 2 -3 rožky, cca pol kila mletého mäsa, vajíčko, koreniny,mletá sladká paprika, ja som dala aj nivu ale fantázii sa medze nekladú, olej kto má rád môže aj cibuľku... POSTUP PRÍPRAVY Mäso si narežeme, aby sa nám vytvoril akoby jeden velký plát, osolíme okoreníme a natenko naklepeme, potom z bokov zošijeme, a plníme plnkou z rožkov, mletého mäsa, vajíčka, nivy + koreniny Aj vrch následne zošijeme, vytvorili sme takú plnenú " kapsu " Tú dáme do pekáča a povrch potrieme, červenou paprikkou s trochou oleja... Dáme piecť prikryté alebo pod alobalom na cca 1,5 hodiny na 200 C / ja mam elektricku ruru/ potom odkryjeme a necháme ešte dopiecť tak 10 -15 minút aby sa nám hore vytvorila taká kôrčička, počas dopekania sem tam oblejeme alebo potrieme výpekom trocha necháme vychladnúť, odstránime nite a narežeme na úhľadné plátky To karé bolo síce suché ale zasa plnka to vyvažovala Zo zvyšku plnky som urobila malé akoby faširky, a dala som ich upiecť naukladané okolo mäska, boli fantastické Podávame so zemiačkami, hranolkami, aj kapusta by sa hodila...jednoducho fantázii sa medze nekladú Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2011, 23:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marináda na mäskoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia 2 rovné lyžičky soli 3/4 lyžičky mletého čierneho korenia 3/4 lyžičky papriky 3/4 lyžičky papriky štipľavej 3/4 lyžičky vegety 3/4 lyžičky kari 1 malú lyžičku horčice 1 malú lyžičku dreveného kmínu 1 malú lyžičku worcester omáčky 1 malú lyžičku kečupu 1 malú lyžičku sojovej omáčky 2 polievkové lyžice oleja 1 polievkovú lyžicu solamilu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ObedíkPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) vladimira S. (topanka) ID 44724 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2009, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
receptyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dnes mi prislo toto mailom. ak to nemate, tak vyskusajte http://ekucharka.net/recepty-a-videorecepty POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarína C. (katkazm) ID 116402 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 24.3.2010, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Revúcke guľkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pol kila zemiakov, dve párkové klobásy alebo také isté množstvo mletého mäsa alebo moravského mäsa, soľ, čierne korenie, bobkový list, 2 strúčiky cesnaku, hladká múka, majoránka, ocot, mlieko alebo smotana, cibuľa, vajce POSTUP PRÍPRAVY zemiaky zotrieme na tenšom strúhadle a vymačkáme z nich šťavu, pridáme ku nim pomleté párky alebo mäso, osolíme, pridáme vajce, majorán a pretlačený cesnak, a prisypujeme múku dovtedy kým to nie je veľmi riedke, potom tvarujeme guľky ktoré ešte obalíme v múke, dáme variť vodu ktorú zahustíme trochou múky lebo guľky sa lepia a takto sa nebudú, keď vyplávajú na povrch ešte takých 10-15min necháme povariť na miernom ohni, vyberieme guľky a odlejeme si asi 1l vody v ktorej sa varili do iného hrnca, ešte zahustíme múkou a pridáme smotanu alebo mlieko pridáme ocot a bobkový list, a soľ alebo vegetu,je to vlastne taká smotanovo kyslá omáčka na poliatie tých guľiek, na vrch môžete ešte posypať opraženou cibuľkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 2.1.2017, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s prekvapenímPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso zo stehna,horčica, vajcia, strúhanka, soľ,zemiaky,4 uvarené vajíčka, kukurica, šunka (nemusí byť),šľahačková smotana POSTUP PRÍPRAVY bravč. masä si nakrájame na menšie rezne, naklepeme, osolíme, potrieme horčicou jednu stranu rezna, obalíme v strúhanke, potom vo vajíčku a vysmažíme z oboch strán. Vysmažené rezne dáme do misky.Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kolieska. Do vymasteného pekáča (zapekacej misy) dáme nakrájané zemiaky, osolíme okoreníme ml.č. korení, ml.č.paprikou, na ne naukladáme vysmažené mäso, jeden rad zemiakov, znovu osolíme. Do misky si pretlačíme uvarené vajíčka, kukuricu, nakrájanú šunku, zamiešame. Navrstvíme na zemiaky a dáme poslednú vrstvu zemiakou, osolíme, okoreníme a zalejeme smotanou. prikryté pečieme, kým zemiaky nebudú mäkké, odokryjeme a pečieme ešte 5 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia M. (lusy01) ID 68695 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dezert pre pánovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčový bôčik , soľ , cesnak , mletá paprika POSTUP PRÍPRAVY Pretlačený cesnak + soľ + paprika - zmiešame . Uvarený , ešte horúci bôčik natrieme cesnakovou hmotou . Je to naozaj skvelý dezert . Veľmi chutí . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 10.1.2012, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
udene koleno + kapusta na zobkyPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY u nas sa to takto vola..lebo tu zobnes, tam zobnes a hned prazdny tanier :))..udene koleno striedam s s neudenym..podla toho ake kupim..dnes som robila udene...do hrnca dam kyslu kapustu / aj stavu/, pridam koleno, bobkovy list, nove korenie, cierne korenie cele, rascu, cibulu na polku alebo stvrtky pokrajsanu a cesnaky, zalejem vodou a varim, kym sa mäsko neoddeluje od kosti..podla potreby este dochutim..hotove koleno dam na tanier, k tomu kapusticku, chlebik, kazdemu lyzicu do ruky a zobkame :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.6.2012, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pomaly dusené bravčove mäso v mlieku s citrónom a bylinkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg bravčovej krkovičky alebo stehna,1 lyžica múky,1 lyžica oleja,1l mlieka,6 strúčikov cesnaku,1 vetvička rozmarínu,2 vetvičky šalvie, niekoľko kúskov citrónovej kôry, soľ,čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1.Trúbu zahrejeme na 160C.Mäso zviažeme do valčeka kuchynským motúzikom(krkovičku neviažem).Múku nasypeme na tanierik, pridajte soľ + čierne korenie mleté, pomiešajte lyžičkou.Celý kus mäsa obaľte v múke. 2. V hrnci, v ktorom budete mäso piecť, rozohrejte maslo s olejom. Mäso na tuku osmaže zo všetkých strán dohneda, z každej strany 2 minúty. 3.Teraz do hrnca nalejte mlieko a pridajte tam strúčiky cesnaku, bylinky a citrónovú kôru.Priveďte k varu (mlieko sa vplyvom citrónove kôry zrazí) 4. Hrniec zatvorte pokrievkou a vlozte do trúby.Pečte v trúbe 3 a 1/2 hodiny.Mäso v priebehu pečenia prelievajte mliekom a poslednú hodinu pečieme bez pokrievky. 5. Hotové mäso vyberte z hrnca, nakrájajte ostrým npžom na plátky a podávajte s varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Silvia N. (sivipupu) ID 141350 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |