končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |
OVOCIE |
ovocné mussliPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balíčky ovsených vločiek, 1 balíček kokosu, 1/2 balíčku lanových semiačok, pohár medu (asi ako od tatarskej), normálne maslo, sušené alebo kandizované ovocie podla vlastného výberu (hrozienka, ananás, papaya, brusnice, banán, atď.) orechy alebo rôzne iné oriešky POSTUP PRÍPRAVY na plech dáme kúsky masla, stačí len tak kade tade dať plátky pokrájané. na to nasypeme vločky, na ne dáme kokos a na koniec lanové semiačka. NEMIEŠAME! a zalejeme celým pohárom medu. dáme do trúby zapiecť asi na 20 - 30 min. na 180°C. ked vyberieme necháme trošku vychladnúť a teraz môžeme primiešať rôzne ovocie alebo oriešky. z tohoto množstva mi vystačilo na 3l pohár. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Naďa H. (brblosko) ID 157312 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.12.2010, 19:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Detská výživa - mrkvovo - broskyňováPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkvy, 1 kg broskýň, POSTUP PRÍPRAVY Zhruba 1 kg mrkvy ošúpeme, očistíme a nakrájame na kolieska. Dáme do hrnca a zalejeme 1 l dojčenskej vody. Privedieme do varu a na miernom ohni povaríme domäkka. Zatiaľ ošúpeme a vykôstkujeme 1 kg broskýň, nakrájame na kocky a pridáme k mrkve. Rozvarenú zmes rozmixujeme, naplníme do pohárov a 15 minút sterilizujeme pri 85 °C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alžbeta D. (darma72) ID 148846 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Detská výživa - jabĺkovo - mrkvováPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkvy, 3 kg jabĺk, 1 kg kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 1/2 ČL kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Najprv ošúpeme 1 kg mrkvy a 3 kg jabĺk a nakrájame ich na malé kúsky. Do hrnca dáme mrkvu a jablká, zasypeme 1 kg kryštálového cukru. Pridáme 1 balíček vanilínového cukru a 1/2 ČL kyseliny citrónovej. Podlejeme vodou a rozvaríme domäkka. Všetko dôkladne rozmixujeme, naplníme do pohárikov a dobre uzavrieme. Sterilizujeme 5 až 10 minút pri 90 °C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alžbeta D. (darma72) ID 148846 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
HRUŠKOVÝ MEDPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hrušiek, 0,5 kg želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), 1 citrón, konzerva ananásu POSTUP PRÍPRAVY Ananás z konzervy aj so šťavou rozmixujeme, pridáme kilo očistených a na malé kocky nakrájaných hrušiek, pol kila želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), citrónovú šťavu a varíme až kým sa hrušky nerozvaria a voda neodparí. Ja som to ešte po uvarení rozmixoval ponorným mixérom. Ešte horúce plníme do pohárov. Z tejto dávky vyšli dva 7 decové poháre a 3 lyžice na okoštovanie. Med je sladký, voňavý a kalorický. Tip: ak s hruškovým medom zmiešame slivkový lekvár, rozvarené a pomleté sušené hrušky, jablká a slivky, škoricu, vanilku, badián, rum a citrón, máme originál plnku na pravé Valašské frgále. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.9.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Domáce kokosové mliekoPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g sáčik strúhaného sušeného kokosu 2 litre vody POSTUP PRÍPRAVY Vodu dáme variť, no nie však vrieť a vypneme. Potom pridáme kokos, pomiešame a necháme spariť tak do hodinky pod pokrievkou. Po tomto čase to treba dať do mixéra, pomlieť a následne precediť cez plátenko. Treba to riadne vyžmýkať. \r\nMlieko sa dá aj niekoľko dní skladovať v chladničke. Nám chutí s vanilkovým cukrom, ale aj ako koktajl s banánom. \r\n\r\nZvyšný kokos použijem na rôzne cukrovinky, ako kokosové ježe, alebo zmiešam s tvarohom a robím tvarohovo-kokosový mrežovník.,......\r\nAlebo sa pridajú 4 banány, trošku z toho mlieka a rozmixuje sa to a je to celkom dobrý puding. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.2.2016, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
*Kokosove jablcka*POTREBNÉ PRÍSADY jablko/jablka * kusok masla * struhany kokos * mleta skorica * voda * javorovy sirup (nemusi byt) POSTUP PRÍPRAVY "Jedno jablko denne" alebo "An apple a day keeps the doctor away" sa ja snazim dodrziavat aj takto: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.5.2009, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Hroznová zmrzkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bieleho hrozna bez kôstiek ,3 polievkové lyžice medu,1 bielok POSTUP PRÍPRAVY Hrozno bez kôstiek rozmixujeme a prepasírujeme ,všľaháme med a mrazíme 3 hodiny ,potom zmixujeme a prišľaháme sneh z bielka a zmrazíme do tuha. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Daniela Š. (Elke) ID 19833 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Jablkovo-hrušková kašaPOTREBNÉ PRÍSADY Umyte a olúpte ovocie. Všetko spolu rozmixujte do peny. POSTUP PRÍPRAVY Vodu priveďte do varu a za stáleho miešania k nej primiešajte ryžovú kašu. Jablko a hrušku olúpte, nastrúhajte a primiešajte k hotovej ryžovej kaši. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika S. (Wicky) ID 5207 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.8.2011, 19:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Višne v čokoládePOTREBNÉ PRÍSADY 3kg višní alebo čerešní,1,20kg kryštál.cukru,200g kakaa, 2dcl rumu,2 vanilky POSTUP PRÍPRAVY Višne alebo čerešne odkôstkujeme,pridáme ostatné prísady,premiešame a necháme odležať 24 hod. Občas zamiešame.Potom dáme do menších zaváracích pohárov a sterilizujeme pri 80°C 20minút.Používame na ovocné poháre, pudingy, s piškotami a osladenou kyslou smotanou.Miesto višní alebo čerešní môžeme dať aj slivky ale cukru dáme len 1kg. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.6.2008, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
JablkáPOTREBNÉ PRÍSADY Jabĺčka POSTUP PRÍPRAVY Jeho výsosť: Jablko a Zdravie Jablká nás udržujú zdravých Pravdepodobne ste už počuli, že jedno jablko denne viditeľne zvyšuje našu celkovú pohodu. Je to ovocie, ktoré nás udržiava mladých a je to symbol obnovy a večnej sviežosti. Alexander Veľký vraj počas hľadania živej vody v Indii objavil jablká, vďaka ktorým sa duchovní dožili až do 400 rokov. Aj v škandinávskej mytológii majú jablká rovnaký význam – bohovia jedia jablká a sú mladí až do konca súčasného kozmického cyklu. Keď šťavnatý kúsok zásobuje telo energiou Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) iveta u. (qixi3) ID 6881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 17.2.2008, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 106 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |