končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 561-570) | << predošlé 1,.,52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka na dva spôsobyPOTREBNÉ PRÍSADY *1*.panenku, horčicu, kari korenie, soľ, čierne mleté korenie, olej *2*.panenku, 5 ks cibule, 3 čL kari korenia, 7 vajec, soľ, 3 PL škrobu, olej POSTUP PRÍPRAVY nižšie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.8.2011, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RažničiPOTREBNÉ PRÍSADY 800 g bravčové stehno * korenie barbecue * olivový olej * 2 cibule * 3 zelené papriky * 3 žlté papriky * svetlé pivo * kečup POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.3.2009, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marinovane stehno, cibulkove zemiaky a opečena zeleninkaPOTREBNÉ PRÍSADY maso bravčove stehno-počet kusov podla osob, zemiaky taktiež, pažitka, maslo, sol,poper, rozmarin. paprika žlta a červena a cherry paradajky, cibula. Marinada na maso: 2pl kečupu, 1pl horčice, 2 vajcia, sol,poper, vegeta, olej, citronova štava, rozmarin, troška kari karenia, mlety cesnak,troška pikantneho kečupu, smotana na varenie,gustin,alebo muku hladku, kusok syra POSTUP PRÍPRAVY Najprv si dame maso do marinady,aspon 3hodiny pred varenim. Marinadu pripravime tak,že všetko zmiešame poobraciame maso v tom a dame do dozy do chlad,na maso vylejeme marinadu ak nam ostala...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moravský bravčový rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY 400g bravčového stehna, 50g slaniny, 80g šunky (salámy), 2 vajcia, soľ, 1,5 dcl oleja, Cestíčko: 1 vajce, troška mlieka, 50g hl. múky POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme a cez vlákna pokrájame na rezne. Osolíme a slabo rozklepeme do šírky. Slaninu pokrájame na kocky, rozpustíme, pridáme na drobné kocky pokrájanú šunku, opražíme, zalejeme rozšľahaným vajcom a miešame do stuhnutia. Touto plnkou potrieme pripravené rezne, preložíme cez seba a okraje zopneme špáradlami. Z vajca, mlieka, múky a soli si pripravíme cestíčko, do ktorého namáčame pripravené rezne. Vyprážame v rozpálenom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová roláda s hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 800g bravčového stehna, soľ, mleté čierne korenie, horčica, 80g prerastenej údenej slaniny nakrájanej na plátky, 100g šunky na plátky, olej, 3 vajcia, 100g mrazeného hrášku, grilovacie korenie, 2dcl zeleninového vývaru POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme, niekoľkokrát narežeme a vyklepeme na plát. Posolíme, okoreníme, potrieme horčicou, obložíme tenkými plátkami slaniny a šunky. Vajcia rozšľaháme so soľou, na rozohriatom oleji urobíme riedku praženicu, vmiešame hrášok a natrieme na pripravené mäso. Zvinieme do rolády, previažeme niťou a na rozohriatom oleji opražíme zo všetkých strán. Podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a 50 minút pečieme vo vyhriatej rúre. V troche oleja rozmiešame grilovacie korenie, roládu odokryjeme, potrieme korením a upečieme do ružova. Necháme vychladnúť, nakrájame na plátky a podávame s čerstvou zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Koložvárska kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY 300g bravčového pliecka, 50g tuku, 50g cibule, 100g údeného bôčika, 100g klobásy, 400g kyslej kapusty, 130g ryže, 2dcl kyslej smotany, kapustné listy, paprika, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno pokrájanú cibuľu upražíme na rozpálenom tuku do ružova, pridáme umyté a na kocky pokrájané mäso, mletú papriku, posolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Kyslú kapustu v malom množstve vody uvaríme, osobitne udusíme ryžu, údený bôčik uvaríme a kapustné listy sparíme. Rajnicu vyložíme kapustnými listami, pridáme kyslú kapustu, dávku ryže, uduseného mäsa, pokrájaného bôčika a pokrájanú klobásu. Takto vrstvíme potraviny na seba, kým ich nespotrebujeme, pričom vrchnú vrstvu má tvoriť kapusta. Zalejeme smotanou, vidličkou popicháme, aby smotana stiekla až na dno, prikryjeme sparenými listami a vložíme do rúry dusiť asi na pol hodinu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dusená párková klobása s cibuľou - tip na raňajky alebo večeruPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibule * párkové klobásy * mletá červená paprika * voda POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.12.2009, 9:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pečeň na cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 40 g oleja, 1 cibuľa, 300 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, lyžica hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji alebo masle opražíme pokrájanú cibuľu do zlata, pridáme na kocky pokrájanú okorenenú pečeň a pomaly dusíme vo vlastnej šťave. Hotovú pečeň preložíme na misku, šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou, osolíme a ešte povaríme. Šťavu nalejeme na pečeň a podusíme. Podávame so zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tomas M. (Romerko) ID 71414 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne na cesnakuPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového stehna hladká múka mletá červená paprika,mleté čierne korenie,soľ olej,cesnak POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme,narežeme na rezne,naklepeme a kraje narežeme. Obalíme v múke do ktorej sme dali mletú papriku,korenie,soľ. Rezne opražime z oboch strán,dáme do väčšieho hrnca,zalejeme horúcou vodou ale nie veľa.Dusíme do mäkka a pred koncom dusenie pridáme pretlečení cesnak ešte krátko podusíme. Ako prílohu môžme dať ryžu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Martina M. (Martinka300) ID 65022 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.11.2008, 23:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Koložvarská kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kyslá kapusta mäsový perkelt (1 kg) údenina /klobása 30 dkg ryže 2 ks pochúťková smotana mlieko 2 ks cibule 4 strúčiky cesnaku kari vegeta soľ 1 KL červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Všetko varíme osobitne (ryžu, mäso, kapustu nemusime) a potom ukladáme po vrstvách na pekáč. Perkelt → nakrájame 2 ks cibule a pečieme do zlatista. Následne vložíme prelisovaný cesnak. Pridáme mäso. Popražíme. Osolíme, ovegetíme. Pridáme červenú papriku a štipku kari. Dusíme domäkka ale tak, aby bolo dosť šťavy. Umyjeme ryžu. Dusíme ju na zlatisto opraženej cibuli. Pridáme soľ. Varíme ju domäkka. Kapusta sa premýva podľa potreby (1x) Vytrieme pekáč olejom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka J. (ladybirdka) ID 6432 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 561-570) | << predošlé 1,.,52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62,.,80 ďalšie >> |