Denis Č. (adec01) ID 164460 ADEC Slovakia s.r.o. |
Oblasť: Sereď |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.9.2010 |
Naposledy: 4.4.2011 18:42 |
|
|
|
Celkom: 41 (zobrazuje sa 41-41) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 |
POTREBNÉ PRÍSADY
250g bezvaječných rezancov, 3 cibule, 4 strúčky cesnaku, ½ oranžovej papriky, 1 biela paprika, 2 ks menších chilli papričiek, 2 cm zázvoru, 1 lyžicu sójovej omáčky, 400g kuracieho mäsa, 1 lyžicu solamylu, soľ, olej, 1 lyžicu pasty Sambal Badjak, alebo Sambal Badjak Extra Heet
POSTUP PRÍPRAVY
Rezance vložíme do vriacej vody a 2-3 minúty povaríme, pridáme štipku soli. Rezance zlejeme a prepláchneme studenou vodou, aby sa nám nelepili, a necháme ich odkvapkať. Medzi tým si nakrájame cibuľu na väčšie plátky približne 2x2 cm, papriku, zázvor na tenké plátky, cesnak a chilli papričky. Kuracie mäso nakrájame na kocky a obalíme v solamyle. Do panvice nalejeme trochu oleja a mäso prudko osmažíme po dobu 1 minúty. Mäso z panvice vyberieme a vsypeme nakrájanú zeleninu, ktorú osmažíme a akonáhle cibuľa zosklovatie, vyberieme ju z panvice. Nakoniec do tej istej panvice vložíme odkvapkané rezance a smažíme po dobu 2 minút na prudkom ohni. Do osmažených rezancov pridáme sójovú omáčku, Sambal Badjak a ešte krátko smažíme. Nakoniec vmiešame zeleninu a mäso. Po ďalších 2 minútach odstavíme z ohňa a môžeme podávať.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 5.9.2010, 16:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 41 (zobrazuje sa 41-41) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 |