končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Slaná tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva C. (chromka) ID 188869 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.6.2011, 15:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tuniakové fašírky ala Tuna pattiesPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY § 4 plechovky tuniaka § 100 g strúhanky § 60 ml majonézy § 4 veľké vajcia § 1 lyžička sušeného cesnaku § 1 lyžička sušenej cibule § 1 lyžica čerstvej nastrúhanej cibule § soľ § olej na smaženie POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešame dohromady,zo zmesi tvarujeme guľky, z ktorej urobíme placku-fašírku, dáme na panvicu a vysmážame na oleji z každej strany približne 3-4 minúty (kým nie je hotová).Ak možem poradiť, tak na tieto fašírky je vhodnejší drvený tuniak, lebo je šťavnatejsí, fašírky sú potom neni moc suché.Môžeme použiť aj kúsky tuniaka, ale v tom prípade nechame viac šťavy v konzerve.Inak z drveného tuniaka sa snažím olej vyliať čo najviac, ale trošku nechám, pre tú šťavnatosť. Dobrou prílohou je zemiakové pyré. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva G. (Evina G.) ID 94446 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.7.2011, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekaná zeleninkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Sáčik mrazenej zeleniny - mala som Frodo, taký mix hrášok, mrkva, kukurica, zelená fazuľka, karfiol, 4 vajíčka, 1/2 šialky polohr. múky, 1/2 šialky jemných ovsených vločiek s klíčkami, cibuľa, cesnak, 1/2 dc oleja, trošku PDP, soľ, solčanka, petržl. vňať, majoránka... jemná saláma, syr POSTUP PRÍPRAVY Receptík pre inšpiráciu, ktorý vznikol nečakane, keďže mi deti nechceli jesť udusenú zeleninku len ako prílohu, tak som rýchlo k nej pridala, čo mi napadlo a potom sa to zjedlo rýchlosťou blesku ,-) Robievam takto i cuketu v lete nakrájanú na drobunko... 1. uvaríme si zeleninku, asi tak 7-10minút 2. vymiešame vajíčka, múku, prášok, vločky a ostatné ingrediencie a pridáme vychladnutú zeleninku... mala som liptovskú salámu, tak som dala aj tú a ešte aj trochu syru goudy 3. dáme na papierom vyloženú menšiu zapekaciu misku a zapekáme do zlatova, asi tak 15-20minút Je to výborné či už ako hlavné jedlo s ryžou alebo len ako príloha k zeleninke :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Monika Š. (moniqueR) ID 105322 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 27.7.2011, 9:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Orechové klobásky FajnéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechové klobásky\\r\\n\\r\\nFajná mňamka - pre vegetariánov a iné bytosti :-))\\r\\nSuroviny\\r\\n\\r\\n * 200 g mleté vlašské orechy\\r\\n * 200 g údený syr alebo TOFU\\r\\n * 6 PL ovsené vločky\\r\\n * 4 PL detská krupica\\r\\n * 1 lyžica solčanka alebo vegeta\\r\\n * 3 ks žĺtka\\r\\n * tuhy sneh bielka\\r\\n * 10 strúčikov cesnak\\r\\n * 1 KL soľ\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n25-30 klobások\\r\\nporcií\\r\\n15\\r\\nminút\\r\\npríprava\\r\\n15-20\\r\\nminút\\r\\ntepelná úprava\\r\\n\\r\\n\\r\\nPostup receptu\\r\\n\\r\\nVšetky suroviny dobre premiešame a necháme stáť 1 hodinu v chladničke.\\r\\n\\r\\nFormujeme malé klobásky - ako čevapčiči. Vypražíme na oleji, ale nie dlho, lebo orechy rýchlo zhorknú.\\r\\n\\r\\nKeď ich opečieme, vyberieme na pekáč, podlejeme 1 dl vody, poukladať môžeme aj jedno na druhé, prikryté necháme v rúre spariť. Podávame k nim zemiakovú kašu, zemiakový alebo iný šalát. Studené môžeme pokrájať a urobiť obložené chlebíčky. Podľa chuti môžeme dochutiť pikantnejšie, chilli, alebo viac cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alena P. (saska) ID 3921 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.6.2011, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bryndzový koláčPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: rovnaké ako pri mojom cibuľovom koláčiku POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37501&user=75844 namiesto cibule vykysnuté cesto posypeme cca 30 dkg bryndze a opraženou slaninkou a dáme upiecť do vyhriatej rúry (cca 180 st.) doružova. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 18.4.2011, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Cestoviny a la MilanoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny/ nalepsie penne / cherry paradajky/ 250gramov, balkansky syr alebo feta- 200 gramov, olivovy olej, cerstvy spenat, madlove lupienky POSTUP PRÍPRAVY Uzasne lahke a rychlo pripravene lahodne cestovinky- v slanej vode s kvapkou oleja uvarime cestoviny/ al dante/, zatial si najlepsie vo woku alebo na vacsej panvici rozhorejeme trosku olivoveho oleja, do ktoreho vlozime na kusky nakrajany balkansky syr, ktory sa zacne krasne topit. Nedame vsetok len taku vacsiu polovicu. Po malej chvilke vlozime nakrajane cherry paradajky na polovicky a zmiesame. Primiesame ak mame mandlove lupienky, malinko posolime/ v zavislosti od druhu syra, nakolko niektore su velmi slane a netreba uz prisolovat. Ked je vsetko zmiesane vlozime k tomu cestoviny a vsetko este raz dobre zmiesame a pridame zvysny balkansky syr. Posypeme umytymy cerstvymi listami spenatu a parmezanom. Dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Michelle A. (salsavitamina) ID 187905 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Halušky s pochúťkovou smotanou (ako bryndzové)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesto na halušky (strúhané zemiaky, ja dávam hr. múku, soľ, voda) , cibuľka , slaninka - dobrá prerastaná a pochúťková smotana (ja mám doma hladošov - takže podľa množstva dávam aj 2-3 smotany) POSTUP PRÍPRAVY Dáme variť vodu, pripravíme si cesto na halušky. Kým zovrie, tak si na oleji speníme cibuľku (kto má akú rád - môže byť do sklovita, ale nemusí, je to super aj keď je taká chrumkavá) , pridáme nakrájanú slaninku a popražíme. Uvarené halušky bez oplachovania v studenej vode rovno nahádžete do hrnca ku slaninke , premiešate a prdáte pochúťkovú smotanu... a máte rýchly obed, alebo večeru... Dobrú chuť :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 11.1.2013, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Úžasná a pritom obyčajná zemiaková kašaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre 2 osoby: 8 stredne veľkých zemiakov,2 dcl mlieka,3 trojuholníky karičky,trošku masla,soľ podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si ošúpeme,nakrájame na menšie kúsky,uvaríme v osolenej vode (až kým sú úplne mäkkučké),vylejeme vodu,pridáme maslo (ale fakt len trošku,veľmi maslové nie sú dobré),karičky,rozmixujeme,pridáme prevarené mlieko(nedám nikdy celé 2dcl,vidím podľa hustoty,ale my ľúbime takú jemnejšiu),rozmixujeme,osolíme a premiešame...a naša najobľúbenejšia príloha je na svete...ja osobne vyjedám poctivo už zhrnca a potom musím dorábať :-P ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Dana C. (atreyu) ID 28109 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 1.7.2011, 9:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
KAPUSTNIKYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hlavkova kapusta, sol, cierne korenie, olej a + vsetko na kysnute cesto POSTUP PRÍPRAVY kapustu si nakrajame, dame do hrnca, pridame olej, sol, cierne korenie a dusime do mäkka. nechame vychladnut.urobime si kysnute cesto, vykrajujeme kusky/ ako ked robite buchty na pare/, do stredu dame kapustu, zatvorime a cesto vyvalkame na placku.pecieme na oleji.../po upeceni môzme polozit na obrusok..ak sa nam zdaju mastne/.hotove si ak chceme dosolime ale pocukrujeme. dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 22.7.2011, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bylinková knedľaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY na 1 ks knedle 6 rohlíkov /3 dňových/, 5 pokrájeme, pridáme 3 vajíčka, soľ podľa chuti, mlieko podľa potreby aby hmota nebola suchá skôr taká mokrá, majoránku, dosť orestovanej cibuľe, vegetu, petržlenovu vňať. Urobime vláčnu hmotu. Dáme variť vodu a keď bude vrieť, pridáme do hmoty nakrájaný rohlik kvôli štrutúre.. Mikroténový sášok potrieme trochou másla, hmotu vytvarujeme do tvary knedle, konce dobre zviažeme. Podotýkam že sú to malé knedličky. takže asi 2-3 ks a varíme cca 40-45 minút. V polovičke varenia obrátime a varíme druhý bok. Sú dobré k sviečkovej k jedlám kde treba knede. sú podľa mňa dobré Úsudok si urobte až ich skúsite. Nerada niečo vychvaľujem nech to posúdia iní. Tento recept mám od mojej dobrej priateľky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Slávka B. (bačka) ID 136375 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,16 ďalšie >> |