končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
nas dnesny obedPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cinska polievka na ostrokyslo, bravcove kare s syrovo-sampinonovov omackou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.3.2010, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
HRBATÉ MASOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička (ja som použila karé) nakrajaná na plátky asi tak 600 g,4ks žampiony, 1 cibula, 10 dkg šunky, 4 rožky - použila som grahamové, 2 dcl mlieka, 2 vajcia, soľ, mlete čierne korenie, cesnak, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme, nasolime a naukladáme do zapekacej misy nahusto vedľa seba, podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry na 200 stupnov asi na 20 minut. Medzitým si na oleji osmahneme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané žampiony a šunku a chvílu podusíme. Nakrájame si na kocky rožky, zalejeme ich mliekom, pridáme vajíčka a žampiónovú zmes, osolíme a pridáme podľa chuti korenie, cesnek a petržlenovú vňať. všetko dobre premiešame. vyberieme z rúry predpečené mäso a zmesou ho celé potrieme tak aby bolo zakryté. znovu dáme do rúry zakryté dopiecť už len na 180 stupnov na dalsich 40 minut. na konci už len na chvílku odokryjeme aby sa chytila kôrka:-) recept pochádza z www.toprecepty.cz. trosku som ho upravila. kto ma zaujem moze skusit original. dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.6.2010, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sote od senkarkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 cibula, 250g svieckova, 250g bravcova panenka, 3-4 struciky cesnaku, 250g sampionov, zavarane uhorky, kecup, horcica, pikantna omacka, kapia, 2PL sojova omacka, 1PL worchester POSTUP PRÍPRAVY Cibulu spenim na olivovom oleji, nakrajam maso na vacsie kocky, pridam k cibuli, PRUDKO osmazim. Pridam cesnak. Maso osolim, okorenim, dam sampiony(nakrajane na velke kusky, aby nezanikla ich chut), uhorky pokrajam, pridam k masu aj s kapiou. Podusim cca 10minut, ak je to moc suche, dam TROSKA vody. Potom dam kecup, horcicu, trosku pikantnej omacky, sojovu a worchester. Este par minut dusim, aby bolo masko makke. Strasne dobre sote a velmi rychle. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana Š. (JanaTrnava) ID 143450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2010, 19:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová panenka v cesnakovej marinádePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčovej panenky, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička sušeného mletého cesnaku, 5 lyžíc oleja, 1 lyžička červenej papriky, 1 lyžička soli, štipka mletého čierneho korenia. Príloha: zemiaky, maslo, petržlenová vňať, zeleninová obloha. POSTUP PRÍPRAVY Panenku si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Mäso jemne naklepeme a vložíme do misky s marinádou. Príprava marinády: do misky dáme olej, pretlačený a sušený cesnak, papriku, soľ a korenie a všetko spolu premiešame. Mäso je dobré nechať odležať v marináde aspoň 2 hodiny. Ak ale nie je čas, nič sa nestane :-) Keď je mäsko už pekne namarinované, rozpálime si na panvici olej a mäso sprudka opekáme po obocho stranách. Potom stíšime oheň a mäso necháme cca 20 minút dusiť. Podávame so zemiakmi a zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2014, 9:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rebierka podla Niggeli :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rebierka podla chuti, 0,5 šalky sojovej omacky, 0,5šalky čučoriedkoveho džemu(lekváru), 1 šálka sladko-pikantnej omáčky, 2 mandarinky, 1 limetku, POSTUP PRÍPRAVY Takže klasika, rebierka si umyjeme a dame ich bud do misky alebo do igelitky, ci sačku, v tom sa to robi rychlejsie, vsetko spolu zmiesame, mandarinky a limetku vytlacime a supku nechame tiez s rebierkami a odlozime na 2 hodiny do chladnicky.Potom uz len vsetko vyklopíme na plech a pecieme na 180 stupnoch kym masko nie je krasne hnedo-čierne ..cca 1,5 hodiny :)) Dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Timea S. (Timica) ID 100396 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.9.2011, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
moje francuzke zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky podla poctu konzumentov,2-3 vajicka, kysla smotana , klobasa ,sol ,korenie ,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY zemiaky uvarime v supke.osupeme,nasekame nadrobno.cast dame do vymasteneho pekaca a trochu posolime ,na to naukladame klobasu (najlepsia je domaca,lebo zemiaky kraaasne ochuti) na koliecka a na to druhu vrstvu zemiakov.posolime a okorenime.\r\nvajicka zmiesame so smotanou a zalejeme zemiaky\r\npecieme na 200 asi 50min\r\nna tanieri posypeme struhanym syrom,,mňam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zuzana S. (smatanovaz) ID 147869 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.3.2011, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové so zemiakmi / Rýchle, netreba pri tom stáť!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne (steaky), zemiaky, 33%-tná smotana, soľ, mleté čierne korenie, trošku oleja na vymastenie plechu POSTUP PRÍPRAVY Vymastíme pekáč, naň naukladáme naklepané osolené a opoprené bravčové rezne (alebo steaky). Navrch poukladáme osolené nakrajané (na krúžka) zemiaky. Rovnomerne zalejeme smotanou (ja dávam 33%-tnú smotanu). Pečieme v trúbe asi 3/4 hodiny na 200°C. Je dobré pripraviť si k tomu i nejaký zeleninvý šalát, ale postačia i kyslé uhorky alebo paradajky. Je to super, rýchle a hlavne pri tom nemusíte stáť... čo niekedy nie je na škodu :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Elena H. (Kuriér) ID 24497 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2008, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
talianske syrovo sunkove reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove nevyklepane tensie rezne,(mozu byt aj kuracie),mozzarella alebo tvrdy nastruh.syr,sunka,sladka smotana,vajicka,muskat.,nastruh.orech,struhanka,muka,sol,vyvar z bujonu POSTUP PRÍPRAVY Rezne osolime,vytrepeme vajicka pridame sladku smotanu nastruh.syr a muskat.orech.Vsetko dobre vymiesame.Rezne obalujeme:muka,vajickova zmes,struhanka.Potom ich vysmazame na oleji.Vysmazene rezne vyberieme a vlozime do vacsej panvice.Na rezne poukladame sunku,pretlacenu mozzarellu alebo postruh.syr,vsetko podlejeme vyvarom z bujonu.Nechame varit asi 10min.Rezne podavame bez vyvaru.Ako prilohu pouzijeme zemiakove pyre alebo ryzu.Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) adriana b. (tuscania) ID 141754 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2010, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené karéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík som vymýšľala sama ale inšpirovala som sa plnenou kačicou, ale my nemusíme moc masné mäsko, preto som použila karé,,, Dá sa robiť s husou, kačkou, kurčaťom, karé, krkovica no čo vás napadne :) Potrebujeme : mäso, väčší kúsok v celku bez kosti, 2 -3 rožky, cca pol kila mletého mäsa, vajíčko, koreniny,mletá sladká paprika, ja som dala aj nivu ale fantázii sa medze nekladú, olej kto má rád môže aj cibuľku... POSTUP PRÍPRAVY Mäso si narežeme, aby sa nám vytvoril akoby jeden velký plát, osolíme okoreníme a natenko naklepeme, potom z bokov zošijeme, a plníme plnkou z rožkov, mletého mäsa, vajíčka, nivy + koreniny Aj vrch následne zošijeme, vytvorili sme takú plnenú " kapsu " Tú dáme do pekáča a povrch potrieme, červenou paprikkou s trochou oleja... Dáme piecť prikryté alebo pod alobalom na cca 1,5 hodiny na 200 C / ja mam elektricku ruru/ potom odkryjeme a necháme ešte dopiecť tak 10 -15 minút aby sa nám hore vytvorila taká kôrčička, počas dopekania sem tam oblejeme alebo potrieme výpekom trocha necháme vychladnúť, odstránime nite a narežeme na úhľadné plátky To karé bolo síce suché ale zasa plnka to vyvažovala Zo zvyšku plnky som urobila malé akoby faširky, a dala som ich upiecť naukladané okolo mäska, boli fantastické Podávame so zemiačkami, hranolkami, aj kapusta by sa hodila...jednoducho fantázii sa medze nekladú Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2011, 23:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pekínske placky -podla tetky EvyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčoveho mäsa-nakrajať na kocky,5 vajec, 1 male lečo, 1 solamyl, 1Pl kečupu, 1PL horčice, 1 1/2 dcl oleja, 2 velke cibule,sol,korenie,čili korenie 1/2 ML POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady zmiešame dokopy,nechame cez noc postať.Na oleji vysmažame menšie placky.Podavame zo zemiakovou kašou.Velmi to chutí deťom.Skveleee!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.3.2014, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |