. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

stavnaty br. reznik s oblohou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332

POSTUP PRÍPRAVY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 9.6.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Sote od senkarky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibula, 250g svieckova, 250g bravcova panenka, 3-4 struciky cesnaku, 250g sampionov, zavarane uhorky, kecup, horcica, pikantna omacka, kapia, 2PL sojova omacka, 1PL worchester

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulu spenim na olivovom oleji, nakrajam maso na vacsie kocky, pridam k cibuli, PRUDKO osmazim. Pridam cesnak. Maso osolim, okorenim, dam sampiony(nakrajane na velke kusky, aby nezanikla ich chut), uhorky pokrajam, pridam k masu aj s kapiou. Podusim cca 10minut, ak je to moc suche, dam TROSKA vody. Potom dam kecup, horcicu, trosku pikantnej omacky, sojovu a worchester. Este par minut dusim, aby bolo masko makke.
Strasne dobre sote a velmi rychle.
Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Jana Š. (JanaTrnava) ID 143450 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2010, 19:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečená bravčová krkovička s bylinkami


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

600 g bravčovej krkovičky, 4 strúčiky cesnaku, rasca, majoránka, tymián, rozmarín, soľ, 100 g masla, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Očistené a umyté mäso vcelku osoľte potrite rozotreným cesnakom, posypte rascou, majoránkou, rozmarínom a tymiánom. Ochutené mäso uložte na vymastený pekáč, z oboch strán prudko opečte a podlejte horúcou vodou. Na mäso poukladajte kúsky masla, pekáč zakryte a v horúcej rúre pomaly pečte. Pred koncom pečenia mäso odokryte, podlejte výpekom a upečte dočervena.
Upečenú krkovičku pokrájajte na plátky a podávajte s opekanými zemiakmi a dusenou červenou kapustou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

mexický guláš


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového mäsa na guláš 2 cibule olej 1 veľký paradajkový pretlak(asi 300g) 2 malé konzervy sterilizovaného hrášku(1 do gulášu 1 do ryže) 2 kocky hovädzieho bujónu soľ ml.čierne korenie múka na zahustenie 1 lyžica masla Ryža: 1 kg ryže lyžica masti 1.5 l horúcej vody 1 PL vegety 1 cibuľa. Navrch: 200g údeného syra

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Na masti speníme nakrájanú cibuľu,pridáme nakrájané mäso na kocky,vlejeme pretlak,pomiešame,dáme bujón,čierne korenie,vodu z jedého hrášku(hrášok odložíme zatiaľ),podlejeme vodou,dusíme domäkka.Keď je mäso mäkké,vlejeme hrášok,zahustíme múkou,osolíme.Dáme lyžicu masla na zjemnenie. Ryža:Na masti opražíme nakrájanú cibuľu,pridáme odkvapkanú ryžu,dobre opražíme,dáme vegetu,zalejeme horúcou vodou.Pridáme hrášok aj s nálevom,osolíme.Keď ryža začne vrieť,stíšime na minimum(el.sporák 3),zakryjeme a dusíme 40minút.Ryžu neotvárame ani nemiešame!Guláš podávame s hráškovou ryžou posypaný strúhaným údeným syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Monika D. (mnimna) ID 3878 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené rezníky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

tak pre inšpiráciu

POSTUP PRÍPRAVY

rodinná oslava narodenín. Tu som bola v 4. mesiaci, a nik to ešte okrem nás troch nevedel :) Už mi aspoň chutilo lepšie jesť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečene zemiačky s klobaskou a slaninkou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

k tomu vynikajuca omačka z majonezy, kečupu a horčice.....

POSTUP PRÍPRAVY

jednoduche a skveleeeeeeee

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 24.6.2009, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezne od babičky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

°° 6-8 bravčových rezňov (600-800g)°°1kg zemiakov°°3 vajcia°°4strúčiky cesnaku°°100g hladkej múky°°500g mrkvy°°250g petržlenu°°250g zeleru°°2 cibule°°6-8 plátkov oravskej slaniny°°korenie "divočina"°°majorán°° 1 bobkový list°°celé čierne korenie°°nové korenie°°mleté čierne korenie°°soľ°°olej na potretie pekáča

POSTUP PRÍPRAVY

- Umyté a osušené rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a korením "divočina".
- Mrkvu,petržlen a zeler očistíme a postrúhame na hrubšom strúhadle,cibuľu pokrájame nadrobno.
- Očistené zemiaky najemno postrúhame,pridáme vajcia,prelisovaný cesnak,hladkú múku,majorán,soľ a
pripravíme si cesto ako na zemiakové placky.
- Dno vyššieho pekáča potrieme olejom,pridáme pokrájanú cibuľu,postrúhanú zeleninu,celé čierne
a nové korenie a bobkový list.
- Na zeleninovú vrstvu poukladáme rezne,ktoré obložíme plátkami slaniny. Všetko zalejeme zemiakovým
cestom.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

talianske syrovo sunkove rezne


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove nevyklepane tensie rezne,(mozu byt aj kuracie),mozzarella alebo tvrdy nastruh.syr,sunka,sladka smotana,vajicka,muskat.,nastruh.orech,struhanka,muka,sol,vyvar z bujonu

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne osolime,vytrepeme vajicka pridame sladku smotanu nastruh.syr a muskat.orech.Vsetko dobre vymiesame.Rezne obalujeme:muka,vajickova zmes,struhanka.Potom ich vysmazame na oleji.Vysmazene rezne vyberieme a vlozime do vacsej panvice.Na rezne poukladame sunku,pretlacenu mozzarellu alebo postruh.syr,vsetko podlejeme vyvarom z bujonu.Nechame varit asi 10min.Rezne podavame bez vyvaru.Ako prilohu pouzijeme zemiakove pyre alebo ryzu.Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

adriana b. (tuscania) ID 141754 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2010, 10:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

nas dnesny obed


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cinska polievka na ostrokyslo, bravcove kare s syrovo-sampinonovov omackou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.3.2010, 11:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

HRBATÉ MASO


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

bravčová krkovička (ja som použila karé) nakrajaná na plátky asi tak 600 g,4ks žampiony, 1 cibula, 10 dkg šunky, 4 rožky - použila som grahamové, 2 dcl mlieka, 2 vajcia, soľ, mlete čierne korenie, cesnak, petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso naklepeme, nasolime a naukladáme do zapekacej misy nahusto vedľa seba, podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry na 200 stupnov asi na 20 minut. Medzitým si na oleji osmahneme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané žampiony a šunku a chvílu podusíme. Nakrájame si na kocky rožky, zalejeme ich mliekom, pridáme vajíčka a žampiónovú zmes, osolíme a pridáme podľa chuti korenie, cesnek a petržlenovú vňať. všetko dobre premiešame. vyberieme z rúry predpečené mäso a zmesou ho celé potrieme tak aby bolo zakryté. znovu dáme do rúry zakryté dopiecť už len na 180 stupnov na dalsich 40 minut. na konci už len na chvílku odokryjeme aby sa chytila kôrka:-)
recept pochádza z www.toprecepty.cz. trosku som ho upravila. kto ma zaujem moze skusit original.
dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 7.6.2010, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 72 (zobrazuje sa 41-50)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu