. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 41-50)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na prírodno so šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové rezne (karé,stehno), čierne korenie, soľ, olej na opekanie, voda, 1 kocka hubového bujónu, solamyl, šampiňóny

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na rezne mierne vyklepeme posolíme a pokoreníme a posypeme troškou hladkej múky. Na panvici rozohrejeme olej a mäso z oboch strán opečieme. Opečené vložíme do tlakového hrnca zalejeme asi 3 dcl vody, pridáme šampiňóny a bujón. Zavrieme a dusíme 20 min. kto nemá tlakový hrniec do mäkka. Potom zahustíme solamylom a necháme prevrieť. Podávame s ryžou.

a ešte ako dlho sa varí v tlakovom hrnci:
500 g hovädzieho mäsa v celosti: 4 dcl vody – 40 min.
500 g hovädzích rezňov, kociek: 3 dcl vody – 30 min.
500 g bravčového mäsa v celosti: 2,5 dcl vody – 30 min.
500 g bravčových rezňov, kociek: 2 dcl vody – 20 min.
1000 g kurčaťa v celosti: 2 dcl vody – 20 min.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov)

Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (32) posledné: 24.11.2013, 8:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcova panenka plnena susenymi slivkami, bozskaaaaaaaaaaaaa slivkova omacka a gomboce



POTREBNÉ PRÍSADY

Na maso: 500 g (aj viac podla poctu osob) bravcova panenka, sol, korenie,3 PL oleja, 2 PL medu, 1/2az 1 KL chili mletej papriky, 200 ml vyvaru (moze byt aj bujon z kocky) Na omacku: 250 g susenych sliviek (bez kostok), 100g slivkoveho lekvaru, 40 g masla, 1 kopcovita PL hl. muky, 1 KL skorice, 5-6 klincekov, 1 KL citronovej kory, par kvapiek citronovej stavy, prip. trochu cukru Na gomboce: 2 hrnceky polohr. muky, 2 vajcia, 4 rozky, (alebo primerane mnozstvo bieleho chlebika, zemli) sol, trochu vody

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (27) posledné: 10.2.2015, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnená paprika v rajčinovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčové mäso, 200 g ryža guľatá, 2 vajíčka, 1 ks cibuľa, 4 ks paprika zelená, 2 ks bobkový list, nové korenie, soľ, cukor, 2 ks rajčinový pretlak, 2 PL hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prvé si urobíme omáčku. Do hrnca dáme trochu oleja a hladkú múku všetko od oka. Keď sa múka osmaží, zalejeme vodou, do ktorej postupne pridáme rajčinový pretlak. Dávam dva, aby to malo viac rajčinovej chuti. Postupne ochutíme novým korením, bobkovým listom, soľou a cukrom. Omáčka by mala byť skôr sladšia. Pokiaľ sa nám omáčka varí, pripravíme si mäsové guľky. Do mäsa pridáme uvarenú ryžu, 2 vajíčka, osmaženú cibuľku na oleji, okoreníme a osolíme. Keď máme zmes poriadne vymiešanú, začneme plniť umyté vydlabané papriky, alebo robíme guľky, ktoré aj s plnenými paprikami za stáleho varenia kladieme do omáčky. Varíme približne cca 30-45min. Podávame s knedľou, varenými zemiakmi alebo chlebom. Robím podľa tohto receptu a je výborná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

Lívia Č. (cicka76) ID 56030 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 19.6.2014, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Obrátené bravčové rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

500 gbravčové karé, strúhanka, 1 vajce, 0,5 dcl olej, 4 KL horčica, 1 KL vegeta, 0,3 l voda, 3 PL kečup, vorchesterová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové rezne naklepeme a okoreníme. Dáme do strúhanky a následne do rozmiešaného vajca. Opražíme na panvici. Pripravíme si zálievku - zmiešame 0,5 dcl oleja, 4 kávové lyžičky horčice, kávová lyžička vegety, 3 dcl vody, 3 polievkové lyžice kečupu a worchesterovú omáčku. Omáčku nalejeme na mäso v zapekacej nádobe, prikryjeme alobalom a vložíme do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov na 45 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 63 návštěvníkov)

Lucia P. (Louli) ID 29417 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 6.2.2018, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekane bravcove so syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 velka cibula, 150 g tvrdeho syra, 250 ml slahacky, sojova omacka, sol , grilovacie korenie, 4 bravcove kotlety

POSTUP PRÍPRAVY

nizsie...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 62 návštěvníkov)

Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 26.9.2014, 16:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Sviečková na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového masa, 1 stredná cibuľa, 2 vačšie mrkvy, 1 malý petržlen, tretina kalerábu, 250 ml šlahačkovej smotany, 1 masový bujón, 3 bobkové listy, 5 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL horčice, 1 PL masla, vegeta, soľ, solamyl

POSTUP PRÍPRAVY

Nasolené rezne si opečieme na malom množstve oleja. Potom ich vyberieme. Vo výpeku opražíme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kúsky alebo nastrúhanú, opražíme. Potom pridáme maso, horčicu a všetky druhy celého korenia. Zalejeme bujónom tak, aby bolo všetko zakryté. Dusíme pokiaľ maso nezmakne. Potom ho vyberieme aj s celým korením a omáčku vyšľaháme. Prilejeme smotanu zahustenú solamylom. Ak je omáčky málo, alebo je hustá dolejeme vodu. Nakoniec dochutíme vegetou, soľou a maslom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 11.12.2013, 0:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové - sviečková - na smotane podľa reštauračných noriem



POTREBNÉ PRÍSADY

mäsko - bud stehno alebo sviečkovú, tuk, cibuľa, koreňová zelenina, smotana - najlepšie 33%, celé a nové korenie, bobkový list, šťava z citróna, soľ, vegeta, horčica, múka....voda - vývar....

POSTUP PRÍPRAVY

kuk

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 22.3.2017, 14:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Segedín podľa mňa



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko 1kg, kyslá kapusta 1 kg, 3 väčšie cibule, 2 kyslé smotany, červená paprika, celé čierne korenie, rasca. Dobrá domáca knedľa

POSTUP PRÍPRAVY

Teraz niečo na vykompenzovanie sladkého. Kyslú kapustu - to ja môžem aj každý deň a keď je v podobe segedínskeho gulášu, tak zvlášť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

Jana R. (jenny56) ID 50161 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 3.3.2020, 17:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapečené bravčové plátky



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky*cibuľa*bujón*bravčové masko na rezne*olej*200 ml 30% smotany*1 Pl horčice*200 g strúhaného syra*soľ*mčk

POSTUP PRÍPRAVY

Aj keď to podľa fotky tak nevyzerá jedlo je chutné a zemiačky obzvlášť.Ale nebol čas na aranžovanie,hlad bol vačší :))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (54) posledné: 9.2.2014, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Marinované kolená



POTREBNÉ PRÍSADY

Po pečenom údenom kolienku,(http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34923&user=117702)som dostala chuť na neúdené,tak som vyskúšala toto marinované a chutilo.A že vraj také marinované robia aj zábavnom parku vo Viedni.Takže potrebujeme bravčové koleno(ja som robila pre istotu hneď dve:) a ingrediencie na marinádu:0,5l vody,2 hlavičky cesnaku,2 PL soli,0,5 č.l.ml.č.korenia,2 PL kopcom červenej mletej sladkej papriky,štipka štipľavej papriky a grilovacieho korenia,3oo ml oleja,5oo ml 12°c piva

POSTUP PRÍPRAVY

Takže ideme na to...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 9.4.2017, 8:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 41-50)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu