končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
Jablková torta nepečená ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg jabĺk * 7-8 lyžíc kryštálového cukru * 2 zlaté klasy * piškóty * šľahačka * čokoládová ryža POSTUP PRÍPRAVY Recept mám od kamarátky Marty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 63 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (70) posledné: 15.7.2014, 1:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre moju neterkuPOTREBNÉ PRÍSADY 1 biely korpus (5 vajec, 200 g muky a 200 g cukru), 1 kakaovy korpus, cca 500 ml slahacky, maliny mrazene, dzem, kakaovy fondant, falosny marcipan POSTUP PRÍPRAVY Tuto torticku som upiekla pre moju 25 rocnu neterku k narodeninam. Nieje dokonala su tam mensie nedostatky, ale ked si clovek da 8 rocnu "kreativnu pauzu" tak sa niet co cudovat....... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 8.11.2011, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Falošná krtkova torta podľa Martina K. (mata198511) ID 20128POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 4 vajcia * 160 g krupicového cukru * 140 g hladkej múky * 20 g kakaa * 1 KL sódy bikarbóny _____ Krém: 500 ml mlieka * 1 Zlatý klas * 3 PL kryštálového cukru * 2 vanielky * 250 g jemného tvarohu * 125 g Hery * 4 PL práškového cukru * 3-4 banány POSTUP PRÍPRAVY Ďakujem Maťka :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 88 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (69) posledné: 25.7.2014, 22:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená dvojfarebná tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Okrúhle piškóty, BIELA PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 mandarinkový kompót, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa chuti, TMAVÁ PLNKA - 500g jemného tvarohu, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, 2-3 PL nutely, posýpka - Granko alebo postrúhaná čokoláda, môže byť len čisté kakao POSTUP PRÍPRAVY V postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 93 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (58) posledné: 28.12.2013, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Banánova torta s parížským krémom - poťah z JOJO cukríkov / Silvinková 1. narodeninová tortička/POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 4 vajíčka, 200 g práškový cukor, 250 g hladká múka, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 1 PDP a 4 ČL /kopcovité/ kakaa......Čokokrém alebo parížsky krém: na 1 250 ml/ šľahačku 33ˇ% sa dáva 100 g čokoláda a 1 smetafix /ja som dala na varenie od figara/..2 až 3 násobná dávka.......Poťah: 1 bal. jojo cukríkov cca 100 g, 2 PL vody, šťava z 1/2 citróna, tuk na vymastenie, potravinárske farbivo, plus cera vo veľkosti vlašského orecha - modré a zelené, práškový cukorcca 400 g a potom 150 až 200 g, škrobová múčka na pomúčenie aby sa cesto nelepilo... POSTUP PRÍPRAVY Nafotila som detailný postup pre mamičky, pretože nie všade je to k dispozícií, verím že to pomože a poteší, že všetko nájdu pod jednou "strechou" ako sa hovorí. Ja som sa inšpirovala prácami Ivetky Š. /narcis/ - mramorový korpus a čokokrém /parížsky krém/ a poťah od Magdalena L. (meggienka) ID 798 - za čo dievčatám veľmi pekne ďakujem...samozrejme ja som si to prispôsobila môjmu drobcovi...verím, že sa poteší :o))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 89 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (58) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
PRO DOSPĚLÉ :-))POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, MILENA krém, potáhnuto a ozdobeno hmotou z marshmallow bonbónů POSTUP PRÍPRAVY Dárek pro nej kámošku ke 30.narozeninám :-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva J. (janusisacci) ID 87516 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (63) posledné: 9.5.2009, 7:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja prvá slaná - a rovno pre svokra :-DDDPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vrstvy toastového chleba - obrezať kôrky!, vajíčková pomazánka z 10 vajec , šunková pomazánka z 300g šunky, tvrdý syr na potiahnutie cca 300g, suroviny na ozdobenie podľa vlastnej chuti POSTUP PRÍPRAVY vajíčková pomazánka: 10 vajec uvarených na tvrdo, 250g masla, 1 stredná cibuľa, vegeta, čierne korenie mleté, plnotučná hočica - rozmixovať na hladko. šunková pomazánka: 300g šunky, 2 syry v črievku ( u nás s príchuťou nivy ), 125g masla, petržlenová vňať, pol cibule - zmixovať na hladko ( z tejto sa mi málinko zvýšilo, tak manželovi na raňajky :-) ) prestriedať pomazánky - dávala som dosť hrubé vrstvy, môj svokríček neľúbi, keď je to príliš suché :-p, pridať do jednotlivých vrstiev ešte niečo pekne farebne kontrastné, napr. zaváranú uhorku, červenú papriku na drobno atď., celé potrieť zvyšnou SVETLOU HLADKOU pomazánkou, dať stuhnúť do chladničky a potiahnuť tvrdým syrom rozpusteným v mikroténovom vrecku vo vodnom kúpeli a následne rozvaľkanom medzi fóliami. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (59) posledné: 1.7.2015, 15:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vanilkovo-smotanová torta na letné dniPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 4 vajcia, 4 lyžice polohrubej múky, 4 lyžice domáceho vanilkového cukru, 1 lyžica kakaa, 1-2 lyžice vlažnej vody, 1 lyžička vanilkového extraktu, 1 prášok do pečiva, džem na potretie korpusu, PLNKA: 1 smotana na šľahanie, 2 pochúťkové smotany, 5-6 lyžíc domáceho vanilkového cukru, 1 vanilková tobolka (vanilkový struk), 1 stužovač šľahačky (Dr. Oetker Smeta-fix), ovocie podľa chuti (banán, mandarinky, čučoriedky, jahody), POLEVA: 1 červené tortové želé (Dr. Oetker), 250 ml vody, 2-3 lyžice cukru POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: 1. Predhrejeme si rúru na 170 °C. 2. Z bielkov vyšľaháme sneh. 3. Žĺtka zmiešame s múkou a cukrom, k tomu potom pridáme kakao, vodu, vanilkový extrakt a prášok do pečiva. Všetko spolu dobre premiešame. Potom do tej hmoty postupne a zľahka vmiešavame sneh. 4. Zmes vylejeme do tortovej formy (priemer 26cm) a pečieme na 170 °C cca 20 minút. 5. Po upečení a miernom vychladnutí korpus potrieme džemom. PLNKA: Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Eva P. (hugino) ID 14163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (57) posledné: 29.1.2015, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Korpus, který mě nikdy nezklamal dle Lenky alias "legr"POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: * 150g hladké mouky * 150g polohrubé mouky * 200g cukru krupice či krystal* 5 vajec * 1/2 skleničky (cca 1dcl) vody * 1/2 skleničky oleje * 1 prášek do pečiva * 1 vanilk. cukr POSTUP PRÍPRAVY Postup na korpus: 1. žloutky ušleháme s cukrem, za stálého šlehání přidáme olej a vodu 2. postupně zašleháme obě mouky smíchané s práškem do pečiva. 3. když je to hodně husté, že to sotva utáhnou metly, přidám trochu vody nebo oleje nebo obojího 4. nakonec zamíchat ručně sníh z bílků. 5. pečeme na 180-200stupňů. Pozn.: Když dělám kakaovou nebo oříškovou obměnu, tak dám méně mouky podle množství kakaa nebo oříšků. Množství vystačí na kulatou formu pr. 22cm (potom lze až 3x prokrojit) a nebo na větší plech 1x prokrojit. Není to takový ten suchý korpus, co škrábe v krku, zatím měl vždy úspěch. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 241 návštěvníkov) Jarmila B. (Jarmila B. (jeremy)) ID 189198 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (53) posledné: 4.7.2018, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Myška Minnie I. (VIŠŇOVO-ČOKOLÁDOVÁ torta)POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus: 12 vajec, 470g kryšt.cukru, 2,5 dl oleja, 2,5 dl mlieka, 3 bal.prášku do pečiva, 2 bal.vanilk.cukru, 600g polohrubej múky, 35g kakaa, štipka soli. * Čokoládová plnka: 6 vajec, 260g kryšt.cukru, 35g kakaa, 100g čokolády na varenie, 280g masla, 150g margarínu. * Okrem toho: 1 pohár (750ml) zaváraných a vykôstkovaných višní aj so šťavou, višňový džem, poťahová hmota K2 a WI. POSTUP PRÍPRAVY Toto je tortička na želanie pre malú 1-ročnú slečnu a tentokrát som sa rozhodla, že sa s vami podelím aj o môj recept. Hmotnosť torty: 4,8 kg. Spodný korpus je zo 7 vajec a vrchný korpus z 5 vajec, jednotlivé suroviny si treba prepočítať alebo prispôsobiť vašej forme. Postup: bielka oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme so štipkou soli. Pridáme kryštálový a vanilkový cukor a vyšľaháme poriadne dotuha. Potom postupne zašľaháme žĺtka, olej a mlieko. Múku premiešame s práškom do pečiva a opatrne vmiešame (už ručne, aby sa sneh „nerozsekal“) do vyšľahanej zmesi. Potom rozdelíme na dve polovice a do jednej vmiešame preosiate kakao. Kakaové a bledé cesto striedavo po lyžiciach vlievame do pripravenej formy (vymastenej a vysypanej múkou, ja dávam na dno aj papier na pečenie). Pečieme pri 180˚C, cca 40-50 min (závisí od typu rúry). Na plnku vyšľaháme v kovovej mise celé vajcia s cukrom, potom položíme na hrniec s horúcou vodou (vodu necháme stále variť), pridáme kakao a polámanú čokoládu a šľaháme nad parou do zhustnutia asi 20min. Necháme úplne vychladnúť. Zmäknuté maslo a margarín vyšľaháme do peny a potom postupne zašľaháme vychladnutú čokoládovú zmes. Vychladnuté korpusy prekrojíme (spodný na tri časti, vrchný na dve), polejeme šťavou z višní, potrieme višňovým džemom a čokoládovou plnkou a poukladáme polovičky odkvapkaných višní (mierne vtlačíme dovnútra alebo ešte potrieme trochou plnky, aby ďalší korpus dobre držal). Postup pri ďalších vrstvách zopakujeme. Obidve tortičky (korpusy) potrieme zvyšnou plnkou a každú zvlášť potiahneme poťahovou hmotou (môžete použiť domácu cukríkovú, pravý marcipán, mliečny marcipán alebo kupovanú K2 a WI... ako ste zvyknutí). Položíme ich na seba („prilepíme“ trochou plnky), príp. ešte vystužíme špajľami, aby sa vrchný korpus nezošmykol a ozdobíme podľa fantázie :-))). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (55) posledné: 23.5.2012, 21:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,190 ďalšie >> |