končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
GRILOVANIE |
Grilované krídelkáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg čerstvých kuracích krídeliek, 2 PL oleja, 1 PL octu, 5 PL kečupu, 2 PL horčice, 5 pretlačených strúčikov cesnaku, 2 ČL soli, 1 ČL vegety, 2 ČL kari korenia, 1 ČL mletej rasce, 1 PL sušeného oregana, 1 PL sušenej bazalky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame, pridáme krídelká a odložíme do chladničky v uzavretej nádobe min. na 12 hod. Dobrú chuť ;o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.12.2011, 23:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Carne asadaPOTREBNÉ PRÍSADY plátky hovädzieho zadného - tenké, 2 lyžice limetkovej štavy, 3 lyžice citronovej šťavy, 4 lyžice pomarančovej šťavy, 4 strúčiky pretlačeného cesnaku, na drobno posekaná cibula, tabasco, alebo niečo iné podobné, čerstvé čierne korenie, kto má rád štiplavé tak chilli pridajte tiež POSTUP PRÍPRAVY na marinádu zmiešame citrusové šťavy, cesnak, tabasco, cibulu a čierne korenie. Mäso v nej necháme marinovať cez noc. Po vybratí odstránime marinádu a grilujeme asi 10min. (5min každá strana) na stredne prepečené. Mäso si potom môžeme nasekať na pásiky a zabaliť do tortilly so zeleninou podla chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nela B. (Vetrovka) ID 121914 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2011, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované hot dogyPOTREBNÉ PRÍSADY párky, syr, papričky, niť, bagety POSTUP PRÍPRAVY v postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Nela B. (Vetrovka) ID 121914 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.4.2011, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Bravčová zmes v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 4 plátky z bravčového stehna 3-4 PL oleja 2 PL vody 2 cibule 4 paradajky 4 šampiňóny sójová omáčka 4 PL masla mleté čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepte a pokrájajte na tenké rezance, za stáleho miešania ich opečte na rozohriatom oleji. Potom ich rozdeľte na 4 pláty alobalu a prelejte vypečenou šťavou, ktorú rozrieďte vodou. Cibuľu pokrájajte na kolieska, paradajky a olúpané šampiňóny na plátky a rozložte na mäso. Osoľte okoreňte, pokvapkajte sójovou omáčkou a na každú porciu položte 1 PL masla. Alobal uzavrite, aby pri pečení nevytekala šťava. Pečte na grile alebo vo vyhriatej rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované kuracie špízy s pikantnou salsouPOTREBNÉ PRÍSADY ½ kg kuracích pŕs alebo vykostené kuracie stehná bez kože ½ kg drobných zemiakov bylinky (petržlenová vňať, bazalka, mäta, pažítka..) 6 PL olivového oleja 2 PL citrónovej šťavy 1 červená cibuľa 1 červená paprika 1 citrón špajdle mleté čierne korenie soľ Salsa: 8 zrelých pevných paradajok (1 konzervu lúpaných alebo krájaných paradajok) 2 zelené chilli papričky 2 strúčiky cesnaku 4 PL olivového oleja 2 PL bieleho vínneho octu mleté čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Ak použijete drevené špajdle, namočte ich asi na 30 min. do studenej vody. Nešúpané ale veľmi dobre omyté zemiaky varte asi 15 min., kým nezmäknú. Vyberte a nechajte vychladnúť. Nasekané bylinky zmiešajte s olejom, citrónovou šťavou a soľou. Bylinky použijte podľa sezóny čerstvé alebo sušené. Výbornou náhradou sú mrazené nasekané bylinky, ktoré sa dajú kúpiť, alebo pripraviť doma. Do takto pripraveného bylinkového oleja pridajte papriku nakrájanú na 3 cm kúsky a kúsky kuracieho mäsa rovnakej veľkosti. Dobre premiešajte. K zmesi primiešajte zemiaky, ktoré podľa potreby prekrojte na primeranú veľkosť k mäsu, a cibuľu nakrájanú na mesiačky, ktoré rozdeľte na jednotlivé vrstvy. Takto pripravené suroviny môžete nechať niekoľko minút marinovať. Na špachtle striedavo napichujte kura, zemiaky, papriku, cibuľu a zakončite citrónom. Grilujte na strednom plameni asi 10 min. Podávajte s pikantnou salsou: Paradajky ošúpte, zbavte semienok a dužinu nakrájajte najemno. Paradajky zmiešajte s najemno nakrájanými strúčikmi cesnaku a zelenými papričkami zbavené semienok. Pridajte ostatné prísady a nechajte odstáť. Tip: Mimo sezónu postačí aj konzerva šúpaných paradajok, ktoré vám ušetria prácu. Špíz môžete obohatiť o kolieska cukety alebo kúsky prerastenej slaninky. Okrem salsy môžete špízy servírovať aj s šalátmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
KEBABPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracieho maska može byť aj ine podla toho ake máme alebo aj viacero druhov 2 ks špekačky 2 ks klobásky nejakej pikantnej 2 zelené papriky 4 paradjky 2 cibule Špajle Na marinadu: 5 PL oleja 1 KL soli 1/2 KL mlete cierne korenie 2 KL vegety majoranku grilovacie korenie cesnak 2 dcl hovedzi bujon POSTUP PRÍPRAVY Masko a zeleninu si nakrájame na kocky klobasky na kolieska a striedavo napichujeme na špajle. Prísady na marinadu zmiešame a hotovú zmes zalejeme horúcim hovedzím vývarom z bujónu.Hotove kebaby ponoríme do marinády a nechame ich hod.marinovať.Takto pripravene kebaby mozme grilovat.Ak nemáme gril tak to upečieme v rúre.Ako dlho to už nechám na Vás ja doma varím a pečiem v mikrovlnej rúre a piekla som 5 ks spolu po 13 min.Prajem dobruú chuť.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka H. (SAMaLENKA) ID 33552 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované kuracie krídla s rozmarínomPOTREBNÉ PRÍSADY Na marinádu budeme potrebovať: pivo , olej, grilovacie korenie, cesnak, med, sójovú máčku, šťavu z citróna, rozmarín. Nedávam soľ, pretože je obsiahnutá v grilovacom korení. A samozrejme kuracie krídelká. POSTUP PRÍPRAVY Do hlbšej misy si nasypem celé grilovacie korenie. Pridám toľko oleja, aby vznikla redšia kaša. Potom pridávam postupne po troške pivo (asi tak pol fľaše), 6 prelisovaných strúčikov cesnaku, 2 PL medu, trošku sójovej omáčky (pozor neprežeňte to lebo je slaná !), pár kvapiek šťavy z citróna, a nadrobno nasekaný rozmarín. Asi tak 2ks - 10cm vetvičky. Ja to strihám nožničkami priamo do misy. Namočíme do marinády kuracie krídla a necháme v chlade odležať 24 hod. Sem - tam premiešame. Pred grilovaním treba maso vyložiť na tanier so servítkou a ďalšou servítkou ho treba trošku osušiť. Inak by marináda stekala do pahreby a dymilo by vám to. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Renata J. (zara343) ID 61637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaná polenta so šalátom ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Polenta * olej * POSTUP PRÍPRAVY Kuk do obrázkov. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Bravčové kotlety s horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové kotlety, 1 cibuľa, olej, horčica, pažítka, č. m. korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistené a vykostené maso naklepeme, okraje narežeme a maso potrieme olejom. Grilujeme z každej strany asi 4 minúty, potom porcie poukladáme na tanier, osolíme, okoreníme, podlejeme vypečenou šťavou a potrieme horčicou. Ozdobíme kopkami jemne posekanej cibule, zmiešanej s posekanou pažítkou. Ako prílohu podávame opekané zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
zeleninove spizy***POTREBNÉ PRÍSADY zelenina podla chuti- cherry rajcinky, cuketa, sampinony, farebna paprika, (niekedy pridavam i cibulu na mesiaciky a male predvarene zemiaciky), na nalozenie: olej, cesnak , bylinky (podla chuti- davam oregano, pazitku, bazalku), morska sol......spajdle, grilovacie tacky POSTUP PRÍPRAVY -najskor si namocime spajdle do vody- aby sa nam nespalili (kludne na 2 hodky) - do vacsej misky si pripravime marinadu- olej (najlepsie olivovy, no nemusi byt), pretlacime cesnak, prisypeme sol a bylinky, zamiesame - pripravime zeleninku- cherry rajcinky (pripadne aj predvarene zemiacky v supke) rovno supneme do marinady, ocistime sampinony, papriku aj cuketu ocistime a nakrajame na kusky, a nalozime do marinady aspon na 1 hodinu - napichujeme na spizy a grilujeme- odporucam na grilovacich tackach, no da sa aj normalne- no v tom pripade je lepsie napichnut do spizu dalsiu spajdlu, aby sa dali lepsie otacat - JE TO NAOZAJ DELIKATESA, ODPORUCAM:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eliška H. (elisa7) ID 103400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |