končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso s fazuľouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, konzerva paradajkovej omáčky, kečup, konzerva bielej fazule korenie podľa chuti - ja som dávala olej, soľ, čierne korenie, mexico korenie, chili, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY kuracie mäso nakrájame na pásiky, okoreníme - nechame v chladničke v pace/mäso je potom chutnejšie/ potom mäso orestujeme, pridáme par. omáčku, kečup a nakoniec aj fazuľu, ktorú predtým opláchneme vo vode . Jednoduché a rýchle. Prajem dobrú chuť. Už len maličkosť- fazuľu môžete dať aj čiernu, krajšie vynikne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Vierka F. (Viky76) ID 72941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.7.2010, 12:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Calzone od Zuzky.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Recept je od Zuzana Z. (bloomie) ID 18307 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456. POSTUP PRÍPRAVY Toto Calzone je fantastické.Ja som ho trochu prispôsobila na chuťové bunky mojej rodinky.K mäsku som pridala šampiňóny a kukuricu a spravila som ku tomu syrovú omáčku kedže máme radi šťavnaté jedlá.Ako prílohu som zvolila hlávkový šalát a na to šalát z čerstvého špenátu,paradajok,uhorky a červenej cibulky. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana C. (Naja) ID 3566 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 25.10.2014, 12:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zamilované kuracie prsiaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, soľ, čierne korenie, horčica, majoránka, cibuľa, 4 kyslé jablká, smotana na varenie, alebo šľahačková POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si naklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany potrieme horčicou a posypeme majoránkou. Na panvici si rozpálime olej a prsia opečieme, najprv horčicovou stranou, potom obrátime a prsia uložíme na teplé miesto. Vo výpeku si osmažíme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané jablká a dusíme, kým nie sú jablká mäkké. Prilejeme smotanu a necháme zovrieť. Mäso vrátime do omáčky a všetko necháme zovrieť a krátko povaríme. Zahustíme hladkou múkou. Ochutíme podľa chuti, vegetou a prelisovaným cesnakom. Ako prílohu podávame ryžu. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Monika P. (Monika82) ID 26418 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 12.3.2009, 15:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Chips nugetky podľa Lubica L. (lubica007)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Super Ľubka! Super! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 22.9.2009, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
PECENE MORČACIE KRIDLA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.7.2013, 22:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Morčacie stehno s kyslou kapustou.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Stehno morčacie, kyslá kapusta, olej, kmín, cesnak , vegeta , soľ, voda na podliatie. POSTUP PRÍPRAVY kapustu dáme do pekáča, nato položíme umyté narezané stehná, polejem ich olejom, osolím, ovegetím , okmínim, do nárezov vtlačím plátky cesnaku, podlejem vodou. Zakryjem a pečiem na 180 st, aj 3 hod. Občas skontrolujem či kapusta nepotrebuje vodu. Pečiem to celé 3 hod. zakryté. Mäso neni také vysušené. Dobré žrádelko !!!!! Rýchle nenáročné jedlo.....Podávala som so špaldovou knedlou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Eva H. (EVA 33) ID 24479 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.11.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura pod perinouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na veľký plech potrebujeme: kuracie prsia – rezne, staršie rožky (asi 8 ks), 4 vajcia, mlieko (asi 5dl), rôzne koreniny (čierne, Divina, grilovacie korenie, hubové korenie...podľa chuti), cibuľa, majoránka, soľ, olej. POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme a okoreníme podľa chuti, rozložíme na olejom pomazaný plech. Pripravíme si plnku. Vyšľaháme sneh z bielkov, pridáme v mlieku namočené nakrájané rožky, nadrobno nakrájanú cibuľku, zamiešame do toho žĺtka, okoreníme podľa chuti, dosolíme, pridáme majoránku a túto zmes natrieme na mäso. Šup do vyhriatej rúry a upečieme do chrumkava. Podávame s uhorkovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Slávka D. (SlavkaPupavka) ID 146435 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.1.2011, 16:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Chicken savory piePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250 g hladkej múky + trocha na pomúčenie dosky a valčeka, štipka soli, 150 g margarínu, 3 PL vody__ Náplň: 100 g taveného syra(najlepšie črievko), 200 g strúhaného tvrdého syra, kuracie mäso (z pŕs - ja som použila necelé jedno), necelá konzerva kukurice (cca 200 g ), 200 ml vrecko olív tzn. 70 g olív, vajce veľkosť L, olivový olej, žĺtok na potretie, syr na posypanie (podľa chuti, ja som nešetrila - asi 300 g) POSTUP PRÍPRAVY Slávne americké "páje" sa dajú pripraviť na rozličný spôsob, aj na slano. Ja som skúšala slaný pie prvý raz a s náplňou som veľmi neexperimentovala. Pripravíme si cesto. Múku zmiešame so štipkou soli. Pridáme tuk a miesime, až kým nám nevznikne hrudkovité cesto(pozn.: ktoré vyzerá, že sa vživote nespojí :)) Aby sa spojilo, pridávame po lyžiciach studenú vodu a stále miesime, až kým nám nevznikne homogénna zmes. Pevné a ťažké cesto sformujeme do gule, aby sa lepšie rozvaľkalo. Prenesieme ho na pomúčenú dosku a pomúčeným valčekom ho vaľkáme na hrúbku 2-3 mm, pričom sa snažíme zachovať okrúhly tvar. Keď ho máme vyvaľkané, do stredu priložíme formu, v ktorej budeme koláč piecť a vyrežeme kus cesta v priemere asi o 4 cm väčší, ako forma (resp. vyrežeme tak, aby cesto asi o 1 cm prečnievalo okraje formy). Zo zvyšného cesta si môžme pripraviť výzdobu - napríklad vrkoče, aké vidíte na obrázku. Cesto je pevné, takže sa s ním dobre pracuje. Cesto necháme vo forme odpočívať a zatiaľ si pripravíme plnku. Medzitým predhrejeme rúru na 220°.Kuracie prsia nakrájané na drobné kúsky opražíme na olivovom oleji a necháme chladnúť. Syr v črievku zmiešame so strúhaným syrom, pridáme kukuricu, precedené olivy. Do zmesi rozbijeme jedno vajce a miešame. Nakoniec pridáme kuracinu. Náplň vylejeme do pripraveného cesta vo forme, okraje potrieme žĺtkom a dáme zapiecť. Po cca 10 minútach koláč vyberieme a posypeme strúhaným syrom. Opäť vložíme do rúry a pečieme, kým syr nezozlatne a okraje koláča nebudú zlatohnedé. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 22.2.2010, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KUŘECÍ PRSNÍ ŘÍZKY NA KARI SE SMETANOUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600g kuřecích prsou, olej, sůl, 1 lžíce kari, 1 lžíce solamylu, 2 větší cibule, šlehačka, 1 lžíce sojovky POSTUP PRÍPRAVY Řízky nakrájíme na nudličky, osolime, promícháme s kari kořením a solamylem. Na pánvi osmahneme na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso a sojovku a smažíme dokud není maso měkké. Zalijeme smetanou a na mírném ohni povaříme do zhoustnutí. Dle chuti osolíme. Podáváme s hranolky nebo rýží ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Yvona H. (homolka5) ID 174235 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.12.2010, 15:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia so slivkovo-badiánovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600 g zemiakov , 4 kusy kuracích pŕs, 200 g vykôstkovaných sliviek , 200 ml červeného vína , 4 hviezdičky badiánu , 1 čl škrobovej múčky POSTUP PRÍPRAVY Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie plátky a rozložíme ich na plech vyložený pa¬pierom na pečenie a pečieme v rúre predhriatej na 200 °C asi 20 minút. Umyté a osušené kuracie prsia nakrájame na plátky a opečieme na horúcom oleji alebo ugrilujeme z každej strany do zlatista. Udržujeme teplé. Do menšieho hrnca dáme umyté slivky po¬krájané na štvrtiny, zalejeme vínom, pridáme badián a povaríme cca 3 minúty. Badián vybe¬rieme a k vínu primiešame škrob rozmiešaný v malom množstve vody. Za stáleho miešania krátko povaríme, aby tekutina zhustne. Opečené kuracie plátky a slivky s omáčkou rozložíme na tanier a pridáme opečené zemiaky. Chuť je zvláštna ale veľmi príjemná, pričom víno v tej omáčke nie je takmer vôbec cítit. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.11.2010, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,17 ďalšie >> |